Šmarna gora, samski-spoznavanje
Glede na to, da te kao ‘flirtanje’ ne zanima, si daješ blazno opravka s tem – celi doktorati na to temo tukajle. je že dregnila na pravo mesto.
mene flirtanje resnično ne zanima in ga sploh opazim ne. Po navadi me na to, da me je kdo pogledal, opomne prijateljica, jaz pa samo skomignem z rameni. In pozabim. Tebe pa očitno tole gane – ZELO. Je očiten ego futr.[/quote]
Vzelo mi je 3 minute – pač hitro tipkam, imam to srečo.
In seveda, me zabava, kako nekateri nisto zmožni tega razumeti in dojeti,da tudi taki živimo v tej Sloveniji, ki nismo taki kot večina :P[/quote]
Kaj ima tvoja zadnja trditev zveze s temo tule? Navajanje trditev, ki nimajo zveze s temo, so znak neinteligence in pomanjkanja samorefleksije, ker dovoliš, da tvoja potreba po potrditvi in izpostavljanju zamegli rdečo nit pogovora.
In v svojem hlepenju po zunanjih potrditvah ter ego želji po kvazi izstopanju in wannabe posebnosti (ki je sicer tule ni opaziti), si prav dolgočasno enaka vsaki povprečni frklji.
Ampak vem, da nimaš dometa tole dojet, meni je pa škoda časa za tako infantilne ego tripe. Zato lp
Vzelo mi je 3 minute – pač hitro tipkam, imam to srečo.
In seveda, me zabava, kako nekateri nisto zmožni tega razumeti in dojeti,da tudi taki živimo v tej Sloveniji, ki nismo taki kot večina :P[/quote]
Kaj ima tvoja zadnja trditev zveze s temo tule? Navajanje trditev, ki nimajo zveze s temo, so znak neinteligence in pomanjkanja samorefleksije, ker dovoliš, da tvoja potreba po potrditvi in izpostavljanju zamegli rdečo nit pogovora.
In v svojem hlepenju po zunanjih potrditvah ter ego želji po kvazi izstopanju in wannabe posebnosti (ki je sicer tule ni opaziti), si prav dolgočasno enaka vsaki povprečni frklji.
Ampak vem, da nimaš dometa tole dojet, meni je pa škoda časa za tako infantilne ego tripe. Zato lp[/quote]
Filozofiraj kolikor hočeš, žal si svojo inteligenco zlila preko tipkovnice v zadnjem sporočilu, to je dejstvo, ki dodatno zabava….
Veliko jih na Smarni deluje, kot da so nekaj vec, potem ko pa jih spoznas pa vidis, da v bistvu izstopajo samo v izgledu (za slovenska merila, da se razumemo).Ne recem, da bi bile super zabavne, poliglotke, karierno super uspesne, da bi imele prefinjen slog oblacenja..potem bi se pa imele z razlogom za nekaj vec..
Napa, 17.01.2025 ob 22:37
Veliko jih na Smarni deluje, kot da so nekaj vec, potem ko pa jih spoznas pa vidis, da v bistvu izstopajo samo v izgledu (za slovenska merila, da se razumemo).Ne recem, da bi bile super zabavne, poliglotke, karierno super uspesne, da bi imele prefinjen slog oblacenja..potem bi se pa imele z razlogom za nekaj vec..
In enako velja za moške iz Šmarne.
Saj ni tako težko no. Vprašaš če je mogoče plac pri mizi kjer sedi kakšen fajn ali več njih. Se komu nasmehneš. Vidiš kako reagira. Pozdraviš pač ti prvi če oni ne. Če ima psa s sabo kao psa pozdraviš :P. Tako se velikokrat s kom razgovoriš. Jasno moraš pokazati zainteresiranost, drugače ne bo nič. Slovenci smo zategnjeni. Noben ne bo iz nule pristopil. No mogoče če je pijan. Ali pa kakšen tak ki ga nočeš da pristopi 🙂
AGP-27, 23.09.2015 ob 07:00
Če greš na lov, potem tudi “streljaš”, če greš kot plen počakaš, da kdo “ustreli”! Kapiš??
Tisti, ki ti je namenjen, bo že pogledal, te bo že opazil, se bosta že našla … Nič človek ne more izsiliti.
Avtorica, večkrat pojdi na Šmarno goro in lepo pozdravljaj moške. Saj če ti nekomu všeč, se to prej kot slej opazi.
Forum je zaprt za komentiranje.