Služba v avstrijskih smučarskih središčih ali v Sloveniji?
ena družboslovka, 10.10.2021 ob 23:20
Gen42, 10.10.2021 ob 23:11
ena družboslovka, 10.10.2021 ob 22:09
Gen42, 10.10.2021 ob 22:04
ena družboslovka, 10.10.2021 ob 21:41
Gen42, 10.10.2021 ob 21:26
Ena družboslovka, osnovni pogoj je univerzitetna izobrazba ekonomske ali družboslovne smeri, neke osnovne izkušnje v delu s financami, ostalo pa pride z uvajanjem.
Humanistične smeri tudi pridejo upoštev? Zgodovina, filozofija… izkušnje s financami? Glede na plačo, ki je zelo ok, sklepam, da je potrebno kar nekaj izkušenj imeti.
Gre za računanje plač? ALi pa gre za recimo vodenje kakih projektov, ki so finacirani s strani recimo EU? Vodenje financ za nek projekt recimo?
Seveda pridejo v upoštev. 🙂 Izkušnje bodo pomembne, še bolj motivacija. In imaš prav, vodenje projektov je eno izmed pomembnih nalog tega delovnega mesta. Če bi te to morda zanimalo, ti predlagam, da poiščeš moj mail naslov in predstaviš svoje izkušnje.
Vsekakor me zanima. Kje pa se da najti ta razpis, tvoj mail?
Težko napišem vlogo, če ne vem za kaj gre :). Zaenkrat si omenil le finance, verjetno je pa še kaj drugega, čemur pa mogoče ustrezam.
Piši na: gen42@protonmail.com
Na kratko napiši, kaj je tvoj poklic in dosedanje delovne izkušnje.
Brez zamere, ampak na skrivni mail osebnih podatkov res ne bi pošiljala.
CV in ostale podatke pošljem samo takrat, ko vem komu pošiljam in ko vem za katero firmo in kakšno delo gre.
Tule pa žal ne vem niti za kakšno delo gre. Razen, da je željen ekonomist in izkušnje s financami. Jaz pa to, žal, nisem.
Pa za vsak razpis, vsako delovno mesto, seveda napišem ustrezno vlogo. Za ustrezno vlogo pa moram, seveda, vedeti za kakšno delo gre in za katero firmo gre.
Če si pripravljen preko anonimnega maila sporočiti za katero firmo in katero delovno mesto gre, potem si bom seveda z veseljem ustvarila anonimni mail in ti pisala.
Prijavo na delovno mesto pa bom seveda poslala s pravega maila :).
Seveda, pošlji anonimno z anonimnega maila.
Forum je zaprt za komentiranje.