Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slovenski prostor za samske

slovenski prostor za samske

A ni zadnjič ena spraševala kdaj mora Miklavžu nastavit…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A ni zadnjič ena spraševala kdaj mora Miklavžu nastavit…[/quote]

…da jo z kolom ornk…

Poznam bolj prijetno in manj komplicirano pot, kakp priti do otroka.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Poznam bolj prijetno in manj komplicirano pot, kakp priti do otroka.[/quote]

Ideje in ponudbe sprejema solo 1. :-))

solo 1 – oglasi se na ZS, če si resna…

ni članica in vam ne more pisat , lohk pa meni piše samdomaa@gmail.com 🙂

Zenska naivnost vs moska? Jp, tesko se je odlociti.

Uf, sem že mislila, da se javljaš za darovalca. :))

https://www.youtube.com/watch?v=pueB0T7T7GU

Je mogoče kakšno skrito sporočilo zame v tem posnetku? :))

2 opciji sta na voljo.Katera ti je ljubsa?

Prosim, bodi nežen! 🙂

Ce pa ste tako zakomplicirane 😉
Samo tole si poglej:
https://www.yahoo.com/style/the-weird-thing-that-makes-you-sexier-says-103560118873.html

WHAT?????

Ah, spet ena trapasta raziskava.

Zato bom ob tej priliki priznala svoj greh – včasih vseeno sprintam kak službeni mail, čeprav pri nekaterih piše, da naj razmiišljam “zeleno” in premislim, ali naj ga sprintam. Shame on me. :))

Najboljši recept – bodi tisto kar si, s tem boš privlačen iskreni ženski. ;)) Ne vem, zakaj moški mislite, da morate biti veliki frajerji z izkušnjami?

Odprte karte? Koliko casa bi trajal prvi zmenek? Moski bi NA GLAS ocenjevali zensko po svojih merilih in zenske bi moske po svojih. Pa to bi bila tragikomedija 😉

Naj preje lep pozdrav upam da si mamica ki bi morala imeti fanta za ples .
Le kako si lahko postala mati če tvoj otrok nima očeta jas grem steboj lahko na ples samo če me neboš zapustila .

A si kdaj pomislila tudi na življenje po oploditvi? Ko bo otrok ugotovil, da imajo sovrstniki dva starša, on pa le enega? Kaj če si nekoč zaželi spoznati očeta? Se ti zdi, da če nisi sposobna najti partnerja in ustvariti nekega zrelega odnosa, da pa si dovolj zrela za skrb in vzgojo otroka?
Ne želim sodit in moralizirat, samo pravim, da dobro premisli o vsem tem.

Ker je velika verjetnost, da bodo tudi njegovi sovrstniki imeli samo mamo, ali mamo in očima, ali dve mami, namesto ene mame in enega očeta, ali dva očeta, namesto … res ne vidim večjega problema.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ker je velika verjetnost, da bodo tudi njegovi sovrstniki imeli samo mamo, ali mamo in očima, ali dve mami, namesto ene mame in enega očeta, ali dva očeta, namesto … res ne vidim večjega problema.[/quote] :/

Napake drugih so naše odlično opravičilo…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ker je velika verjetnost, da bodo tudi njegovi sovrstniki imeli samo mamo, ali mamo in očima, ali dve mami, namesto ene mame in enega očeta, ali dva očeta, namesto … res ne vidim večjega problema.[/quote]

Najbrž je razlika ali le poslušaš o tem, kako pol sveta strada ali pa sam nimaš kaj dati na krožnik.
In ne vem če je res toliko enostarševskih in drugačnih družin, da bo čez leta to norma.

Pa kaj si ti, da bi se tebi moral nekdo opravičevat????

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa kaj si ti, da bi se tebi moral nekdo opravičevat????[/quote]

Spider, a si ti ubistvu tarantela? 🙂
On_ je najbrž želel povedat, da je najlažje rečt, da če vsi kradejo, lahko tudi ti. Morala gor ali dol, če drugi to prakticirajo, zakaj ne bi še sam.

A smo spet pri morali???

Pa dajte vi fanatiki meni razložit, kaj je tako strašno nemoralnega v tem, da dve ženski, ali dva moška vzgajata otroka???

Dejta z župnikom rečt kaj na to temo..pa potem odpri novo in bomo tam debatiral naprej.

Če nisi doumela ( in očitno ne), jaz in župnik stojiva na različnih bregovih. TI si na istem bregu z župnikom. Ne jaz.

Svojih frustracij in strahov ne boš meni pripisovala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close