Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smisel življenja je …

Smisel življenja je …

…. ?

Dokazovanje pct, delo za minimalca, upoštevanje nadrejenih,pokornost, plačevanje davkov, potrjevanje, kimanje, totalna nekritičnost….

Otroci, druzina , dobra financna situacija, da smo cepljeni, zdravi…

Dobro ga preživeti

Hedonizem!

Odgovor na objavo uporabnika
show must go on, 20.09.2021 ob 09:24

…. ?

Da živiš svobodno, v svobodni deželi in se sam odločaš s kom boš in koliko otrok boš imel in kako boš živel.

to je vprašanje za Dalmatince. Oni dobro vedo kaj je smisel življenja. Mi Slovenci tega izraza ne poznamo.

Brezpogojna ljubezen, pomoč vsem živim bitjem neglede na vrsto, spoštovanje sebe in drugih.

Prebuditi se

in

spoznati resnico (ki je kruta)!

Plavi, 20.09.2021 ob 09:30

Dokazovanje pct, delo za minimalca, upoštevanje nadrejenih,pokornost, plačevanje davkov, potrjevanje, kimanje, totalna nekritičnost….

tako nekako ja. a ni to grozljivo? je to sploh vredno življenja? ljudje pa se še kar oklepajo življenja in UPAJO, da bo bolje. upam, da nas smrt odreši vsega sr.anja.

Fašist janša je izdal ukaz, da je smisel življenja le še cepljenje.

replika neprijavljena, 20.09.2021 ob 09:31

Dobro ga preživeti

Hja, to dolgoročno še nobenemu ni ratalo 😀

Kot umrlljivi si NE vladamo sami, ampak nam vladajo zunanji pogoji. Torej – smisel JE preživeti.

To je to. (Replikin odg)

In marsikomu je ratalo. Vsem tistim, ki nimajo problema umreti – in to naredijo zadovoljni.

ZEN verzija II:

Smisel življenja je… življenje.

rok-1, 20.09.2021 ob 10:57

ZEN verzija II:

Smisel življenja je… življenje.

To je za take enoceličarje. Drobtinice pač. Lahko kakorkoli. Samo daj… Bilo šta…

Včeraj sem omenil svojega soseda… On nikoli ne bo razumel da to nic ne pomeni. Nikoli!!! Da je to brezveze. Da nema ništa od toga. Da so to drobtinice. Željan svega.

……. ležanje na plaži, z možgani na off in čivavo na straži …. Zmelkoow

…večno služenje Njenemu Visočanstvu… Večna Princesa Večnosti je nekje neskončno daleč stran… sposobnosti Njenega Visočanstva so več kot neverjetne…

Zenovska modrost, 20.09.2021 ob 10:33

Kot umrlljivi si NE vladamo sami, ampak nam vladajo zunanji pogoji. Torej – smisel JE preživeti.

Živeti in ne zgolj preživeti. Pa to nima veze z materialnim stanjem ali pogoji zunaj…

xrobe, 20.09.2021 ob 12:01

…večno služenje Njenemu Visočanstvu… Večna Princesa Večnosti je nekje neskončno daleč stran… sposobnosti Njenega Visočanstva so več kot neverjetne…

Oj. Kdo pa je to Njeno Visočanstvo? :))

Grenivka422, 20.09.2021 ob 12:29

Oj. Kdo pa je to Njeno Visočanstvo? :))

Večnost? Princesa Večnost?

. https://youtu.be/rW3jhScTVg4

Grenivka422, 20.09.2021 ob 12:29

Večnost? Princesa Večnost?

Sem že enkrat pisal, da sem enkrat v predinernetnih časih, ko sem bil v globoki meditaciji pogledal skozi oči neke povsem neznane osebe. Prostor je bil izredno svetel, futurističen, brez oken, osvetljen s svetlobo iz sten. Oseba je sedela in takoj zaznala neko spremembo. Ta oseba se je potem sprehodila po prostoru do neke mize na kateri je bilo nekaj predmetov. Predmeti so bili zame neznanka. Videl sem samo tisto kar je videla ta oseba. Sama izkušnja je trajala morda nekaj sekund. Doživetje je bilo intenzivno. To, da sem pogledal skozi oči neke osebe se mi je zgodilo samo takrat in nikdar več. Ja, že takrat sem imel občutek, da je ta oseba znala narediti preklop v obratno smer.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close