sluzba
Bom kar na kratko…
Imam najbolj bedno sluzbo na svetu. Vse kar je, je skeniranje dokumentov in posiljanje teh dokumentov dalje, ter narocan dolocenih materialov… Grozno!
Vsak dan, ko grem v sluzbo, oz. ze kar en dan prej sem slabe volje, ker bom spet samo skenirala in pocila nic zanimivega…polovico casa pa tako alo tako za delat nimam nic. Hvala bogu delam le polovicni cas (3x na teden). Obenem sem tudi studentka, tako da vsaj imam nekaj kjer lahko razgibam mozgane.
Ko gledam mojega fanta mi situacija se bolj zamori. On je res uspesen v svoji branzi in ima super sluzbo, vedno ima nove izzive in usposabljanja, zelo je zadovoljen… Kaj pa jaz? delam nekaj, kar bi lahko delal vsak 10 let star otrok.
…mogla semd ati s sebe 🙂 hvala za komentarje.
@m111: aha clipping mislis… no ja, v bistvu je se bolj dolgcas. Delam kar sem zgoraj napisala. tega je itak bolj malo za delat tako da imam polovico casa cas za kar koli pac zelim poceti. In to me res utruja saj ni niti enega izziva. Ok edino ce se kaj v scanerju zatakne 😀 haha
@Goldfish: o kaksnih milijonskih projektih ti govoris, ne skaci iz ene skrajnosti v drugo! med skeniranjem in miljonskim projektom je se veliko stopnick. In jaz bi sla rada na malo visjo stopnicko.
Še vedno ne vem, kaj znaš za stopničko višje? Predstavljaj si, da sem tvoj novi, potencialni delodajalec…prepričaj me, zakaj ravno ti.[/quote]
tukaj seveda ne bom pisala in prepricevala zakaj ravno jaz…ker to v tem forumu nima veze. prav tako tudi nima veze, kaj so moje kvalitete in znanja. ampak goldfish, blagor tebi, ko imas super sluzbo in si zadovoljen/a… vsaj tako izgleda 🙂
Tu gor ti ne bomo dali rešitve, kako najti ali kje do boljše, verjamem pa da si imela možnost izbire, ali si v to šla ali pa ne. Če si se za to odločila bodi fer do sebe in delodajalca in delaj za to, kar ste se zmenili, imej pa naprej odprte oči in in išči kaj novega, drugega, vendar ne pričakuj veliko, mnoge službe so kar nekaj; zlasti če ni nikogar, da bi te kdo kam naprej zrinil pa še tiste znajo biti čista “megla”.
Goldfish, če ti delaš z milijonskimi projekti, nam to lahko poveš na lepši način.
Še vedno ne vem, kaj znaš za stopničko višje? Predstavljaj si, da sem tvoj novi, potencialni delodajalec…prepričaj me, zakaj ravno ti.[/quote]
tukaj seveda ne bom pisala in prepricevala zakaj ravno jaz…ker to v tem forumu nima veze. prav tako tudi nima veze, kaj so moje kvalitete in znanja. ampak goldfish, blagor tebi, ko imas super sluzbo in si zadovoljen/a… vsaj tako izgleda :)[/quote]
Zato pa si tam, kjer si. S svojim “nastopom” si mi vse povedala.
Retoricno vprasanje. Se je res tako lepo prerekati, zaliti in tekmovati. Pljuvati in diskvalificirati drug drugega. Pa saj nismo v parlamentu 🙂
Sluzba? Dosti tezje sluzbe obstajajo. Npr. za tekocim trakom kjer ni casa za sanjarjenje ampak moras biti kar pri stvari. Mislim da je prava pot: pozitiva. Sluzbo imam (superca), ni najboljsa, ampak za zacetek bo. Ce si aktivna oseba potem je seveda zoprno, no potem ti tudi ne bo tesko najti druge.
tukaj seveda ne bom pisala in prepricevala zakaj ravno jaz…ker to v tem forumu nima veze. prav tako tudi nima veze, kaj so moje kvalitete in znanja. ampak goldfish, blagor tebi, ko imas super sluzbo in si zadovoljen/a… vsaj tako izgleda :)[/quote]
Zato pa si tam, kjer si. S svojim “nastopom” si mi vse povedala.[/quote]
me veseli 🙂 se zavedam, da je moje stanje samo prehodno in na bo boljse ko dostudiram. vendar ko mi kdaj zamori situacija je fino dobiti malo podpore ali kakosno izkusnjo in ne le taksnih neumnih odgovorov kot jih nekateri postavljate.
me veseli 🙂 se zavedam, da je moje stanje samo prehodno in na bo boljse ko dostudiram. vendar ko mi kdaj zamori situacija je fino dobiti malo podpore ali kakosno izkusnjo in ne le taksnih neumnih odgovorov kot jih nekateri postavljate.[/quote]
Odgovori se ne postavljajo, se dajejo; postavljajo/zastavljajo se vprašanja.
Tak kiks bo malokateri employer požrl :/
me veseli 🙂 se zavedam, da je moje stanje samo prehodno in na bo boljse ko dostudiram. vendar ko mi kdaj zamori situacija je fino dobiti malo podpore ali kakosno izkusnjo in ne le taksnih neumnih odgovorov kot jih nekateri postavljate.[/quote]
Saj bi ti kaj več povedala, samo sploh ne vem, česa si želiš, kaj je tisto, kar bi rada počela. Lahko pa se tolažiš s tem, da imaš možgane na paši in nihče ne izvaja mobinga nad tabo, nimaš planov, letnih razgovorov, mučnih sestankovanj…v bistvu je kar pametno (zdaj v tvojem času študija) imeti službo na easy.
ja saj nekako tako razmisllam..se pravi iscem drugo in sigurno se bo naslo 🙂 sluzba je sicer super placana in opis dela na razpisu je bil nadvse zanimiv in privlacen… vendar ugotavljam, da so samo nekaj napisali, da so upravicili novo delovno mesto vodstvu. oprli pa so ga zato, da se oddelek malo razbremeni – ker imajo miljonske projekte 😀 in rabijo nekoga, ki dela to odvecno delo ki je sicer nujno potrebno.
Najbolj me jezi to, ker se pocutim tako neucinkovito!
Odgovori se ne postavljajo, se dajejo; postavljajo/zastavljajo se vprašanja.
Tak kiks bo malokateri employer požrl :/[/quote]
ja saj nekako tako razmisllam..se pravi iscem drugo in sigurno se bo naslo 🙂 sluzba je sicer super placana in opis dela na razpisu je bil nadvse zanimiv in privlacen… vendar ugotavljam, da so samo nekaj napisali, da so upravicili novo delovno mesto vodstvu. oprli pa so ga zato, da se oddelek malo razbremeni – ker imajo miljonske projekte 😀 in rabijo nekoga, ki dela to odvecno delo ki je sicer nujno potrebno.
Najbolj me jezi to, ker se pocutim tako neucinkovito![/quote]
Upam, da ne gre to za kakšen Microcop….oni masovno skenirajo….neumnosti. (Ne)učinkovitost je relativna, spremeni pogled na to pa bo.
Saj bi ti kaj več povedala, samo sploh ne vem, česa si želiš, kaj je tisto, kar bi rada počela. Lahko pa se tolažiš s tem, da imaš možgane na paši in nihče ne izvaja mobinga nad tabo, nimaš planov, letnih razgovorov, mučnih sestankovanj…v bistvu je kar pametno (zdaj v tvojem času študija) imeti službo na easy.[/quote]
rada bi pocela to, kar tudi studiram. in zelo rada bi imela plane in letne razgovore in sestanke. Njhuje mi je imeti mozgane na pasi ker se pocutim nekoristno! Bolj se tolazim s tem da sem stara sele 20 let.
Forum je zaprt za komentiranje.