Slovenski forum-res???
Res je, nadimek ni slovenska beseda. Zal imamo na vseh klucnih polozajih cefurjad, tudi med predstojniki na FF in SAZU (primer Peter Stih ima priimek po mami, oce mu je otac, neki srpski kasarnar s kasarne v Postoj ni.
Sedaj je en tak tudi predstojnik oddelka za ZGODOVINO.
Jasno da bodo taki trdili, da so se nasi predniki priselili iz zakarpatskega mocvirja…pa se niso. Predniki CRO so se takrat, skupaj z Avari.
MI SMO AVTOHTONI.
Vesel oče
A to je po novem forum, kateri je bil zbirališče vseh ljudi, barvit, slikovit, odražal našo vsakdanjost?
Haha, temu se reče iti z dežja pod kap.
Lastniki, niste sposobni biti avtonomni.
Cenzura, ki vam je naročena, vas bo uničila.V
Vam nakažemo prisilni elektro dodatek, kot RTV ju?
Da ne boste hin rihtal…
Kaj je postalo iz starševskega čveka, 15.05.2021 ob 11:41
A to je po novem forum, kateri je bil zbirališče vseh ljudi, barvit, slikovit, odražal našo vsakdanjost?
Haha, temu se reče iti z dežja pod kap.
Lastniki, niste sposobni biti avtonomni.
Cenzura, ki vam je naročena, vas bo uničila.V
Vam nakažemo prisilni elektro dodatek, kot RTV ju?
Da ne boste hin rihtal…
Troli boste itak cvilili, karkoli da bo. S čim je pa multinično tele še bilo kdaj zadovoljno, če je samo popolnoma nesposobno?
Ocitno je nek viharni tudi cefurjad, ko si me drzne zalit.
V moji odstnosti me po navadi tvojih prednikov lahko tudi na kol nataknes, v prisotnosti pa te posljem v dveh ali vec delih nazaj med svoje v Beo krad, pa bos smrad!
Vesel oce
Res je, nadimek ni slovenska beseda. Zal imamo na vseh klucnih polozajih cefurjad, tudi med predstojniki na FF in SAZU (primer Peter Stih ima priimek po mami, oce mu je otac, neki srpski kasarnar s kasarne v Postoj ni.
Jasno da bodo taki trdili, da so se nasi predniki priselili iz zakarpatskega mocvirja…pa se niso. Predniki CRO so se takrat, skupaj z Avari.
MI SMO AVTOHTONI.
Vesel oče
Vesel oče, 15.05.2021 ob 12:04
Ocitno je nek viharni tudi cefurjad, ko si me drzne zalit.
V moji odstnosti me po navadi tvojih prednikov lahko tudi na kol nataknes, v prisotnosti pa te posljem v dveh ali vec delih nazaj med svoje v Beo krad, pa bos smrad!
Vesel oce
MI SMO AVTOHTONI.
Vesel oče
Daj spaka res ne rabiš takoj noret.
Forum je zaprt za komentiranje.