Najdi forum

uporabniki paketa smart20 – se obnese? sms-ji so “zastonj” le znotraj omrežja ali tudi v druga omrežja? kaj pa stacionarni telefon? Koliko govorite in kakšne račune imate na koncu meseca?hvala.

Pa še kako se obnese :))

Pri mobitelu penzion paket sem plačevala cca 80-100 EUR na mesec.
Sedaj 20 eur na mesec pri smart20. (oz.22-24 eur zaradi klicev v mobitel omrežje) Govorim veliko več kot prej pri mobitelu, pa še vedno niti četrtine zastonj klicev ne izkoristim. Pa še moj mož prišpara (halo paket), ker ga vedno nazaj kličem, ker imam jaz zastonj. :)))

Drgač pa je 1000 sms-jev zastonj kamorkoli
1000 minut zastonj klicev v simobil omrežje
1000 minut zastonj na stacionarni telefon (pa ni važn al je telekom, t-2, amis, volja…)

Meni se recimo ne splača, ker že tako plačujem cca. 10-15 € mesečnega računa za paket Orto Smart.
Tale S20 je Ok, če kličeš pretežno le Simobil in stacionarca.
V kolikor imaš še kaj ljudi, ki jih kličeš, pri Mobitelu, se ti pa vse obračunava poleg teh 20 €, tisto pač ni zastonj.

Tisto ni zastonj tudi v drugih paketih. Simobil ima v večini primerov cenejše klice Mobitelovcev kot imajo Mobitelovci klice znotraj omrežja! Toliko o rezervah pri Mobitelu. 🙂

Midva z ženo sva prej imela orto smart in sva mesečno plačevala cca. 80 € na mesec. Sedaj pa sva samo preko telefona spremenila in plačujeva cca. 50 € na mesec in še niti 30% ne izkoristiva tega kar lahko.
Za tistih 30 € pa lahko vlagava v sklade in v 30 letih lahko prihraniva za pokojnino kar 65.140 €, če imava donos nekje 10%. Kar pa je kar nekaj za dodatno pokojnino. Od te glavnice bi lahko vsak mesec imela cca. 600 € rente, kar pa ni tako slabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close