Smart (pametni) televizorji so nova vohunska naprava
Pazite tudi tisti ki imate Gorenjev Hisense.
Kurčevi tv mi je zdaj po treh letih uporabe zastavkal in od mene zahteval upgrade, posodobitev torej.
Ne glede na skrbno izbiro opcij me ni spustil skozi dokler ni bila potrjena tudi opcija, DA NAPRAVII IZRECNO DOVOLJUJEM NADZOR NA DALJAVO TOREJ R3MOTE CONTROL.
Čeprav bi moralo zadoščati že soglasje z uporabo licence in obvestili o možnosti posodobitev.
OBA tem lepo pozdravljam policijo ki je enabler represije, PV ju priporočam, da njegova cipa uporabi nocoj strap on s fijem 3 cm in sporočam tako levici kot desnici ki pri nas sploh ne obstajata, niti kje drugje v vsakem primeru so gnila jajca, pofarbana na pirhe po potrošnikovi želji, skratka
TAKO PRAVOSODJU KOT DTJU KOT VOJSKI POLICIJI IN VSEM DRUGIM KRIVOSODNIM IN REPRESIVNIM ORGANOM SPOROČAM :
LAHKO NOČ IN JEBITE SI MATER.
The Eagles: Hotel California (1976)
Ta pikra, 17.09.2025 ob 22:34
Kaj ima pa RG veze z Hisense proizvodom, ki si ga kupil 3 leta nazaj?
On, pa Macron, pa Sorozs pa Trump, pa Putin, von derlajn, Vučić, orban, kitajski precednik, severno korejski, pa južno korejski pa venezuelski pa angleški premier da Nemcev sploh ne omenjam, vsi so biriči Rotschildov in njihove umazane židovski prostozidarske 1 odstotek elite, ki jebe v šupak vseh nas 99 odstotkov revežev zasuznjenih.
Oni so posredno nastavljeni od iluminatov in reptilje zalege kamor pašejo tudi vsi evropski dvori, arabski šejki in ostala jebena svojat elitisticna globalisticna od vzhoda do zahoda od severa do juga, ne pozabimo še na afriške vojne lorde, samodrzce, pa tudi na arabske kraljeve družine.
Vsi ti so naši rojeni sovražniki, policije vseh narodov in držav, vsa pravosodja vseh držav, vse vojske vseh držav in vsa državna tožilstva vseh obstoječih držav so NAŠ NARAVNI SOVRAŽNIK, KI BI GA MORALI V VSE SVETOVNEM UPORU POBITI KO ZADNJE LEGLO ŠČURKOV, VSE DO ZADNEJGA POTOLČT!!!!
IN VSE POBRAT NAZAJ IN SI PRAVIČNO RAZDELITI MED SABO KOT NEZASUŽNJENI BRATJE IN SESTRE, VSAKOMUR ENAKO, NE PA. PO NJEGOVIH POTREBAH.
ZAHTEVAM NOV PRAVIČNI SVETOVNI RED BREZ NVO!!!!!
Opozorilo uporabnikom, 18.09.2025 ob 00:01
On, pa Macron, pa Sorozs pa Trump, pa Putin, von derlajn, Vučić, orban, kitajski precednik, severno korejski, pa južno korejski pa venezuelski pa angleški premier da Nemcev sploh ne omenjam, vsi so biriči Rotschildov in njihove umazane židovski prostozidarske 1 odstotek elite, ki jebe v šupak vseh nas 99 odstotkov revežev zasuznjenih.
Oni so posredno nastavljeni od iluminatov in reptilje zalege kamor pašejo tudi vsi evropski dvori, arabski šejki in ostala jebena svojat elitisticna globalisticna od vzhoda do zahoda od severa do juga, ne pozabimo še na afriške vojne lorde, samodrzce, pa tudi na arabske kraljeve družine.
Vsi ti so naši rojeni sovražniki, policije vseh narodov in držav, vsa pravosodja vseh držav, vse vojske vseh držav in vsa državna tožilstva vseh obstoječih držav so NAŠ NARAVNI SOVRAŽNIK, KI BI GA MORALI V VSE SVETOVNEM UPORU POBITI KO ZADNJE LEGLO ŠČURKOV, VSE DO ZADNEJGA POTOLČT!!!!
IN VSE POBRAT NAZAJ IN SI PRAVIČNO RAZDELITI MED SABO KOT NEZASUŽNJENI BRATJE IN SESTRE, VSAKOMUR ENAKO, NE PA. PO NJEGOVIH POTREBAH.
ZAHTEVAM NOV PRAVIČNI SVETOVNI RED BREZ NVO!!!!!
Buci buci
Avtor, zakaj si klonil? Klonili ste pri plandemiji, da ste sli lahko na dopust, tiho ste ali se celo navdusujete nad digitalnim denarjem, tiho ste pri norih zakonih in novih davkih, tiho ste pri uvozu ilegalcev. Kaj se cudis, ce si upajo vedno vec, saj jih dobesedno prosite, naj vam se bolj zategnejo zanko.
sami ste krivi, 18.09.2025 ob 02:37
Avtor, zakaj si klonil? Klonili ste pri plandemiji, da ste sli lahko na dopust, tiho ste ali se celo navdusujete nad digitalnim denarjem, tiho ste pri norih zakonih in novih davkih, tiho ste pri uvozu ilegalcev. Kaj se cudis, ce si upajo vedno vec, saj jih dobesedno prosite, naj vam se bolj zategnejo zanko.
Kaj pa ti? Kje lahko vidimo tvoje zasluge in dosežke?
Zadnje leto placujem v vseh trgovinah izkljucno z gotovino. Ker v IKEi med plandemijo niso vzeli moje gotovine, je vse ostalo na blagajni in od takrat me niso vec videli. Zaradi necepljenja, so mi prepovedali priti v sluzbo in mi s tem vzeli za 4 mesece place. Koliko vas bi se odpovedalo svojemu dohodku za svoja nacela in pravice? Kolikor je bilo videti, se vas je dalo presteti na prste ene roke. Televizija je ze 2 do 3 leta ad akta. Ce zelijo prek nje upgradat informacije o tem gospodinjstvu, so se lotili napacnega cloveka. Za zakone in ilegalce se boste pa morali zmigati ta mladi, ali pa boste cez 20 let, ko mene vec ne bo, ziveli po njihovih pravilih. Kot vse zgleda, boste klonili. Vso sreco vam zelim, ker jo boste potrebovali.
sami ste krivi, 18.09.2025 ob 03:24
Zadnje leto placujem v vseh trgovinah izkljucno z gotovino. Ker v IKEi med plandemijo niso vzeli moje gotovine, je vse ostalo na blagajni in od takrat me niso vec videli. Zaradi necepljenja, so mi prepovedali priti v sluzbo in mi s tem vzeli za 4 mesece place. Koliko vas bi se odpovedalo svojemu dohodku za svoja nacela in pravice? Kolikor je bilo videti, se vas je dalo presteti na prste ene roke. Televizija je ze 2 do 3 leta ad akta. Ce zelijo prek nje upgradat informacije o tem gospodinjstvu, so se lotili napacnega cloveka. Za zakone in ilegalce se boste pa morali zmigati ta mladi, ali pa boste cez 20 let, ko mene vec ne bo, ziveli po njihovih pravilih. Kot vse zgleda, boste klonili. Vso sreco vam zelim, ker jo boste potrebovali.
BRAVO!
Opozorilo uporabnikom, 17.09.2025 ob 22:31
Pazite tudi tisti ki imate Gorenjev Hisense.
Kurčevi tv mi je zdaj po treh letih uporabe zastavkal in od mene zahteval upgrade, posodobitev torej.
Ne glede na skrbno izbiro opcij me ni spustil skozi dokler ni bila potrjena tudi opcija, DA NAPRAVII IZRECNO DOVOLJUJEM NADZOR NA DALJAVO TOREJ R3MOTE CONTROL.
Čeprav bi moralo zadoščati že soglasje z uporabo licence in obvestili o možnosti posodobitev.
OBA tem lepo pozdravljam policijo ki je enabler represije, PV ju priporočam, da njegova cipa uporabi nocoj strap on s fijem 3 cm in sporočam tako levici kot desnici ki pri nas sploh ne obstajata, niti kje drugje v vsakem primeru so gnila jajca, pofarbana na pirhe po potrošnikovi želji, skratka
TAKO PRAVOSODJU KOT DTJU KOT VOJSKI POLICIJI IN VSEM DRUGIM KRIVOSODNIM IN REPRESIVNIM ORGANOM SPOROČAM :
LAHKO NOČ IN JEBITE SI MATER.
Mi ti hčer fukamo! Mama naj si pa sama najde.
Povej več, Zdravko Maminjo.
Čakam. Ker me res zanima. Čutim da moj novi tv res vohuni za mano enako kot telefon.
Obenem sporočam 113 da RES nimam tako zanimlvih sogovorcev da bi morali zapravljat čas s prisluškovanjem mene, nepomembne osebe.
Kaj pišem na SČ kdo sem itak veste. Pretekle grehe tudi. Za zdaj vas na srečo nimam še v glavi. V televizorju pa ste, od včeraj.
Pzde plavi retardirani brezposelni vzdrževalec, ne znaš drugega kot smetit tukaj, iz obupa potem še sam sebe lajkaš in hvališ iz lažnih kao ženskih profilov, umobolni bolnik neozdravljivi…
Prepoznam te po tvojem umobolnem tiku Majmunić ić- ojojoj kakšna neumnost, kako zabito si… jao.
Še pes se ne poščije več nate!
Pozdravljen komentator pod imenom Butasti televizor
Da, televizorji so namnjeni ponuemljanju, najbolj nevarni pa so prav ”pametni televizorji”, da se še veliko bolj manipulirati z ljudmi…
Jah, jaz sem nad vso digitalno tehnologijo obupal, ves trik je v tem, da se vse te neskončne podatke kopiči v nekem bunkerju v ZDA v Utahu ali Montani, ne da se mi zdaj preverjat. In z UI lahko to že precej dobro obdelajo. Vedo o vsakem več kot vaša mati. Sicer le z digitalnega sveta, pa vseeno. Velkik del finančnih transakcij se tako vidi, to jih tudi najbolj zanima. Ko bo denar le še digitalen, je game over, digitalna diktatura, veliko hujša od najhujših gulagov in taborišč!
Razkritja Edwarda Snowdna so šla v pozabo, pa so le 12 let stara. Od takrat psihopatski globalisti ne skrivajo več, da nas želijo digitalno zasužnjit do konca zgodovine človeške civilizacije.
Kaj naj rečem. Ven bom iz telefona dal Sim kartico, izklopil ga bom. Če bo 27.09. vseeno zvonilo, imamo veliko macolo za take primere, še prej bom pa poiskal nekoga, ki je za to odgovoren in mu nekam zatlačil vse skupaj.
Da, poigravajo se z nami, psihopatske igrice kot je bil recimo očitni covid-nateg, ampak ker je med nami toliko debilov (najboljši primer je brezposelni vzdrževalec, ki ga ne bom omenjal), jim pač še vedno uspeva. Upora ni, ker je zelo zapleten. Sledilci na vseh družabnih omrežjih so fejk, vse to je namenjeno izključno manipulaciji in poneumljanju, pa tudi vsi MS mediji so v celoti prodani, dandanes še solate ne bi več v Delo zavijal, morda le, če zmanjka skret papirja. Bom dal konkreten primer: plačanca in duševnega bolnika Dušana Nolimala (plačani hašišarski propagandist, čeprav mu je sin umrl zaradi drogiranja v ZDA)) – navajajo kot neodvisnega eksperta- pa je plačanec lažnega hašišarskega ”inštituta” Icanna, v isti številki pa brez sramu nabijao o raku dojke. Mimogrede zaradi raka dojke umre manj kot 400 žensk, zaradi pljučnega raka pa več kot 700 žensk. Ampak ta ironija jim uide, vse jim uide, če jim kdorkoli plača…
Skratka, TV razbij, vrnimo se na stacionarne telefone oz. še bolje – v komunikacijo v živo na 4 in več oči. Vse digitalne ure, pametne hišne naprave so – VSE PREJ kot to, niso pametne, so le S.M.A.R.T., so nevidni digitalni okovi, so le sporočilo iz prihodnosti, ki bo digitalni totalitarizem, zdaj smo v vmesni fazi nadzorovalnega kapitalizma (Sh. Zuboff).
Forum je zaprt za komentiranje.