Smo dobro prebrali?
Pravi v prvi temi moderator M.O. N.-a, da bo forum še naprej na voljo za branje, ne bo pa več možno komentirati.
Beremo pravilno?
Meni to pomeni, da se bodo še naprej nalagale (njim všečne) teme, ki jih naj izvolimo brati (poleg reklam seveda), komentarji bodo pa onemogočeni…
Mislim, da ne bo ravno tako. Dajmo se presenetiti, ampak jaz mislim, da gre samo za prilagajanje zakonu o dostojnem komentiranju (kar je bil že tudi čas), bo pa čez nek prehoden čas komentiranje omogočeno, le da verjetno z registracijo. Kar je tudi čisto pravilno, glede na navlako, ki smo jo brali zadnje čase.
Čemu bi sicer služil forum, če bi bil zgolj za branje? Neumnost. Potem ni forum, ampak glasilo.
Kaj pravite?
Saj vemo, kaj bodo cenzurirali – neprijetno resnico. To je cilj, ne pa dvignit nivo razprave.
Tale forum je dno – desetletja so se ljudje ”pogovarjali” o kajenju tukaj, v bistvu reklamirali tobačne znamke, se poneumljali, tobačna industrija je imela tukaj dobesedno svoj poligon, plačani moderator ”zdravnik” Tomaž Čakš ni pa ničesar opazil… če verjamete.
In tako umre vsako leto zaradi rakotvornih smrtonosnih cigaret 4.500 ljudi, od tega imamo novih pljučnih rakov že 900 pri moških in 700 pri ženskah (enkrat več jih bo umrlo kot za rakom dojke…) in vi niste ničesar opazili, niti vodstvo MON… če to res verjamete, če ste tako naivni.
Cenzura resnice je zmagala že povsod! Naj gre vse skup u kurac!
Poglejmo pobližje, 23.09.2025 ob 17:01
Pravi v prvi temi moderator M.O. N.-a, da bo forum še naprej na voljo za branje, ne bo pa več možno komentirati.
Beremo pravilno?
Meni to pomeni, da se bodo še naprej nalagale (njim všečne) teme, ki jih naj izvolimo brati (poleg reklam seveda), komentarji bodo pa onemogočeni…
Mislim, da ne bo ravno tako. Dajmo se presenetiti, ampak jaz mislim, da gre samo za prilagajanje zakonu o dostojnem komentiranju (kar je bil že tudi čas), bo pa čez nek prehoden čas komentiranje omogočeno, le da verjetno z registracijo. Kar je tudi čisto pravilno, glede na navlako, ki smo jo brali zadnje čase.
Čemu bi sicer služil forum, če bi bil zgolj za branje? Neumnost. Potem ni forum, ampak glasilo.
Kaj pravite?
Boli me kurac!
Forum je zaprt za komentiranje.