Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek slovenski živelj spet popolnoma nagneten na mejah s Hrvaško

slovenski živelj spet popolnoma nagneten na mejah s Hrvaško

Odgovor na objavo uporabnika
brez testa nazaj v slo, 11.07.2021 ob 14:35

Brez testa ne moreš nazaj v Slovenijo? Govorim o času po 15.juliju. Karantena ne obstaja več?

Malo sem si prebrala, kako to pri njih deluje. Rezervirat (termin) moraš vsaj 2-3 dni prej, da si takrat na vrsti za testiranje. Kolikor jih poznam (polako, pa sad ću ja), je to zelo vprašljivo. Ta 2-3 dni komot dobi še 2 dneva zraven.

karanteno ti dajo, če nimaš testa. po petih dneh jo lahko prekineš. kolikor vem, to še drži.

Karantena še vedno velja, če nimaš PTC po 15.7.

Kar se tiče testov, je ponavadi dovolj naročilo 1 dan prej, pa dobro, za gvišno rezerviraš 2 dni prej. Vsekakor ni treba 3-4 dni prej. Po telefonu, na internetu ali po mejlu.

Poiščeš na avtokampi.si, kje delajo teste (je več podatkov kot na hrvaški uradni strani), obvezno pa preveriš, če podatki (ura, cena…) držijo.

Jaz imam iz maja meseca glede testov s Hrvati dobro izkušnjo. Edino na kar morate biti pozorni je, da se velikokrat ne da plačati na licu mesta, ampak moraš iti na banko/pošto ali pa plačati preko bankneta (v tem primeru 1 dan prej, da imaš potrdilo o transakciji). Predvsem v soboto torej previdno, preverite ure testnih centrov in bank. V nedeljo pa mislim, da ne delajo testov nikjer.

Odgovor na objavo uporabnika
Chocolattt533, 11.07.2021 ob 11:43

Sem prebrala “popolnoma nategnjen”.

Kar niti ni daleč od resnice.

Hrvaška je top za tiste, ki se ne znajdejo v življenju, in ne razumejo ničesar dlje od tistih let v otroštvu, ko so jih tastari vozakali “dol na morje”.

Veliko več in veliko bolje se da…ampak na to temo so bili odprti že številni posti, brez haska :)))

Kdor že 30 let leži pod istim borovcem, noče niti slišati za kaj drugega :), ne zanima jih nič novega, lepega, zgodovinskega, nič, kar ni povezano z rutino: “žretje za zajtrk” (požri čimveč, saj je zastooonjjj) – mal “na obalo” – žretje za kosilo (glej zajtrk), še mal praženja pod “mojim” borovcem, pol je pa že večerja (woohoo!!), nakar se poberejo v “ubibožeapartma”, se “zrihtajo”, tukaj obvezno pol litra parfuma, ki je bil že v štartu prepoceni, da bi kaj obetal, poleg tega v uporabi za vse večje praznike, kamor spada tudi “14 dni pod borovcem” zadnja tri leta, potem se “zrihtajo”, in na obvezen sprehod po “mestu”, med stojnicami, kjer oča kupi “Female Body Investigator” majico, mama pa trza na vse sorte, pa ne upa kupiti.

Prežalostno, da bi nadaljevala.

Zadela si u nulo, točno tako to je!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close