Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Slovenske plaže so primerne samo še za pse

Slovenske plaže so primerne samo še za pse

Torej ti, agilitka, če prav razumem. Tvoj pes je ostanke. To se pravi, kadar zanič skuhaš in dosti ostane, lahko požre dosti zanič hrane. Kadar ti mati skuha in je okusno, požrete vse sami in za psa ne ostane nič.
To pomeni, da včasih je dosti, včasih malo, včasih nič.
In ker ti ne ješ mesa, ker se ti uboge kravice, ovce, prašički….smilijo, kaj potem žrete? Krompir?
Se strinjam, da je skrajni čas za odvzem. Iz katerega kraja si?

Tudi tebi se ni potrebno opisovati, če sam sebe imenuješ ščene, si o sebi povedal dovolj…..-:)
[/quote]

domet dojemanja sarkazma ni za vsakogar enako dolg.
ali kratek…:)

otroka in psa lahko primerja samo težak bolnik, zakompleksen nedružaben zofilsit/ska!
[/quote]

Očitno si ti hudo duševno motena oseba. Še eden, ki si jemlje pravico, da žali in ponižuje vse povprek. Pregled pri psihiatru ne bi škodil.
Ker, v kolikor je zate nekdo, ki mu ni do poslušanja vreščanja otrok, ki mu ni do tega, da mu, ko se sonči na plaži, vsako minuto pade žoga na glavo, težak bolnik, zakomplesan nedružaben zoofilist, potem si nujno potreben zdravniške obravnave.
Samo dobronameren nasvet!

+++++

Pridi in mojega psa odvzemi ti! Te povabim.
Aja, samo ne garantiram, da boš domov morda potem odšla z raztrganimi hlačami, ker moj pes je pes in pozna plen, ne pa to s čimer ti spiš in kar imaš ti v bajti, ko ni ne frajtonarica, ne maček in ne dihur in mu praviš pes.
[/quote]

Bolj pišeš, bolj se vidi, da je nujno potrebno psa odvzeti. Če je človek za tvojega psa plen, mora pes nujno na prevzgojo, če bo sploh še kaj pomagalo. Če ne pa pač evtanazija,. Kriv bo pa človek. TI

domet dojemanja sarkazma ni za vsakogar enako dolg.
ali kratek…:)
[/quote]

Očitno res ne, si pravkar dokazal, ti ščene :-))))))))))))))))

Očitno si ti hudo duševno motena oseba. Še eden, ki si jemlje pravico, da žali in ponižuje vse povprek. Pregled pri psihiatru ne bi škodil.
Ker, v kolikor je zate nekdo, ki mu ni do poslušanja vreščanja otrok, ki mu ni do tega, da mu, ko se sonči na plaži, vsako minuto pade žoga na glavo, težak bolnik, zakomplesan nedružaben zoofilist, potem si nujno potreben zdravniške obravnave.
Samo dobronameren nasvet!
[/quote]

dobronamerni nasvet zate, da pojdi veterinarju, če so zdravniki obupali nad tabo!ker bedak, ki enači pse z malimi otroci mu drug verjetno ne more pomagat.
…zgolj dobronamerni nasvet!

Tudi jaz nimam nič proti, če tvoj otrok vrešči samo doma in če brca žogo na plaže samo nad tvojo glavo.
[/quote]

Moji otroci so odrasli, tako da na plaži ne vreščijo in ne brcajo žoge. Drugače pa ti ravno to hočem razložiti že cel čas, da ti mirno pojdi s svojim psom na “pasjo” plažo, tam ponavadi ni otrok, ker to niso ravno lepi, peščeni zalivčki. Pa sigurno najdeš tudi kakšno drugo plažo, kjer ni majhnih otrok, pa čeprav so otroci na vseh plažah DOVOLJENI, psi pa ne. Ker so otroci naša vrsta, psi pa ne, ker vsaka vrsta poskrbi najprej za svoje mladiče, potem pa mogoče še za koga. Otrok in psov pač noben normalen človek ne primerja. Predlagam, da se samo vsi držimo pravil, pa bo vse ok, a ne?

, pa čeprav so otroci na vseh plažah DOVOLJENI,
[/quote]

NAPAKA………………………………………

Očitno res ne, si pravkar dokazal, ti ščene :-))))))))))))))))
[/quote]

sploh razumeš kaj je napisano?
se mi je zdelo da ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close