Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Slovenske pesmi – vprašanje

Slovenske pesmi – vprašanje

Kdaj ponoči gledam teve, RTS, ko vrtijo horoskope in tiste neumnosti. In imajo kakšno kamero, posnetke. Vrtijo velikokrat slovenske pesmi. Balade. Slišala sem eno, ampak se čisto nič ne spomnim. Po moje so bila osemdeseta.

Dajte mi napisat, če katera ve, naslove lepih slovenskih balad. Ljubezenskih pesmi. Mogoče mi bo kakšna od njih všeč.

Daleč je za naju pomlad-Adi Smolar. Za me ta pesem nima konkurence!!!

EVA ČERNE – POMLAD V MESTU

Jaz potrebujem več – Marjan Smode (mislim da je on nisem pa 100%)
Zadnja večerja – Zoran predin
Kako mi zadišiš – Andrej Šifrer
Babilon – nikoli več
Ne pozabi me -californija
ti si moje hrepenenje – californija
za njo – čuki
povej mi zakaj – marta zore

Ta komad, ki mi je bil tako všeč, po moje je od moškega benda. Ni Šank Rock, Pop Design. Ni Adi, ni Šifrer. Lahko je samo pevec.

a čisto nič se ne spomniš besedila?

Ne, moški poje o izgubljeni ljubezni.

Prav trudila sem se, da bi si zapomnila stavek ali dva. In hudič, vse sem pozabila. Bilo je ponoči.

Jaz potrebujem več – Marjan Smode (mislim da je on nisem pa 100%)
Jaz potrebujem več- Monroe
Poljubi v slovo-Werner

Meni je tudi všeč Kako mi zadišiš od Šifrerja, pa me prav moti, da jo je “prodal” za kofe.

Čudežna polja – Ne bom ti pravil stvari, ki bolijo…
Čudežna polja….
Gu Gu – Ljubica mojega srca
Gu Gu – Ljubil bi se s teboj

Faraoni…

Bazar…pa se malo sprehodi po muli.

Malo gledam po svojem spisku…o nesrečni ljubezni poje balada Solze…Čudežna polja seveda:)

“gledam te ko spiš… tako lepa se mi zdiš…”
Botri???

sam čudežna polja ne pojejo ne bom ti pravil stvari ki bolijo ne bom tolažil so tvoji dnevi mimo….ne bom te vabil poišči me sama….aaaaaaaaa ne gre mi z jezika kdo poje…mrbit bazar

drugač ap ja od šifrerja kako mi zadišiš je zakon, pa samo še tebe imam mi tud kocine pokonc spravi

drugač pa tud jest ponoč kako muziko poslušam in si je nikoli ne zapomnim do jutra uf kok me to jezi

Ne bom pozabil stvari ki bolijo…je pesem od šank rock – POIŠČI ME 😉

LP

Orginal pa je od Bellami 🙂

Originalna pesem Ne bom ti pravil ni niti od Šank rocka niti od Bellami marveč od skupine Bazar.

Lepa balada iz osemdesetih za jest sem je Tujca od Prizme.

New Report

Close