Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sluzba

sluzba

Ali vas na delovnem mestu obkrozajo sodelavci s katerimi se lahko pogovorite o domačih težav in sprejmete njihov nasvet.

Ne, ker se tudi v službenih zadevah ne razumemo.
Ravno te dni ugotavljam, da je moje mišljenje in moje prepričanje v zvezi z opravljanjem nalog v službi popolnoma nasprotno od mišljenje naše vodje in to je zame že kar problem.
Sodelavcev si pač ne izbiramo, zato ne vidim smisla, da bi jim zaupala svoje težave ali se z njimi družila, pač pa si lahko izberemo prijatelje, ki jim zaupamo in se z njimi z veseljem družimo.

Takih sodelvcev pa ne poznam.

DA

Ne. Podobno kot pravi presneta.

Meni se niti ne zdi primerno, da bi v službi reševala domače probleme, doma pa službene. Niti nima nobene logike, niti ne more imeti kaj dosti učinka. Ker si potem med delovnim časom s pol glave doma in obratno. Po mojem pač ni dobro mešati službe, družbe in družine, ker lahko nastane čisto neprebavljiva enolončnica.

V moji službi sva itak samo dva…šef (odvetnik) in jst tko da se že morva razumet, ker če ne se ne bi dal normalno delat. Imava en tak kolegialni odnos, debatirava o različnih stvareh…sam v kake intimno-osebne oz. družinske se pa ne vmešavava. Služba je služba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close