Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sluzba

sluzba

ja saj nekako tako razmisllam..se pravi iscem drugo in sigurno se bo naslo 🙂 sluzba je sicer super placana in opis dela na razpisu je bil nadvse zanimiv in privlacen… vendar ugotavljam, da so samo nekaj napisali, da so upravicili novo delovno mesto vodstvu. oprli pa so ga zato, da se oddelek malo razbremeni – ker imajo miljonske projekte 😀 in rabijo nekoga, ki dela to odvecno delo ki je sicer nujno potrebno.
Najbolj me jezi to, ker se pocutim tako neucinkovito![/quote]

Upam, da ne gre to za kakšen Microcop….oni masovno skenirajo….neumnosti. (Ne)učinkovitost je relativna, spremeni pogled na to pa bo.[/quote]

Mikrocop ne skenira neumnosti, ker se le-te že prej izločijo:). Torej gre za hrambo ključnih dokumentov. Nekdo mora tudi to početi, a ne.

[/quote]

mislim da bo, ce dodam to, da obvladam se 3 druge jezike na nivoju od b2 do c1 (certificirano)[/quote]

Ne mešati slovenščine, besednega sporazumevanja s tujimi jeziki…in še nekaj, nisi edina, ki to ima, žal.

Deklica zdolgočasena, nekako se mi nisi niti najmanj zasmilila. Med hlepenjem po silnih projektih in lagodnem delu, kjer ti ostaja še in še časa, si pač ta čas porabila za to, da se sama sebi smiliš, ker nisi dovolj uspešna, kot je tvoj fant denimo. Se mi je pa danes zasmilil ta par.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/ker-nista-mogla-odkupiti-stanovanja-zivita-v-sotoru-sredi-pohorja.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close