Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › SLOWATCH – GLEJTE KATERI NATEG!

SLOWATCH – GLEJTE KATERI NATEG!

Aha, pijačo torej kupješ na petrolu, pa ne veš, da je v trgovini ceneje?
[/quote]

Fokusirej se …sem zs napisal in ponavljam petrol je za gorivo, kapis?ku.rac ti razumes hehe

Po butarski logiki morajo imeti vse spletne trgovine enako ceni , plus minus 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ker so spletna teleta tako dejala..

blagor ubogim na pameti ker ne poznajo lastne norosti….
[/quote]

butl, ne more imet ena spletna trgovina 3x dražji izdelek kot druga, saj tisti ki kupuje prek spleta tko al tko prvo preveri, ceno pri več spltnih ponudnikih v par sekundah 🙂
in taka spletna trgovina izgubi zaupanje kupcev

Lej ti smrduh, mene ne mores kopirat lahko si prisvajad nik kopirst pac ne mores..tako pac je
[/quote]

O lej ga lej, moj bratec dvojček.

butl, ne more imet ena spletna trgovina 3x dražji izdelek kot druga, saj tisti ki kupuje prek spleta tko al tko prvo preveri, ceno pri več spltnih ponudnikih v par sekundah 🙂
in taka spletna trgovina izgubi zaupanje kupcev
[/quote]

Keri cepci ste…vam koncept trgovine ni jasen…seveda obstajate butci ki bi za par evrov cenejsi izdelek viharnemu zlajfali tica celo noc….tako kog ne koncept vladanha zato vas na vsakih volitvah nategnejo ker bi radi poceni…ves kok je vredno zaupanje kupcev? Glih pol evra ceneje, in ves kok je vredna zvestoba kupca?glih tok…zato ne serji klamf

Ostalo kupujem v Eurospinu.
[/quote]

hahaha, trgovina za siromake… pa ful dobra hrana je tam, ane :)) top kvaliteta

hahaha, trgovina za siromake… pa ful dobra hrana je tam, ane :)) top kvaliteta
[/quote]

Ti smrduh raje kupujem u eurospinu ker je najbolj na mojem nivoju…sam ku.rac ko ne razumes

Saj pravim da si butec…kako to da enak izdelek vrazlicnih trgovinah stane razlicno?sploh ne odgovarjaj ker si tepec
[/quote]

In koliko misliš, da stane 10 dkg vrečka Barcaffeja v Tušu, Mercatorju ali Sparu?
Poglej, pa potem pametuj.

In koliko misliš, da stane 10 dkg vrečka Barcaffeja v Tušu, Mercatorju ali Sparu?
Poglej, pa potem pametuj.
[/quote]

Sigurno je poceni, ce bi bila draga je ti trot ne bi kupoval hohoho

to ne daje opravičila, da nategujejo!

Slowatch se pač trudi zaslužiti na butastih ljudeh. Sploh ne dvomim, da imajo veliko uspeha.
[/quote]

Za pohvalo delo uslužbenk Slowatch city center Celje.Korektne,ekspeditivne,prijazne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close