Smerokaz-pravilno
Ne razumem, zakaj se nekateri ljudje držijo ali ne držijo pravil kot pijanci plota, in to ne leti nate plesalka. Ko si na cesti si v situacijah, ko se včasih zaradi dobrobiti sebe ali soudeležencev na cesti pač ne moreš zanašati na tisto kar piše v zakonu, ampak je včasih potrebno narediti tisto , kar je prav. Če vidiš, da iz neprednostne ceste nekdo prihaja na prednostno in ti bo križal pot, ga s smerokazom opozoriš, da boš zavijal in naj se, prosim ne zaleti. Seveda je nakazovanje v tem primeru tudi po zakonu določeno. Zbodejo me recimo situacije kot jo imamo v našem naselju: prideš iz neprednostne ceste, na kateri so po levi strani zaparkirani avtomobili. Hočeš se vključiti na prednostno tako da zavijaš levo, kar pomeni, da sekaš cesto, s tem, da je promet zgoščen v obe smeri. Nekdo prihaja iz leve smeri in zavija na neprednostno, vendar ne more iti noter zaradi parkiranih avtomobilov. Da bi spraznil dovoz, se moraš umakniti, a ti nihče ne poblenda, da te spusti ven.
Namesto, da bi se vsi prilagajali in opazovali situacije na cesti, vsak hoče dokazati svoj prav in s tem nemalokrat tudi povzroči nesrečo.
Al hočemo biti živi ali imeti prav?
Hm, mene so v avtošoli učili, da je treba smernik vključiti vedno, ko spreminjaš smer, celo na cesti kjer imaš znak za obvezno smer. Brez zamere, ampak ob takih vprašanjih mi grejo pa res lasje pokonci. Po drugi strani pa…se ne čudim več toliko, zakaj vsak drugi avto ne da žmigavca…bog ve, kaj vse se zdi raznim šoferjem še “logično”.
če ne ogrožaš drugega v prometu, zakaj bi blo treba opozarjat nase??
Lahko da učijo pravilno v avtošolah ampak vsakodnevna praksa je pa drugaćna. Osebno v življenju nisem dal niti 1x žmigovca če sem se peljal po prednostni cesti(govorim o rumenem znaku ki ima odebeljeno črto). Druga stvar je če zavijaš iz prednostne na neprednostno. In še nekaj: zakaj zaboga ljudje dajejo-te žigovc pri OBVEZNEM zavijanju pri zelenem semaforju (zelen znak). Totalni brezvezni stereotip!!
smernik vključiš ne samo zao, ker to zahteva zakon, ampak ker tako tudi oljašaš in pospešiš promet.
In,če voziš levo iz prednostne v neprednostno, lahko istočano drug voznik zapelje desno iz neprednostno na prednostno.
Je pa ne cesti res ogromno samovšečnih zafrustriranih seksualno zavrtih pametnjakovičev, ki namesto obzirnosti in upoštevanja drugih raje furajo trmo in primitivizem
Mimogrede: kot vidim sam, so pa prav ti kavboji tisti, ki dajo smernike v ovinkih ali takrat, ko že peljejo po pasu za zavijanje-ko je smernik res brez zveze.
In seveda v križišču ob zavijanju levo VEDNO ustavijo ob semaforju, ne pa na sredini, in tako še trem drugim preprčijo prehod.
Da ne govorim o zadrgi pri združevanju kolon-ko se raje zaletijo, kot da bi spustilo koga
Ja,in prav taka ravnanja posredno povzročijo ogromno nesreč-ker s tem izzivajo druge, od katerih se komu včasih res odpuli in naredi bedarijio
Rešitev: no ja, recimo v Ameriki ljudje ustavijo ob stop znaku tudi v povsem preglednem križišču, ko ni nikjer nobenega vozila. Zakaj? Zato ker prvič, ko te dobijo, plačaš ko žuti, drugič greš v zapor za mesec, tr€tjič pa za par let.
Da to pri nas ne bi delovalo? O bi,. bi..Če bni to le dosledno izvajali
Pri vožnji z avtom vedno velja univerzalno pravilo:
PREVERI – NAKAŽI – IZVEDI
1) Preden se izvede nek manever, ki je drugačen od vožnje naravnost, je potrebno preverit, ali je glede na dane okoliščine na vozišču sploh možen.
2) Nakazovanje spremembe smeri je opcijsko le, kadar ste ob dveh zjutraj sami sredi mesta, ker ni nikogar, ki bi gledal vaše “žmigavce”
3) Izvajanje mora biti živo. Ne divje. Ne polževo. Ampak profesionalno.
Pri vsaki nesreči lahko ugotovimo, da je prišlo do kršenja ene ali več točk tega enostavnega zaporedja. Algoritem deluje, le človeški faktor ga moti.
K prvotnemu postu:
Za rojstni dan kupite v možu CPP učbenik. Samo dejstvo, da se neko vozilo pelje po prednostni cesti še ni zadosten pogoj, da o svojem izvajanju ne bi z nakazovanjem obveščal drugih udeležencev v prometu.
Sam osebno v križiščih, kjer obstajajo pasovi za smerno razvrščanje uporabim smerokaz le pri vožnji na željen pas. Ko sem tam in stojim za zeleno luč v svojo smer, ga izklopim. Logično se zdi, da bom peljal levo, če stojim na pasu za levo in ker tisti rumeni reflektor utripa vozniku za mano direktno v oči, ga ugasnem. Iz obzirnosti do sočloveka.
Priporočam kako uro v avtošili, kak tečaj cpp ali pa vsaj, da si prebereš kako knjigo o prometu.[/quote]
Lahko priporočaš kolikor hočeš, ampak mene so v avtošoli učili, da na prednostni cesti ni potrebno vklapljati smerokaza. Na tisti, za katero sem pisala zgoraj (rumen znak, odebeljen ovinek). Res, da je bilo to pred 18 leti, ampak saj veš – navada je železna srajca.