Slovensko babovje uničuje državo!!!
Na oblasti imamo Janšo, kriminalca in zločinca (soodgovoren za naklepni uboj slovenskega vojaka Tonija Mrlaka), grdega ko smrt in bi človek pomislil, da mu nobena živa baba ne bo dala nog narazen.
Ampak ne! Ko je ena frfulja zaslutila, da bo bolje živela z več kot zdravniško plačo, mu je takoj hitela dajat noge narazen! In po vsem kriminalu in zločinih, ki jih Janša izvaja v državi, se ga frfulja še kar drži kot pijanc plota!
Ali npr. Kangler, grd k sam satan, krompirjast ksiht, IQ enoštevilčen, človek bi pomislil, da mu živa baba ne bo dala nog narazen. A-a! Se ga kar lepo drži, kriminalca ogabnega, in niti pomisli ne, da bi se ločila od tolk podn idiota!
Ali pa Žan Mahnič! Oduren, da se ga s palco ne bi dotaknil! In človek bi pomislil, da mu živa baba ne bo dala nog narazen. Pa kaj še! Kako hitro se je našla počepača, ki mu širi noge in skrbi za zaplojevanje novih idiotskih grdob!
In tako naprej! Pred očmi imamo tolk enih gnilih, skorumpiranih, odurnih, kriminalnih osebkov v politiki in gospodarstvu, da bi človek pomislil, da jim živa baba ne bo dala nog narazen. Pa kaj vidimo? Babovje si samo še bolj masti svoje nenasitne pizde ob teh nagravžnih kriminalcih!!!
Dejansko si slovensko babovje zasluži vse nasilje, ki ga kasira nad sabo! Tako poden materialističnih pogoltnih babulj, kot so v Sloveniji, zlepa ne najdeš drugje!
haaa…, realno, to je pa en boljših komentarjev od kar je ta nova scena sč..
Babovje pod rušo, 24.09.2021 ob 20:44
Na oblasti imamo Janšo, kriminalca in zločinca (soodgovoren za naklepni uboj slovenskega vojaka Tonija Mrlaka), grdega ko smrt in bi človek pomislil, da mu nobena živa baba ne bo dala nog narazen.
Ampak ne! Ko je ena frfulja zaslutila, da bo bolje živela z več kot zdravniško plačo, mu je takoj hitela dajat noge narazen! In po vsem kriminalu in zločinih, ki jih Janša izvaja v državi, se ga frfulja še kar drži kot pijanc plota!
Ali npr. Kangler, grd k sam satan, krompirjast ksiht, IQ enoštevilčen, človek bi pomislil, da mu živa baba ne bo dala nog narazen. A-a! Se ga kar lepo drži, kriminalca ogabnega, in niti pomisli ne, da bi se ločila od tolk podn idiota!
Ali pa Žan Mahnič! Oduren, da se ga s palco ne bi dotaknil! In človek bi pomislil, da mu živa baba ne bo dala nog narazen. Pa kaj še! Kako hitro se je našla počepača, ki mu širi noge in skrbi za zaplojevanje novih idiotskih grdob!
In tako naprej! Pred očmi imamo tolk enih gnilih, skorumpiranih, odurnih, kriminalnih osebkov v politiki in gospodarstvu, da bi človek pomislil, da jim živa baba ne bo dala nog narazen. Pa kaj vidimo? Babovje si samo še bolj masti svoje nenasitne pizde ob teh nagravžnih kriminalcih!!!
Dejansko si slovensko babovje zasluži vse nasilje, ki ga kasira nad sabo! Tako poden materialističnih pogoltnih babulj, kot so v Sloveniji, zlepa ne najdeš drugje!
morajo biti pa tvoji stari ponosni, ko jim je uspel tak idiot
Popay npr, 24.09.2021 ob 21:08
haaa…, realno, to je pa en boljših komentarjev od kar je ta nova scena sč..
Kaj a res nisi bral prejšnih sporočil od LEGENDE MONA? (mimogrede, avtor daj si nazaj prejšni vzdevek, je uredu, oziroma navadili smo se te pod njim)
Dejansko se človek res vpraša kaj je s temi ženskami. Te tipi si mislijo, da so pravi mačoti, še posebaj ko se te ženske prilepijo na njih.
Kangler ma po mojem ne več kot 160 centimetrov. In veste kok ma tip popačeno sliko o sebi? Tako zelo, da nosi kavbojske špičaste škornje. So ga že fotografirali tako, da je bil cel zajet v fotografijo. In vidi se da so škornji večji od njega. ZA CRKNIT SMEŠNO. Sam pa misli da je mačo, kavbojc. Zgleda pa ko en pajac.
Aja pa a noben ni gledal slovenskega filma, ki ga je navdihnila zgodba od Kanglerja in njegove Karin??? Konča se tako, da ga Karin ubije in pobere ves denar.
kokoši, 25.09.2021 ob 00:34
Kaj a res nisi bral prejšnih sporočil od LEGENDE MONA? (mimogrede, avtor daj si nazaj prejšni vzdevek, je uredu, oziroma navadili smo se te pod njim)
Da se bolj natančno izrazim, hotel sem reči, da je po prenovi foruma objavil veliko zelo izvirnih tem in sporočil v podobnem stilu. Ene ženske so se razburjale, da, so te teme in sporočila šovinistična do njih. Samo meni so bila orginalna in z veliko humorja.
@kokoši
če ni jebaških tem ali rumenosrajčne jajohojsaste podn podna, dno dna propagandne greznice si ne zapomnim vsega, ker preberem vse bolj na hitro ali sploh ne nadaljujem, ko začnem brat. Legendo mona sem si zapomnil po niku ampak, da se bi zdej spomnil kaj je pisal v preteklosti pa tud v teoriji ne.
Avtor je napisal resnico saj se človek resno vpraša, kako tem ljudem rata zapecat žensko… Na koncu prideš do zaključka, da tud s temi ženskami ne more bit vse ok. Gledal sem intervju od jj urške in sem si mislil preprosto tako…., je možno, da je ta ženska doktor ampak je (in ta doktorca ne vidi, da se vsak teden dogajajo protesti na ulicah zaradi njenega moža, zanimiva psiha in ona naj bi zdravila ljudi) in kaj naj človek reče drugega na to kot, sto ljudi sto čudi.
Da se razumemo s tem jst ne mislim za sebe da sem pa jst neka perla, daleč od tega. Ampak modeli, ki jih je naštel avtor so pač pacienti za normalne ljudi, takle mamo na žalost 70% državljanov Slovenije..
Milan307, 25.09.2021 ob 08:18
In Popay, tvoj doprinos? Ostarel samec, ki se hvali na preteklih lovorikah in objokuje preteklost, kaj imamo mi od tebe? Boš stopil v korak s časom sli vseskozi jamral, ko zanikrna stara baba, brez samozavesti? Od tebe ni nič. Jamranje in nedonosno pametovanje.
Sm nekej, če si zmožen nadaljevanja…., napiši kje jst kaj objokujem iz preteklosti in kje jamram v sedanjosti. Men je v bistvu dosti ok, edin zdravje mi preprečuje dosti športnih aktivnosti, ki so bile prej na mojem dnevnem urniku… Komentiranje politike je pa pravica vsakega posameznika oz. njegova stvar, živimo v demokraciji, ki jo hoče s(d)s greznica spremeniti v jajohojasto stalinistično diktaturo, takle mamo.
Popay npr, 25.09.2021 ob 08:36
Sm nekej, če si zmožen nadaljevanja…., napiši kje jst kaj objokujem iz preteklosti in kje jamram v sedanjosti. Men je v bistvu dosti ok, edin zdravje mi preprečuje dosti športnih aktivnosti, ki so bile prej na mojem dnevnem urniku… Komentiranje politike je pa pravica vsakega posameznika oz. njegova stvar, živimo v demokraciji, ki jo hoče s(d)s greznica spremeniti v jajohojasto stalinistično diktaturo, takle mamo.
A veš, da si vreden usmiljenja! Ves bolan, pa še butast povrhu:-(
Ne maram butlov, 25.09.2021 ob 08:59
A veš, da si vreden usmiljenja! Ves bolan, pa še butast povrhu:-(
Teb sem že napisal, da ne opletaj s qurcom, kjer mu ni mesta.. Usmili se ti svoje pameti, jst usmiljenja nikoli nisem rabil niti ga ne bom predvidevam, ker moja filozofija življenja je, da se umira pokončno.
Meni je zanimivo, da na RTV je menda en čas Kresalova imela neko oddajo, sedaj je bila spet gostja v Zadnji besedi, kjer se tako sproščeno pogovarjajo.
Bo mogoče kdaj tudi kakšen desno sredinski politik imel na RTV Slovenija svojo oddajo ali pa da bo povabljen v kakšno takšno sproščeno oddajo?
Nenazadnje Kresalova je vodila LDS (torej je politik) in včasih je bil LDS največja Slovenska levosredinska stranka. Ko jo je ona v roke dobila jo je pa tako dobro preuredila, da niti parlamenta niso dosegli. No, saj potem je njihov kader odšel v ostale (stare ali nove) leve stranke tako da ni bilo panike, pa vendar za najbolj uspešno se ni pokazala… Tisti denar za ure in ure retorike se ji niso najbolj obrestovale.
Popay npr, 25.09.2021 ob 13:06
Teb sem že napisal, da ne opletaj s qurcom, kjer mu ni mesta.. Usmili se ti svoje pameti, jst usmiljenja nikoli nisem rabil niti ga ne bom predvidevam, ker moja filozofija življenja je, da se umira pokončno.
Za kakšnimi boleznimi pa pravzaprav bolehaš? Kaže da je zadeva zelo resna.
Cepljen najbrž nisi?
Ne maram butlov, 25.09.2021 ob 19:18
Za kakšnimi boleznimi pa pravzaprav bolehaš? Kaže da je zadeva zelo resna.
Cepljen najbrž nisi?
hehe…., ni problema jst na konkretno vprašanje vedno konkretno odgovrim, če že nabijaš o boleznih… so to bolezni zaradi užitkov, aktivnosti na športnih igriščih, fajtanja, od iger z žogo do tenisa, to je bilo v preteklosti prisotno v povprečju po tri ure na dan v stilu ni odmora dokler traje obnova…, ne se šparat…. in od dela da se razunmemo, nisem jst nikoli sviral qurcu…
Zdej pa to ne gre več tako zaradi poškodb, gre pa vseeno lagano sportski naprej, ni pa več pravega užitka, ker ni dominacije ali pravega odpora boljšemu nasprotniku, zato tud, ko izgubljaš moreš izgubljat pokončno, ker to pomeni, isto kot, da si zmagal, čeprav je rezultat drugačen na koncu, cepljen pa sem ampak se me ziher ni prijelo, ker sem cepivo sprejel bolj z odporom, pač, da si bo manj problemov pri potovanju v tujino..
Popay npr, 26.09.2021 ob 08:03
hehe…., ni problema jst na konkretno vprašanje vedno konkretno odgovrim, če že nabijaš o boleznih… so to bolezni zaradi užitkov, aktivnosti na športnih igriščih, fajtanja, od iger z žogo do tenisa, to je bilo v preteklosti prisotno v povprečju po tri ure na dan v stilu ni odmora dokler traje obnova…, ne se šparat…. in od dela da se razunmemo, nisem jst nikoli sviral qurcu…
Zdej pa to ne gre več tako zaradi poškodb, gre pa vseeno lagano sportski naprej, ni pa več pravega užitka, ker ni dominacije ali pravega odpora boljšemu nasprotniku, zato tud, ko izgubljaš moreš izgubljat pokončno, ker to pomeni, isto kot, da si zmagal, čeprav je rezultat drugačen na koncu, cepljen pa sem ampak se me ziher ni prijelo, ker sem cepivo sprejel bolj z odporom, pač, da si bo manj problemov pri potovanju v tujino..
če bi manj športal pa več seksal ti mrbit ne bi vsaka baba skakala čez plot:-)))
,,,
hhm, 26.09.2021 ob 09:37
če bi manj športal pa več seksal ti mrbit ne bi vsaka baba skakala čez plot:-)))
,,,
ha, dobra…. samo, po vsakem športu je sledil tudi sex v tistem dnevu, tukej ni bilo trte mrte. oz zime za eskime, če pokaš od energije si aktiven na vseh področjih, me je pa med sexom znal dostkrat krč zagrabit.. Ne bom pa rekel, da so bile moje ženske neke športnice, da bi skakale čez plot, pri eni sem še njen ruzak nosil poleg mojega na Triglav, pa še porival jo v hrib od zadej z rokami na njeni ritki seveda, hehe…. V bistvu nobeni ni bil jasen moj način življenja ob delu seveda, ki sem ga imel. So bile zadovoljne s tistim, kar so dobile od mene, ker so preprosto bile rade z mano ampak jst glih ne z vsemi, ki so bile z mano..
Forum je zaprt za komentiranje.