Smo na pragu 3. svetovne vojne??
Jaz mislim da smo. Sej niso samo pri nas protesti, povsod po Evropi so!! Nisem SDSsovec ampak mislim da je ta vlada prisla ob nepravem casu na oblast, poskusajo si pac zagotoviti dober materialni polozaj ko vse skp poci.
V vojni pa se ne bodo boril vojaki ampak ljudje! DELI IN VLADAJ najbolj prakticen in resnicen moto!
Kdo deli, kdo vlada nam nikoli ne bo jasno. Zakaj bi si nekdo zelel vladati in vse to dela? Saj bo umrl, kakor mi vsi. Ne ve kdaj bo umrl, lahko ze jutri.
Vcasih imam res obcutek da je se nekdo nad nami vsemi, ali v vesolju ali pac nekje, ker to se mi nikakor ne zdi normalno, da bi clovesko bitje delalo to celemu svetu.
Denar? Ok ampak denar je samo papir. Ce vladas si pac lahko privoscis kar hoces na svetu nihce ti nemore nic, ne pa da unicujes ljudi in zemljo.
Denar je samo sredstvo s katerim si ti ljudje kupujejo moč, na tak ali drugačen način.
Moč je pa tisto po čem hrepenijo!
Zakaj je Bill Gates vmešan v vse to skupaj? Denarja mu res ne manjka. Hrepeni po moči, po vladavini, deluje kao v imenu dobrega in rešuje svet, da bi ga Zemljani častili in bi imel moč.
Ljudje, ki hrepenijo po moči, so zelo nevarni!
Ce se mene vprasa, 20.11.2021 ob 10:33
Nobene 3 svetovne vojne nebo. Kajti ta vojna bi se lahko koncala v nekaj minutah. To pa nikomur ni v interesu.
Ta tretja svetovna vojna ravno poteka.
Upam, da ostane le na tem.
Obe svetovni vojni sta trajali 4 leta, tudi za virus so napovedali, da bo haral do konca leta 2023.
Seveda nihce ne nacrtuje vseobseznih oroznih spopadov, ker bi to peljalo v katastrofo, a verjemi, da imajo kreatorji tudi za ta primer svoj varnostni plan, ker ko bo enkrat zavladala lakota, ne ves, komu se bo strgalo in plan(demija) lahko komot uide nadzoru.
VOJNA 123, 20.11.2021 ob 10:14
Jaz mislim da smo. Sej niso samo pri nas protesti, povsod po Evropi so!! Nisem SDSsovec ampak mislim da je ta vlada prisla ob nepravem casu na oblast, poskusajo si pac zagotoviti dober materialni polozaj ko vse skp poci.
V vojni pa se ne bodo boril vojaki ampak ljudje! DELI IN VLADAJ najbolj prakticen in resnicen moto!
Kdo deli, kdo vlada nam nikoli ne bo jasno. Zakaj bi si nekdo zelel vladati in vse to dela? Saj bo umrl, kakor mi vsi. Ne ve kdaj bo umrl, lahko ze jutri.
Vcasih imam res obcutek da je se nekdo nad nami vsemi, ali v vesolju ali pac nekje, ker to se mi nikakor ne zdi normalno, da bi clovesko bitje delalo to celemu svetu.
Denar? Ok ampak denar je samo papir. Ce vladas si pac lahko privoscis kar hoces na svetu nihce ti nemore nic, ne pa da unicujes ljudi in zemljo.
Ojaaa…še kako je delo človeka – clovek ej nenasiten, kar poglej zgodovino, vec kot ima, še več hoče (ne rabi)…pohlep, samo pohlep cloveka je tisti, ko nas pelje na rob, in cisto nic drugega…
Ornela, 20.11.2021 ob 14:57
Jansa je predsednik vlade- v najhujsem obdobju . Trudi se po svojih moceh, nihce pa ni vedel , da imamo v Sloveniji toliko zanikovalcev kovida. Oni rusijo vse in grejo preko trupel. Ce bi bil na Jansevem mestu kdo drug, bi bo stanje se slabse.
Ko to debilnost preberem, si mislim, da naj že trešči na ta planet nek asteroid, ker je človeška debilnost presegla vse meje.
jaz trdim da smo že v vojni od najkasneje konca marca 2020, ko so začeli z zapiranji… vojna je ljudje napram eliti, oblastem, orožje je biološko in kemično orožje, virus in cepiva…
v začetku aprila 2020 sem rekla – bolj se bojmo da tega terorja ne bo nikoli konec, bolj nas mora biti tega strah kot pa virusa, in očitno sem imela prav… na velikoooo žalost
Tale tretja svetovna vojna skozi deseti val covida bo hitro končana, ker itak nimamo denarja za vojsko, kapitalisti pa denar skrivajo po davčnih oazah. Vojaški proračuni so podhranjeni, generalštabi poročajo, da municije ne zalogi ni niti za en teden intenzivnih spopadov, kam je šel denar, naj se korupcija vpraša, par sto golorokih musličev ruši poljsko mejo, tanki pa rjavijo brez rezervnih delov.
jpja, 20.11.2021 ob 15:18
jaz trdim da smo že v vojni od najkasneje konca marca 2020, ko so začeli z zapiranji… vojna je ljudje napram eliti, oblastem, orožje je biološko in kemično orožje, virus in cepiva…
v začetku aprila 2020 sem rekla – bolj se bojmo da tega terorja ne bo nikoli konec, bolj nas mora biti tega strah kot pa virusa, in očitno sem imela prav… na velikoooo žalost
Mislim da se motiš. Najhujše šele prihaja.
Kot prvo je virus le dimna zavesa. Ko se bo dimna zvesa razkadila, bo velika revščina.
Kot drugo vsi močno podcenjujemo kaj stoji za valovi begunstva. Ko bomo to dojeli, bo že zdavnaj prepozno.
Če pogledaš kaj se dogaja, ti bo malo bolj jasno. Tu gor je nekdo nalimal članek kako se Kitajci pripravljajo na vojno. Podobno se pripravljajo tudi Avstrijci, oni temu pravijo priprave na teroristični napad na elektra omrežja. V glavnem pripravljajo ljudi da bodo zmoglidoma preživet brez elektrike vsaj nekaj dni. To da Rusija kopiči vojsko na zahodnih mejah ste že zaznali?
Tisti članek sem jaz nalimal.
Hotel sem povedati nekaj drugega. Še spomnite, da sem vam že pred letom in pol razlagal, da fašizem nikoli ni prinesel miru in ga nikoli ne bo. Ampak je fašizem vedno prinesel le vojne in nasilje. A se spomnite tega ?
To sem odgovarjal na vaše očitke in nebuloze, da moramo upoštevati ukrepe, nositi nagobčnike, se cepiti….Da bo potem mir in da nam vlada hoče dobro….A ni bilo tako ?
Zdaj smo na pragu nasilja in vojne, ki vam ga je prineslo vaše hlapčevanje, gledanje lažnive propagande in napadanje mene in podobnih ljudi s teoretiki zarot.
In kaj boste zdaj ? Nagobčnike poveznili čez oči ?
Sem mislil, da se boste vsaj zdaj uprli, ko so se spravili na otroke. Pa spet nič…
Zdaj pa me naprej napadajte, da sem teoretik zarote in antivakser.
Spet so antivaxarji privreli na plano.:))) Nekaj dni po tem, ko se jim je napoved, da otrok ne bodo testirali po šolah, samo prek njihovih trupel itd…. sfižila, jih ni bilo na spregled. Očitno ste si celili rane v vaših luknjah.:)) Zdaj, ko so protesti zaradi CP pogoja, ste pa spet na nogah. Pa itak da spet ne bo nič, kakšna vojna, bebci. Teh par tisoč hoče, da se ne uresniči pogoj CP, saj jih je v Avstriji samo 65% precepljenih. Od teh ostalih necepljenih je pa šla na ceste spet v bistvu peščica. Jasno, da se borijo, da se CP ne sprejme, saj bodo sledile izgube služb itd., če se ne cepijo.
Ni pa to nobena vojna, še omembe vredni protesti niso, kot pač naši petkovi. In vi, tepci, mislite, da se bo zdaj vse spremenilo, ali kako? Nič več ne cepljenj ne testiranj ne nič? Da sem jaz v vladi, vam točno to tudi dam. Popolnoma nič več ukrepov, EU dvigne roke od nas, mrtve odlagamo v parke, narod niti na urgenco več ne pride, ker je vse zabasano, ker ni denarja od EU, propademo v pol leta… pa da vas vidim potem, kreteni. Prvi bi bili, ki bi tulili, kako je lahko vlada vse ukrepe ukinila, dol z vladoooooo…..
unimarte, 20.11.2021 ob 16:53
Spet so antivaxarji privreli na plano.:))) Nekaj dni po tem, ko se jim je napoved, da otrok ne bodo testirali po šolah, samo prek njihovih trupel itd…. sfižila, jih ni bilo na spregled. Očitno ste si celili rane v vaših luknjah.:)) Zdaj, ko so protesti zaradi CP pogoja, ste pa spet na nogah. Pa itak da spet ne bo nič, kakšna vojna, bebci. Teh par tisoč hoče, da se ne uresniči pogoj CP, saj jih je v Avstriji samo 65% precepljenih. Od teh ostalih necepljenih je pa šla na ceste spet v bistvu peščica. Jasno, da se borijo, da se CP ne sprejme, saj bodo sledile izgube služb itd., če se ne cepijo.
Ni pa to nobena vojna, še omembe vredni protesti niso, kot pač naši petkovi. In vi, tepci, mislite, da se bo zdaj vse spremenilo, ali kako? Nič več ne cepljenj ne testiranj ne nič? Da sem jaz v vladi, vam točno to tudi dam. Popolnoma nič več ukrepov, EU dvigne roke od nas, mrtve odlagamo v parke, narod niti na urgenco več ne pride, ker je vse zabasano, ker ni denarja od EU, propademo v pol leta… pa da vas vidim potem, kreteni. Prvi bi bili, ki bi tulili, kako je lahko vlada vse ukrepe ukinila, dol z vladoooooo…..
Ja, bejž ti hitro svoje otroke osvežit s pfizerjem, da bodo zdravi za na fronto, da ne bodo ruskih vojakov okužili z virusom. Za zdravje in življenja gre!
Večina Nemcev je za PC pogoj. To, kar je na cestah, je pač manjšina. In če smo v demokraciji, se upošteva večino, ne?
https://www.delo.si/novice/svet/slabi-dve-tretjini-nemcev-bi-sledili-avstrijskemu-vzoru/
vojna že traja, imamo izmišljeno bolezen, ki so jo ugrabili tako, da drugih respiratornih obolenj sploh več ni. Ljudi s pomočjo izmišljenih PCR testov prepričajo da so hudo bolni. ljudje starci dobijo panične napade zaradi strahu, da bodo umrli, saj so ja videli, kako v Wuhanu ljudje cepajo po tleh, jih vlačijo za noge po hodnikih…..in ko tako prestrašeni težko dihajo, jih dajo v umetno komo, respirator in smrt. Na ta način so pobili že ogromno ljudi. Protokole za takšen način si je izmislila farmacevtska mafija, ki je glavni sovražnik v tej vojni, lastniki pa so bogataši, ki so v pakt povabili politike, vodstvo v zdravstvu, medijih…..psihologija jim zelo pomaga, oni točno vedo, kako bo vse skupaj vplivalo na ljudi, kako jih prestrašiti, da se ne bodo upali upirati, kako psihološko pripraviti policijo, da jim pomaga- POVSOD PONUDIJO DENAR. Na srečo nas je še kar precej, ki mislimo s svojo glavo, PRIDRUŽITE SE NAM!
Forum je zaprt za komentiranje.