Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Smeh na RR

Smeh na RR

Pri naših sosedih na Ringaraji se pa smejijo na račun Sexa v troje. Mogoče pa ne zaradi sexa v troje, ampak Dašiki.

Kuku Dašika, kje si???

L.P.

Pomota, smejijo se sexu v množini, ne v troje. Napaka, se opravičujem.

L.P.

Dašika je v akciji, kaj pa!!!!Se strinjaš?

Baje da gre Grčijo, če verjameš. Jah, vikend je tu, pa nima doma za račnalnik, pa je vsak izgovor dober. Boga je, ampak v glavo. Se ti zdaj strinjaš???

Jaz sem se tolk nasmejala kot že dolgo ne….Mislm kakšne fore to najde….Pa kok je hitr poniknila k se je v lastno zanko zapletla…

Ma kar bujno domišljijo. Preveč filme gleda. Ampak poštarček je pa čist not padu v pogovor. Dobr ji je nasedu. Jah, zato pa so forumi, da se malo nasmejiš, ampak njenim izjavam sem se pa ful. A je ona al on?

o haj,,,,:)))) jst tud pridem na chat ce ne bom prej zaspala..( moram malga uspavat):)))) haj rizolino;)

O haj Ina, ti kar malega cukra zrihtaj, pa se slišimo.

Pojma nimam, ampak mislim da je ena nesamozavestna deklica, ki bi pa ne more…

A veš Žiži, da sem šele zdaj dobro prebrala, da jo je tale Poštar razkrinkal. Ne preberem vseh postov (napaka), zato pa sem mislila, da je Poštar en kreten, ki se mal naslaja na njenih izjavah.

a razkrinkal jo je??? jst sem ga pa napadla,,,,sem dala odg,,na uno temo,,pejt pogledat:))

Ful jo je dobr razkrinkal…podkrepljeno z argumenti…
Sorry, sem te za moškega zamenjala, še nisem dolg na forumu, pa še nick…

Ina, tale moj malček se kar nekaj zbuja, dam dudo pa je v redu. Grem zdaj pogledat kaj si ga napizdla.

Žiži, ni panike. Tudi jaz sem nova, se zgodi.

Sem bla mal odsotna – par minut, a je kaka dobra tema??

Ina, moj otrok je zaspal, ampak počla sem od smeha, ko sem tole brala. Komedija si. Glavna si, svaka čast.

ja una je huda k dozivlja orgazme na veliko,,mozu pa to ne ugaja:)jebi ga..

Kje je to, kera tema, jaz sem pomagala eni cunje oprat

Ta je huda ja, tri orgazme v 20 minutah, pa je bogi revček čist konc…

rižolino, a ti tut na Rr sodeluješ?:)))))

tema:orgazem…..p.s kok je zizi stara??lep pozz,,obema:))

Aja kako pa pridem do ringaraja, res bi rada prebrala tole o naši zloglasni dašiki….je prav na hitro Severino zasenčila….

A kok sem jaz stara?24.

Labella: jaz sem povsod malo. Tud na RR sem ja.

Žiži: Ina te je vprašala kolk si stara, no ja zanima pa tudi mene. Ringaraja je na http://www.ringaraja.net. Naslov teme je pa hi hi hi.

Ina: kaj dela cukr? Pajki?

ja zaspancku je mamin mali “vrtec”,,upam da bo celo noc,,a si najdla temo,,???

Ja ja sem najdla, sem že brala prej. Dej ti pomagi uni cunje oprat, mogoče ji jaz nisem pravilno napisala.

ej riza:)) mnjam,,,dobra riza,,,mal heca,,,pejt na temo noro dobr:))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close