Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sluzba

sluzba

Kolk je bedno iskat job, zdi se mi kot da ni nobene dobre ponudbe, na studentu samo administracija in programiranje, programirat ne znam, kelnart nočem, tajnica tud nočem bit, vse skup nej gre v rit!!! A ma še kera podobne probleme????

Ja potem je pa res najbolje zate,da sediš doma,žalostno:((Pa kaj bi že kar na začetku bila šefica ali kaj???halooo,sovražim take kot si ti,ena sama lenoba te je in kar smilijo se mi starši,ki te verjetno preživljajo:((Si ena navadna razvajenka,tko!!!

Ena, daj malo razmisli!

Vsako je delo je dobro, če je le normalno plačano.
Med študijem sem delala razne stvari, od čiščenja pa do resnih del za konkretna podjetja. In to kljub temu, da so moji starši dobro situirani. Meni se zdi to en “obvezen” del študija.
Nisem vedno delala na svojem področju, sem si pa pridobila ogromno zvez in poznanstev na takšnih in drugačnih položajih, ki lmi danes zelo koristijo.

Ko sem kasneje hodila na razgovore za “taprave” službe, mi je veliko potencialnih delodajalcev reklo, da iz vsakega dela potegneš določene izkušnje.
Poznam pa punce, ki so par let prek študenta delale takšno in drugačno administracijo v določenem podjetju, zvišali so jim urno postavko, po koncu študija pa so se v tem podjetju celo zaposlile.
Pa še čisto drugače gledaš na denar, ki ga sam zaslužiš!

Ja, lupči, delat je treba za ljubi kruhek, razen če dobivaš podporo od države, pol pa ni treba. Pol lahk pa sam čičkaš in čakaš, da bo direktorska služba in plača padla z neba. Pa velik uspeha!!!

In kaj bi ti delala?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close