Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenski forum-res???

Slovenski forum-res???

Ime ili nadimak???

Nič več ne iščemo, zdaj “tražimo”???

Pri zapisu ure ni več ob ampak “u”…

Poleg vsega, kar se že dogaja- velik del slovenskega prebivalstva ne govori več slovensko- bo zdaj tudi slovenski forum v hrvaščini???? Sram naj vas bo!!!

Potrpte malo troli no, ne bo vas konec. Forum psihiatrija vam deluje, kar resnici na ljubo najbolj potrebujete ta trenutek. ?

Če rinete v hrvatijo, imate pa še forum v hrvatiji.

Res je, nadimek ni slovenska beseda. Zal imamo na vseh klucnih polozajih cefurjad, tudi med predstojniki na FF in SAZU (primer Peter Stih ima priimek po mami, oce mu je otac, neki srpski kasarnar s kasarne v Postoj ni.

Sedaj je en tak tudi predstojnik oddelka za ZGODOVINO.

Jasno da bodo taki trdili, da so se nasi predniki priselili iz zakarpatskega mocvirja…pa se niso. Predniki CRO so se takrat, skupaj z Avari.

MI SMO AVTOHTONI.

Vesel oče

Vesel oče, zate je tako vseeno,  ti si tako daleč zblaznelo, da si dobesedno nagravžna spaka.

A to je po novem forum, kateri je bil zbirališče vseh ljudi, barvit, slikovit, odražal našo vsakdanjost?

Haha, temu se reče iti z dežja pod kap.

Lastniki, niste sposobni biti avtonomni.

Cenzura, ki vam je naročena, vas bo uničila.V

Vam nakažemo prisilni elektro dodatek, kot RTV ju?

Da ne boste hin rihtal…

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj je postalo iz starševskega čveka, 15.05.2021 ob 11:41

A to je po novem forum, kateri je bil zbirališče vseh ljudi, barvit, slikovit, odražal našo vsakdanjost?

Haha, temu se reče iti z dežja pod kap.

Lastniki, niste sposobni biti avtonomni.

Cenzura, ki vam je naročena, vas bo uničila.V

Vam nakažemo prisilni elektro dodatek, kot RTV ju?

Da ne boste hin rihtal…

Troli boste itak cvilili, karkoli da bo. S čim je pa multinično tele še bilo kdaj zadovoljno, če je samo popolnoma nesposobno?

Ocitno je nek viharni tudi cefurjad, ko si me drzne zalit.

V moji odstnosti me po navadi tvojih prednikov lahko tudi na  kol nataknes, v prisotnosti pa te posljem v dveh ali vec delih nazaj med svoje v Beo krad, pa bos smrad!

Vesel oce

Res je, nadimek ni slovenska beseda. Zal imamo na vseh klucnih polozajih cefurjad, tudi med predstojniki na FF in SAZU (primer Peter Stih ima priimek po mami, oce mu je otac, neki srpski kasarnar s kasarne v Postoj ni.

Jasno da bodo taki trdili, da so se nasi predniki priselili iz zakarpatskega mocvirja…pa se niso. Predniki CRO so se takrat, skupaj z Avari.

MI SMO AVTOHTONI.

Vesel oče

“Mal su naši i mal smo vaši i ovaj Jugoooslavijaa!”

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 15.05.2021 ob 12:04

Ocitno je nek viharni tudi cefurjad, ko si me drzne zalit.

V moji odstnosti me po navadi tvojih prednikov lahko tudi na  kol nataknes, v prisotnosti pa te posljem v dveh ali vec delih nazaj med svoje v Beo krad, pa bos smrad!

Vesel oce

MI SMO AVTOHTONI.

Vesel oče

Daj spaka res ne rabiš takoj noret.

kekci, nikomur ni mar  za vas niti za zlovenščino, haha!

Multinično brezobrazno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close