služba za določen čas-nosečnost-NUJNO
moj problem gre pa takole. obstaja možnost, da sem noseča(pregled v torek) in me zanima naslednje. pogodbo imam za določen čas in sicer do julija. v primeru, da sem noseča in to povem po treh mesecih, mi v bistvu lahko naredijo tako da mi ne podaljšajo pogodbe,čeprav bomo vsi vedeli da je tako zaradi nosečnosti, se jaz ne morem nič pritožiti v tem primeru?lahko šefica pisno ali ustno zahteva zamenjavo zame?a v takem primeru ženske res ne moremo nič narediti?
MIŠ
čist brezveze tak komentar. sem videla tvoj post spodaj o vaši delavki, ki je noseča. zakaj pa naj nelly takoj pove? ni dolžna takoj povedat.
moj primer je bil naslednji: povedala sem kmalu po treh mesecih. zaposlena sem bila za nedoločen čas. ko bi se morala vrnit nazaj, sem pa dobila odgovor, da bi blo fajn, da si poiščem drugo delo, da kao ni več dela zame. in v bistvu me o tem delodajalec sploh ne bi obvestil, če se ne bi sama mesec pred predvidenim začetkom dela oglasila pr njem.
isto kot z mano je naredil s še 5 puncami, ki bi po porodniški naj prišle nazaj delat – vse za ned. čas!
tako da nič ne pametuj oz. se ne zgražaj! raje se zamisli, zakaj prihaja do tega, da ženske razmišljajo o prikrivanju. zakaj ne upajo povedat, da so noseče????
Forum je zaprt za komentiranje.