Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek služba za vsako ceno

služba za vsako ceno

ali bi za službo bili pripravljeni storiti vse?
meni moj partner teži zaradi izgube službe oz zaradi nove zaposlitve sto na uro. res je, denarja nimamo višek, vendar mi ni všeč njegovo sitnarjenje ter pritisk kot da se že sama ne počutim dovolj slabo:(
sedaj sem poslala vlogo (bolj ponudbo ker ni razpisa) za delovno mesto ki ni v moji stroki, vendar nima veze sploh. in sedaj bi rad da težim po telefonu taglavnemu, ker je nekje dobil njegovo telefonsko, čeprav je ni nikjer objavljene. pa teži da naj kličem ter mu ponudim pri plači denar če me zaposli!
jaz nisem take vrste, vem tudi da je kaznivo in nikakor ne razume da kakorkoli že tega ne mislim storoiti.
vaše mneje o vsem tem? bi bili pripravljeni ponujat denar, da dobiti službo?

Ne,

ker vsak služba ima tudi tisto ceno, ki jo nismo pripravljeni plačati, je predrago.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

O bad, kera grda fora! Jaz pod nobenim pogojem ne bi pristala na tako izsiljevanje z njegove strani, prosim te no, da se ti takole vmešava, jao res. Kaj ne znaš reči ne?

Ne, ne bi sprejela službe za vsako ceno, ravno moj kolega je zavrnil delo obiranja hmelja, za 12 ur dela imaš “malico” pol ure ali še manj, brez vode na soncu za plačilo 12 evrov. 2 tedna. Torej 1evro/uro pod težjimi pogoji (delo na višini in na soncu).

Bi pa sprejela slabše plačano ali pod slabšimi pogoji, če bi bila dlje časa brezposelna, vemo pa, da stroški so vsak mesec ne glede na prilive.

Uh, ne vem, v kakšnih krogih se giblje tvoj partner, ampak jaz bi s takim dejanjem verjetno zaprla večino vrat, ne samo v tej firmi, ampak še v kakšni drugi. Meni se to ne zdi v redu način.

Se mi pa zdi v redu, da si začela razmišljati širše. Mogoče bi morala pa res malo bolj delati v tej smeri – iskati priložnosti tudi zunaj svojega področja in zunaj razpisa. Sigurno znaš še kaj razen tistega, za kar si se šolala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close