Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sluzi s seksom

sluzi s seksom

Pri 20letih sem spoznala fanta ki mi je obljubljal da bom z njim preskrbljena za celo zivljenje,trajalo je 5 let potem pa me je zapustil,ker nisem zelela z njim v tujino saj je sluzbeno veliko potoval,zato sva se razsla.Posledica mladosti in naivnosti je ta da sem pri 25letih brez koncane sole in brez sluzbe.Nisem nasla izhoda kot da se dobim z nekaj moskimi in zasluzim denar. Trije zmenki in 800€.Tako sem zasluzila za najemnino,hrano in poloznice.Razmisljam da bi to peljala se naprej . Tezava je ker se je porocen moski zaljubil vame jaz pa v njega ne in sedaj se ga ne morem resiti.Tezava nebi bila da bi moski ustrezal meni a mi zal ne,z njim sem imela samo intimni trenutek in placilo.

Naj grem z njim?

Kaj bi si mislili ko ti prijateljica pove kaj taksnega?

če je lepa  jo vzamem jaz k sebi

daj kontakt?

samo izpolnjevat pa mora določene pogoje mojega okusa dolgi lasi suha in pod 175

?

kad riba drolja postane .no to so realne zgodbe tega casa jbg

brigajte se zase

Odgovor na objavo uporabnika
omajgad, 28.05.2021 ob 18:27

kad riba drolja postane .no to so realne zgodbe tega casa jbg

ona drolja ostaje… zauvek.
😉

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

nej ma saj kej za zascito zraven

pepr sprej ?

ce bi kdo karkoli bolanega probaval

bols tako kot pa it na onlyfans

Somebody, 28.05.2021 ob 18:36

ona drolja ostaje… zauvek.
😉

ni nujno…

tudi mene je lajf pripeljal do marsicesa,ne dosti drugacna zgodba od te.Danes sem porocena in srecna s super moskim in dvema hcerkama.Nikoli nisem sodila takih zensk saj sem jih po eni strani razumela.Ne razumem pa tistih ki se valjajo po vsakem-zastonj brez razloga

onlyfans, 28.05.2021 ob 18:55

ni nujno…

ok no dopuščam možnost… ena na 1000 pa sigurno postane “dama”… al obraz ostaje prljav. a to nema cenu.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

The Karen haircut ugh. If I had a dollar for how many times a woman has sat in my chair and requested the typical “Karen haircut” with an attitude, I always think how well that haircut suits their personality.

Če ti, kot prijatelju.. da popust?

De omnibus disputandum..

Če ti ni do tega da greš z unim poročenim no jaz nisem več poročen in sedaj po 5letih samskega življenja ponovno iščem žensko za skupne dogodivščine. Teh 5let pa res nisem iskal druge ker sem se vrgel v posu ker sem odpru svoje podjetje in v vzgojo hčerke. Se pravi delat, pridt domou skuhat za naju z hčerko potem okol hiše po rihtat. Če si za to da se slišiva sem jaz tudi. Čeprav ne vem nič o tebi niti ti o meni bi mogoče znalo bit ravno to tisto zaradi česar bi pa nama mogoče ratalo.No če boš za to da si piševa jaz sem za to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close