Slovenska obala – kje je najlepše za se kopat, da je blizu javen wc, restavracija, naravna senca?
Se opravičujem za dolg naslov, rada pa bi vedela, kje na slovenski obali obstaja naravna senca, kjer je nekaj restavracij, javen wc blizu (torej, da se ti ni potrebno šetat preko wc v različnih barih), pa da ni neznosne gužve.
Sama poznam Izolo- mestno plažo, da izpolnjuje zgornje kriterije, drugega ne.
Po pravici so se mi Hrvatje zamerili. 🙁 Imajo odirajoče cene za ležalnike (100 kun), saj ga nisem vzela, a vseeno se mi zdi že zahtevati toliko neskončno arogantno.
Pa da ne omenjam cene kosila – kosilo za dva je stalo skoraj 90 €, kar pa niso znali prej povedat – so nama ponudili nekaj, kar ni v jedilniku. Ok, vsaka izkušnja nekaj stane.
Na Hrvaškem imam zato vedno občutek, da na Slovence gledajo prezirljivo.
To je mesto, ki ga iščeš, strunjanska plaža.
Avto pustiš kakšnih 50 do 100 m od plaže, plačaš parkirnino. Je lepa senca borovcev, wc dostopen vedno urejen in čist, dostop v morje po stopnicah iz pomola, kofi bar pa za prigrizek tudi, trafika s časopisi, ma, ni da ni, in za otroke, kot tudi starše, veliko družin je. Meni je to najboljša naravna slovenska plaža z vsem potrebnim pa v bližini so soline še nedotaknjene in zanimive lepe za sprehode.
Niso znali povedat cene kosila vnaprej? Če ti nisi vprašala, se lahko pričakuje, da ti denar ni ravno kriterij oz problem in bi bilo skoraj žaljivo, da ti ceno poudari vnaprej. Očitno gledaš na denar, nič narobe s tem, a potem preveri koliko kaj stane, ne pa da se delaš francozinjo potem pa jamraš.
Še nekaj – name v 40 letih nihče na Hrv ni gledal prezirljivo, to pa zato, ker se jaz ne do njih.
Niso znali povedat cene kosila vnaprej? Če ti nisi vprašala, se lahko pričakuje, da ti denar ni ravno kriterij oz problem in bi bilo skoraj žaljivo, da ti ceno poudari vnaprej. Očitno gledaš na denar, nič narobe s tem, a potem preveri koliko kaj stane, ne pa da se delaš francozinjo potem pa jamraš.
Še nekaj – name v 40 letih nihče na Hrv ni gledal prezirljivo, to pa zato, ker se jaz ne do njih.[/quote]BRAVOOOO! Se strinjam! Če ti gledaš na druge prezirljivo, kaj pričakuješ???
Za ceno se vedno vpraša in potem ni neprijetnih presenečenj.
Lep dan,
brane
No ja, seveda je bila moja neumnost – saj sem rekla, šola za naprej, a meni se zdi absolutno pretirano, da stane kosilo 90 evrov za dva, s tem da smo vzeli samo juho, glavno jed s prilogo in pili vsak en kozarec vina in nič drugega (nobene predjedi, dodatnih prilog, kav, sladic..) Razumela bi, če bi šlo za fensi gostilno, enako bi razumela, če bi vse ostale jedi v gostilni imele višjo ceno, a ne, v ceniku je bilo vse ostalo normalno, natakarica pa nam je zelo vsiljivo ponujala nekaj, kar ni v meniju, kar je bilo potem zasoljeno drago…
Naslednjič bom vedno naročila nekaj, kaj je v meniju… kto sem rekla, šola za naslednič…. Pazite tudi ostali.
Še nekaj – name v 40 letih nihče na Hrv ni gledal prezirljivo, to pa zato, ker se jaz ne do njih.[/quote]
Eh daj daj, Hrvati so grozni v vseh pogledih!
Forum je zaprt za komentiranje.