Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanjski je slovenski splet spravil »v luft«

Sanjski je slovenski splet spravil »v luft«

Mene ne čudi, da je samski in bo samski tudi ostal. Ta tip se očitno ne zaveda, da se bo tudi on postaral, s tem izgubil na mišični masi, pridobil gube z leti, gravitacija bo naredila svoje pri koži, ki se bo sčasoma povesila. Tudi, če bo imel kdaj partnerko, bo tak tip skoz varal, ker bo skoz iskal na videz boljše, mlajše. S takim moškim si ženska ne more ustvariti varne in mirne prihodnosti. Samo stran ženske, kolikor jih noge nesejo, razen če je sama enakih pogledov, torej avanturist, seksist in narcis.

kaj pa je z babami da se pred kamero zalizujejo s takim modelom in ga imajo za sanjskega moškega? Prvič ko sem ga videla mi je bil antipatičen do konca. No slej ko prej se itak pokaže tudi v reali, đabe sladkorečit in leporečit..

Evo, video je odmaknjen. Fanta se je linčalo. Ne vem, če je bilo to res potrebno na tak način, saj smo ženske ena do druge običajno še hujše. Zanima me zakaj se noben influencer ali medij oglasil, ko je Janša novinarke zmerjal z prostitutkami, pa Hojs policiste z butlji, pa še svega i svašta so naši politiki sproducirali. Zakaj pa tega nihče ni javno obsodil. kakšna dvojna morala. En Čeglaj ti ne more naredit take škode kot Janša, a ne?!

Ta tip je en navaden čefurski primitivec!

Pa tudi sicer je bil svetlobna leta od nekega sanjskega moškega. Vse, kar je na njem ok, je postava. Že v faco pa je ena ogabna balkanska podgana, kar sicer tudi je po karakterju.

Sicer pa izrazit neintelektualec, brez izobrazbe, delal kot čistilec, brez premoženja in brez iskrenosti. Vse skupaj samo neka bedna balkanska gluma in blef.

Odgovor na objavo uporabnika
Skopal si je luknjo, 02.11.2021 ob 21:21

Evo, video je odmaknjen. Fanta se je linčalo. Ne vem, če je bilo to res potrebno na tak način, saj smo ženske ena do druge običajno še hujše. Zanima me zakaj se noben influencer ali medij oglasil, ko je Janša novinarke zmerjal z prostitutkami, pa Hojs policiste z butlji, pa še svega i svašta so naši politiki sproducirali. Zakaj pa tega nihče ni javno obsodil. kakšna dvojna morala. En Čeglaj ti ne more naredit take škode kot Janša, a ne?!

Glede zmerjanja s press titutkami – tožba novinark je dobljena, če še ne veš:

.https://www.dnevnik.si/1042753938

Se mi zdi prav, da je dobil svoje. Naj bo jasno, da pojavljanje v medijih ni isto kot pijancevanje za sankom. Pa se tam ne bi smel clovek rect vsega kar mu pade na pamet.

Itak pa ima dovolj pri sebi za pometat. Do konca zivljenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close