Slušbeno potovanje žene in njenega sodelavca
Ti zamujaš za par epizod. :)) Zelo malo jih zavije po šihtu. Mnogi to storijo kar med šihtom. Baje. Tako se govori. :)) Verjetno so še najbolj zvesti tisti redni uporabniki MON-a. Ti zaradi visenja na MON-u nimajo časa varat. :))[/quote]
Dekle, kako pa ti to veš, da se to dela med šihtom??? Aja, od sodelavke sestrična je slišala, da je od prijateljice znanka izvedela, da je njena svakinja imela dedca, ki je imel kolega, ki ima ženo, ki se je rada rekreirala med službenim časom…
Ti zamujaš za par epizod. :)) Zelo malo jih zavije po šihtu. Mnogi to storijo kar med šihtom. Baje. Tako se govori. :)) Verjetno so še najbolj zvesti tisti redni uporabniki MON-a. Ti zaradi visenja na MON-u nimajo časa varat. :))[/quote]
Dekle, kako pa ti to veš, da se to dela med šihtom??? Aja, od sodelavke sestrična je slišala, da je od prijateljice znanka izvedela, da je njena svakinja imela dedca, ki je imel kolega, ki ima ženo, ki se je rada rekreirala med službenim časom…[/quote]
Smo videli že primere “izginevanja” med šihtom. Pravi Davidi Copperfieldi. :)) Kaj se pa ti razburjaš, nimaš mirne vesti? :))) Ej, hecam se, da mi ne boš kaj zameril. Ampak dejansko so tudi primeri “med šihtom”.
Dekle, kako pa ti to veš, da se to dela med šihtom??? Aja, od sodelavke sestrična je slišala, da je od prijateljice znanka izvedela, da je njena svakinja imela dedca, ki je imel kolega, ki ima ženo, ki se je rada rekreirala med službenim časom…[/quote]
Smo videli že primere “izginevanja” med šihtom. Pravi Davidi Copperfieldi. :)) Kaj se pa ti razburjaš, nimaš mirne vesti? :))) Ej, hecam se, da mi ne boš kaj zameril. Ampak dejansko so tudi primeri “med šihtom”.[/quote]
Redko se razburjam…se pa pogosto vzburjam…imam pa mirno vest..zdaj;))))
Smo videli že primere “izginevanja” med šihtom. Pravi Davidi Copperfieldi. :)) Kaj se pa ti razburjaš, nimaš mirne vesti? :))) Ej, hecam se, da mi ne boš kaj zameril. Ampak dejansko so tudi primeri “med šihtom”.[/quote]
Redko se razburjam…se pa pogosto vzburjam…imam pa mirno vest..zdaj;))))[/quote]
Hm, tole bi se lahko razumelo tako ali drugače, zato raje ne komentiram. :)) Samo v informacijo – izogibam se tistim ženskam, pri katerih slišiš zgoraj navedena natolcevanja. Nekatere so prav umetnice v izmišljevanju zgodbic. Sploh, če kakšne ženske ne marajo. Ji prilepijo vsakogar. Samo pametnega in luštnega moškega ji ne privoščijo. 🙂 Imam eno sodelavko, ki me je že ob prihodu v novo službo takoj informirala o tem, kdo je s kom šmiral, ne da bi jo kaj o tem spraševala. Potem mi je pa še zamerila, da me ta zgodba sploh ne zanima, oziroma da dvomim v njeno verodostojnost. Samo ona je zvesta, poštena in se s sodelavci pogovarja zgolj poslovno, druge ženske pa imajo vse skrite in podle namene. :))
Redko se razburjam…se pa pogosto vzburjam…imam pa mirno vest..zdaj;))))[/quote]
Hm, tole bi se lahko razumelo tako ali drugače, zato raje ne komentiram. :)) Samo v informacijo – izogibam se tistim ženskam, pri katerih slišiš zgoraj navedena natolcevanja. Nekatere so prav umetnice v izmišljevanju zgodbic. Sploh, če kakšne ženske ne marajo. Ji prilepijo vsakogar. Samo pametnega in luštnega moškega ji ne privoščijo. 🙂 Imam eno sodelavko, ki me je že ob prihodu v novo službo takoj informirala o tem, kdo je s kom šmiral, ne da bi jo kaj o tem spraševala. Potem mi je pa še zamerila, da me ta zgodba sploh ne zanima, oziroma da dvomim v njeno verodostojnost. Samo ona je zvesta, poštena in se s sodelavci pogovarja zgolj poslovno, druge ženske pa imajo vse skrite in podle namene. :))[/quote]
Mislim, da si me zeeeelo dobro razumela.:))) Sicer pa imam zelo rad žensko družbo, pa tudi one mojo…ampak na žalost je na delovnem mestu tako, da, če je v kolektivu več kot ena potem so spletke redno na programu…sploh, če je tam kakšen postaven sodelavec. Potem sledi tekmovanju v globokih dekoltejih, visokih petah, mežikanju, igranju z lasmi, zibanju bokov, pogostem sklanjanju in iskanju izgubljenih kulijev pod mizo, šobljenju in ostalih prvinah zbujanja pozornosti…
Hm, tole bi se lahko razumelo tako ali drugače, zato raje ne komentiram. :)) Samo v informacijo – izogibam se tistim ženskam, pri katerih slišiš zgoraj navedena natolcevanja. Nekatere so prav umetnice v izmišljevanju zgodbic. Sploh, če kakšne ženske ne marajo. Ji prilepijo vsakogar. Samo pametnega in luštnega moškega ji ne privoščijo. 🙂 Imam eno sodelavko, ki me je že ob prihodu v novo službo takoj informirala o tem, kdo je s kom šmiral, ne da bi jo kaj o tem spraševala. Potem mi je pa še zamerila, da me ta zgodba sploh ne zanima, oziroma da dvomim v njeno verodostojnost. Samo ona je zvesta, poštena in se s sodelavci pogovarja zgolj poslovno, druge ženske pa imajo vse skrite in podle namene. :))[/quote]
Mislim, da si me zeeeelo dobro razumela.:))) Sicer pa imam zelo rad žensko družbo, pa tudi one mojo…ampak na žalost je na delovnem mestu tako, da, če je v kolektivu več kot ena potem so spletke redno na programu…sploh, če je tam kakšen postaven sodelavec. Potem sledi tekmovanju v globokih dekoltejih, visokih petah, mežikanju, igranju z lasmi, zibanju bokov, pogostem sklanjanju in iskanju izgubljenih kulijev pod mizo, šobljenju in ostalih prvinah zbujanja pozornosti…[/quote]
Pa kaj to delaš v menzi?:)) Pri nas ni časa:). No, saj se dogaja marsikaj, samo tole z iskanjem izgubljenih kulijev pod mizo…je mal passe:).
Pa kaj to delaš v menzi?:)) Pri nas ni časa:). No, saj se dogaja marsikaj, samo tole z iskanjem izgubljenih kulijev pod mizo…je mal passe:).[/quote]
Neee, delal sem v pisarni kjer nas je bilo 15 moških in pet žensk….norišnica….tole s kuliji je pa čista resnica…:))) Ženske…kako vas človek ne bi imel rad:))))
Saj ti verjamem tole s kuliji, samo mi je skrajno primitivno:). Spomnim se, ko sem se nekoč sklonila (ej ne moreš verjeti, da zaradi kulija) in je ravno takrat v pisarno uletel sodelavec. In se je muzal, nasmihal…rekel je, da je hotel pogledati, kakšno spodnje perilo imam (ker sem bila tisti dan ravno v minič). Sva hitro uredila…povedala sem mu, da spodaj ne nosim ničesar:))). Ampak mi na kraj pameti ne pride, da bi bilo sklanjanje taktika pri osvajanju, wtf??
Mislim, da si me zeeeelo dobro razumela.:))) Sicer pa imam zelo rad žensko družbo, pa tudi one mojo…ampak na žalost je na delovnem mestu tako, da, če je v kolektivu več kot ena potem so spletke redno na programu…sploh, če je tam kakšen postaven sodelavec. Potem sledi tekmovanju v globokih dekoltejih, visokih petah, mežikanju, igranju z lasmi, zibanju bokov, pogostem sklanjanju in iskanju izgubljenih kulijev pod mizo, šobljenju in ostalih prvinah zbujanja pozornosti…[/quote]
To me pa spominja na moje nekdanje sodelavke in sodelavce. Niti najmanj ne pogrešam te scene. 🙂
Saj ti verjamem tole s kuliji, samo mi je skrajno primitivno:). Spomnim se, ko sem se nekoč sklonila (ej ne moreš verjeti, da zaradi kulija) in je ravno takrat v pisarno uletel sodelavec. In se je muzal, nasmihal…rekel je, da je hotel pogledati, kakšno spodnje perilo imam (ker sem bila tisti dan ravno v minič). Sva hitro uredila…povedala sem mu, da spodaj ne nosim ničesar:))). Ampak mi na kraj pameti ne pride, da bi bilo sklanjanje taktika pri osvajanju, wtf??[/quote]
Ja no, morda tebi ne pride to na pamet, enim pa… svoje čare je treba nekako izpostavit. In če ne gre drugače pač tako. Sploh če so lepe noge in huda postavca. Sak konec koncev smo moški (pa tudi ženske) vizuelna bitja in privlačnost med dvema se najprej izpostavi na fizičnem nivoju, šele kasneje tudi na mentalnem… zelo redko je obratno.. 🙂
Saj ti verjamem tole s kuliji, samo mi je skrajno primitivno:). Spomnim se, ko sem se nekoč sklonila (ej ne moreš verjeti, da zaradi kulija) in je ravno takrat v pisarno uletel sodelavec. In se je muzal, nasmihal…rekel je, da je hotel pogledati, kakšno spodnje perilo imam (ker sem bila tisti dan ravno v minič). Sva hitro uredila…povedala sem mu, da spodaj ne nosim ničesar:))). Ampak mi na kraj pameti ne pride, da bi bilo sklanjanje taktika pri osvajanju, wtf??[/quote]
Ja no, morda tebi ne pride to na pamet, enim pa… svoje čare je treba nekako izpostavit. In če ne gre drugače pač tako. Sploh če so lepe noge in huda postavca. Sak konec koncev smo moški (pa tudi ženske) vizuelna bitja in privlačnost med dvema se najprej izpostavi na fizičnem nivoju, šele kasneje tudi na mentalnem… zelo redko je obratno.. :)[/quote]
V čem je pa recimo sploh fora, da ženska v tridesetih, bojda srečno poročena, mati več otrok, ki v službi opravlja nepomembno delo za računalnikom in ves svoj delovni čas ( ko ne kofetka, seveda) večinoma presedi za tem računalnikom, vsak dan s sabo v službo prinese vrtoglavo visoke pete, oblačila z globokim izrezom, če nosi hlače, si pa tangice navleče 20 cm nad rob hlač? In v službi jo takšno vidijo kvečjemu tri tipčki, katere se niti ne trudi impresionirat, ampak jih kvečjemu samo izziva.
Jaz takšnih žensk ne razumem.
Ja no, morda tebi ne pride to na pamet, enim pa… svoje čare je treba nekako izpostavit. In če ne gre drugače pač tako. Sploh če so lepe noge in huda postavca. Sak konec koncev smo moški (pa tudi ženske) vizuelna bitja in privlačnost med dvema se najprej izpostavi na fizičnem nivoju, šele kasneje tudi na mentalnem… zelo redko je obratno.. :)[/quote]
Ja, se strinjam, treba poudarit tisto, kar je lepo in zakaj bi človek srkival svoje čare. Samo govora je bilo o ženskah, ki se mečejo ven, ki pretiravajo, ki se obnašajo kurbiš v negativnem smislu. Moje mnenje je, da z elegantnim, prefinjenim pristopom dosežeš mnogo boljši učinek:).
Ja, se strinjam, treba poudarit tisto, kar je lepo in zakaj bi človek srkival svoje čare. Samo govora je bilo o ženskah, ki se mečejo ven, ki pretiravajo, ki se obnašajo kurbiš v negativnem smislu. Moje mnenje je, da z elegantnim, prefinjenim pristopom dosežeš mnogo boljši učinek:).[/quote]
Se strinjam, ampak mislim da fukiš obnašanje je iskanje pozornosti, morda nabijanje ega ali iskanje neobvezne avanturce…
Prefinjen pristop pa morda iskanje česa več…
V čem je pa recimo sploh fora, da ženska v tridesetih, bojda srečno poročena, mati več otrok, ki v službi opravlja nepomembno delo za računalnikom in ves svoj delovni čas ( ko ne kofetka, seveda) večinoma presedi za tem računalnikom, vsak dan s sabo v službo prinese vrtoglavo visoke pete, oblačila z globokim izrezom, če nosi hlače, si pa tangice navleče 20 cm nad rob hlač? In v službi jo takšno vidijo kvečjemu tri tipčki, katere se niti ne trudi impresionirat, ampak jih kvečjemu samo izziva.
Jaz takšnih žensk ne razumem.[/quote]
recimo da sem tud na tole malo prej odgovoril. Iskanje pozornosti pač….
Glede sexa v službi… že par znancev in kolegov je povedalo, da se ne marajo vezati s ženskami iz proizvodnega obrata (večji, ki je mislim da sedaj že v stečaju). Ker tam naj bi ene med pavzo samo halo dvignile se “vsedle” na sodelavca, opravile in šle dalje..
Kolk je res – ne vem, ker nisem bila tam, je pa res, da so se ti dečkoti teh žensk izogibali za kaj več kot pa hitra srečanja.
Spet bereš površno:). Zgledam fukiš, samo se ne obnašam kot fukiš, razumeš?:) Ne opletam z lasmi, ne mečem nog sem ter tja, ne sklanjam se z namenom, da kdo opazi moje perilo, v krilu sedim primerno in upoštevam vse zakonitosti zdravega bontona:)). Razlika je v drži![/quote]
Bral sem zelo zavzeto samo napisal bolj površno. Mislil sem na take ki izgledajo, še bolj pa se nosijo fukiš… ker tiste ki res dober zgledajo se ne rabijo še z držo izpostavljat. Take vsak opazi…
Sorči 🙂
Spet bereš površno:). Zgledam fukiš, samo se ne obnašam kot fukiš, razumeš?:) Ne opletam z lasmi, ne mečem nog sem ter tja, ne sklanjam se z namenom, da kdo opazi moje perilo, v krilu sedim primerno in upoštevam vse zakonitosti zdravega bontona:)). Razlika je v drži![/quote]
Bral sem zelo zavzeto samo napisal bolj površno. Mislil sem na take ki izgledajo, še bolj pa se nosijo fukiš… ker tiste ki res dober zgledajo se ne rabijo še z držo izpostavljat. Take vsak opazi…
Sorči :)[/quote]
Ti oprostim, ker si glih ti:)).
Sorči :)[/quote]
Ti oprostim, ker si glih ti:)).[/quote]
Evo.. ma da se mi skloniš pred mojo pisalno mizo ma jaz stran pogledam, majke mi 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.