Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Smo na morju, zebe nas in dolgčas nam je

Smo na morju, zebe nas in dolgčas nam je

A vseeno uživamo, važno, da nismo doma.

Midva sva pa zarad vremena bila prejšnji vikend na urlaubu in je bilo prekrasno.Vreme za 5.Sedaj pa ni tako in prav zato sva planirala 21 22 in 23

Zebe te in dolgčas te je in ti uživaš. No kar, ampak koga pravzaprav prepričuješ? Sebe?

da le nisi delalo štale ker, da imaš šoloobvezno dete, imaš pravico na podaljšanje dela prostih dni z vmesnim dopustom ☺

Ni pa smo v Čatežških toplicah in nas dež čisto nič ne moti.

In doma je najlepše. Važno da smo skupaj. 🙂
Uživajte vsi.

Doma ostanejo samo luzerji, smetana je šla na mroje 🙂

Doma ostanejo samo luzerji, smetana je šla na mroje :)[/quote]

Smetana ne rine v dežju in mrazu na silo..smetana gre konec maja do septembra 🙂

Smetana ne rine v dežju in mrazu na silo..smetana gre konec maja do septembra :)[/quote]
Za “status” je vredno tudi marsikaj pretrpet, ne se norce delat iz tega. 🙂

Po tvoje mogoče res doma ostanejo samo luzerji. Po moje pa doma ostanejo tudi tisti, ki vsak dan premišljujejo kaj bodo v lonec dali in bolani.

če bi resnično uživali, to ne bi sporočali preko mona, v bistvu v tem primeru proti monu niti pogledali ne bi.
Pa še eno vprašanje – a doma pa ne znate uživati??? Morate zaradi “uživanja” z družino na morje???
Še enkrat – če res uživate, se posvetite sebi in tecite daleč stran od računalnika in od mona….

Nič drugega vam ne preostane, da se oblečete in greste pohajkovat malo naokoli. Če pa niste vzeli zraven toplih oblačil, pa v najbližjo trgovino in kupite nekaj poceni. Pa si ja ne boste zafrknili dopusta zaradi mraza. Če dežuje, pa nimate dežnih plaščev, se spomnite na ono reklamo Piskar ( vzameš največjo vrečo za smeti in narediš luknjo za glavo, pa je dežni plašč tu), pa ne mi zdaj, da vas bodo čudno gledali, da hodite z vrečami okrog. Koga briga. Šli ste na dopust, da uživate 🙂

Ne bo šlo tudi tako ne, narava jih ni obdarila s pametjo, tako kot tebe ne, ampak sosedje bodo pa le videli, da so šli na dopust. 🙂

tud mi smo na morju, požrite se !

Kje pa ste, ali dežuje ves čas? Še jutri bo bolj slabo vreme, potem se bo popravilo.

Točno tako, če ni ravno naliv in letijo z neba ošpiljene prekle, greš pač v dežju na sprehod, na obalo, igraš kako zabavno igro na terasi, če jih nimate s sabo, velja že ime, priimek, mesto… pa kake ladjice potapljat:)
Kako bo vreme, se je itak prej vedelo, tako da imajo verjetno tople stvari zraven, v morju se tudi ob lepem vremenu zdaj malokdo kopa … predvsem pa – ne razmišljaš o domu, ne gledaš TV, ne gledaš po internetu, ampak uživaš :))

Manjši kraj, trenutno izpraznjen. Evo,to je pa meni uživancija,ko ni nikogar in uživamo, kot da smo sami,doma. Na morju smo pa poleti, na višku sezone.

sam grem vedno na dopust takrat ko so vsi pogoji idealni, na dopustu tako še nikoli nisem imel slabega vremena….tudi rezerviram ne nič vnaprej, kot razni butli, ki poleti razervirajo smučanje v franciji, potem pa za dva jurja v enem tednu, vse dni skozi okno gledajo snežni metež….
to rinjenje na morje za prvomajske je pa postalo že smešno….sploh letos, ko je vreme tako lepo…no, saj kot so drugi rekli…..sosedje bodo videli, da vas ni…..tudi to je nekaj vredno. za slovenceljne celo zelo veliko.

en kaloriferček kupte, da vas ne bo zeblo..

Mi gremo pa v soboto na morje pa mi dol visi kakšno bo vreme. Rabim spremembo in odklop od vsakdanjih stvari. Če bo padalo bom brala knjigo, če bo lepo vreme bomo pa kolesarili in spoznavali okolico.
Gremo pa zaradi sebe ne zaradi sosedov.

Gledam napoved … danes popoldan dež neha, v ponedeljek zvečer bo malo dežja, ostali čas lepo vreme, del časa tudi brez oblakov 🙂
Čisto OK vreme, jutri dopoldan gremo … in na morje za prvomajske hodimo, odkar pomnim.

Zebe me !! Požrite se od zavisi !!!

glavno je spremeniti okolje

Mamo vikend na morju, pa kaj naj v tem vremenu dol delamo? Bomo še vso poletje hajkal okrog.

vem, da vas ni doma … je milina na vasi in nebeški mir ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close