Služba – življenjepis
Pomagajte mi.
Pišem ponudbe za delo. Pa ne vem kako naj to napišem v življenjepis.
Namreč, zaposlena sem bila za en mesec na enem delovnem mestu za polovični del. čas.
Po enem mesecu so mi pogodbo podaljšali, plus tega so me razporedili na drugo del. mesto za ostalo polovičko.
Najbrž moram to napisati kot dve ločeni zaposlitvi a ne?
A moram v življenjepisu navesti vse zaposlitve, ki sem jih imela (ker če bo šlo to tako naprej, bom kmalu pošiljala naokoli 10 strani življenjepisa).
Jaz bi tvoj primer navedla kot eno zaposlitev. Če pa se ti zdi izredno pomembno, da poudariš, da si delala na obeh delovnih mestih, potem napiši to zraven. Vendar glede na to, da gre samo za en mesec, verjetno ni smiselno tega navajati z razlogom dokazovanja različnih delovnih izkušenj. Pri zaposlitvah pa navedi tisto, kar se ti zdi za željeno delovno mesto najbolj pomembno. Verjetno ne boš navajala na primer vseh študentskih del od anketiranja, kuhanja kave, varstva,… če se prijavljaš za delo v računovodstvu. Bistvo življenjepisa je, da navedeš svoje pluse v smislu iskane zaposlitve. Vseeno lahko omeniš še ostalo, vendar ne temu dajati večjega poudarka.
Forum je zaprt za komentiranje.