Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenska obala je lokacija za se pokazat, kaj si pridelal v celem letu

Slovenska obala je lokacija za se pokazat, kaj si pridelal v celem letu

Bili danes na SLO obali po enem letu ker sva imela oba prosto in sva bila prav šokirana, koliko nadutih in preseratorskih ljudi vidiš ob vistah na SLO obali. Iz cele Slovenije se za vikend ljudje pridejo dol pokazat, kaj so pridelali čez leto, pa naj bo to nov avto, novi otroci, nov avtodom, nova oblačila, mišice, nova ženska, nov moški, nova ljubica itd..

Eno samo duvanje.

Piran?

Odgovor na objavo uporabnika
duvanje po dolgem in počez, 28.05.2021 ob 20:14

Bili danes na SLO obali po enem letu ker sva imela oba prosto in sva bila prav šokirana, koliko nadutih in preseratorskih ljudi vidiš ob vistah na SLO obali. Iz cele Slovenije se za vikend ljudje pridejo dol pokazat, kaj so pridelali čez leto, pa naj bo to nov avto, novi otroci, nov avtodom, nova oblačila, mišice, nova ženska, nov moški, nova ljubica itd..

Eno samo duvanje.

pa res nisi bil že dolgo dol………… dobro jutrooo

Jaz sem pa mislila, da pridejo pokazat koliko špeha so pridelali. Pač sklepala po naslovu.

Samo ne štekam pa kako veš, da ima nek neznanec nov avto, babo, froce…?

pridelan špeh, 28.05.2021 ob 20:48

Jaz sem pa mislila, da pridejo pokazat koliko špeha so pridelali. Pač sklepala po naslovu.

Samo ne štekam pa kako veš, da ima nek neznanec nov avto, babo, froce…?

Tipično slovenceljsko ukvarjanje z vsemi ostalimi zaradi nevoščljivosti. Ker gre vsem bolje od tebe in vsi so to zaslužili z lopovščino. Balkansko mudrovanje, ki ga Slovenec nikoli ne bo prerastel.

Anonimno 8750, 28.05.2021 ob 21:11

Tipično slovenceljsko ukvarjanje z vsemi ostalimi zaradi nevoščljivosti. Ker gre vsem bolje od tebe in vsi so to zaslužili z lopovščino. Balkansko mudrovanje, ki ga Slovenec nikoli ne bo prerastel.

Hja, ampak kako avtorica in ostali vedo, da je nek neznanec pripeljal novo babo, deca, avto, froce, avtodom…?

Kako ve kaj je imel prejšnje leto? Predvsem pa kako ve kateri avto komu pripada? A stoji na parkingu in opazuje kdo stopi iz avta? Pa še vedno ne ve kater avto je imel prejšnje leto.

Ma kaj to, jaz še za sosede ne vem kdo ima novo ljubico, ljubčka, za avte pa še manj. Za ljubice in ljubčke je vsaj zanimivo slišat :). Za avte pa mi dol visi kaj vozijo sosedje. Pridelat froce pa itak ni problem. Parkrat not in ven pa je otrok narejen. Večja umetnost je uporabit kontracepcijo.

haha isto sem jaz mislil 😀

pridelan špeh, 28.05.2021 ob 21:22

Hja, ampak kako avtorica in ostali vedo, da je nek neznanec pripeljal novo babo, deca, avto, froce, avtodom…?

Kako ve kaj je imel prejšnje leto? Predvsem pa kako ve kateri avto komu pripada? A stoji na parkingu in opazuje kdo stopi iz avta? Pa še vedno ne ve kater avto je imel prejšnje leto.

Ma kaj to, jaz še za sosede ne vem kdo ima novo ljubico, ljubčka, za avte pa še manj. Za ljubice in ljubčke je vsaj zanimivo slišat :). Za avte pa mi dol visi kaj vozijo sosedje. Pridelat froce pa itak ni problem. Parkrat not in ven pa je otrok narejen. Večja umetnost je uporabit kontracepcijo.

Zavistni slovencelj predvideva da je vse novo.

Nimam teh težav, ker sem doma.Tu imam prav vse, kar potrebujem.Teraso, visečo mrežo in svoj bazen…Domačo hrano z vrta, po potrebi pa tudi mrzlo pivo in sladoled…

Anonimno 1753, 29.05.2021 ob 05:21

Zavistni slovencelj predvideva da je vse novo.

Tako nekako ja. Če parkira svoj avto in zraven njega parkira nekdo z boljšim je njegova prva misel da je namerno tam parkiral da se pokaže. Če vidi da se nek neznan tip sprehaja z žensko lepšo od njegove prvo pomisli da se je prišel kazat. Če ima nekdo tri otroke on pa samo dva spet takoj pomisli da se samo razkazujejo. Če ima nekdo boljše čevlje kot on jih imajo tudi samo za razkazovat. In tako preživi še eno nedeljo na sprehodu s svojo familjo in namesto da bi se ukvarjal z njimi in užival v tem kar ima ter kjer je, raje zabije cel dan za to da opazuje in se razburja nad tujimi ljudmi, ki jih ne bo nikoli več videl in ki ga sploh ne opazijo.

Slovenija je tako majhna…   Sploh z leti ugotoviš, koliko se vsi že med seboj poznamo, ko si tam nekje preko 35, 40… To so leta tudi potem , ko se nekaterim bliža druga puberteta, spremembe v življenju – pa se pokažejo avtodomi, novi partnerji, ljubice in ljubčki , ko je treba na popoldansi počitek skočit drugam iz kraja bivanja. :).  pljunk do slovenske obale, ko vsi rinejo dol, na “sonce, sladoled in kufe na morski zrak, tudi familijarno. POjam nimaš, kako je slovenija majhna. Vidiš soseda, kolegico, sodelavko, ko si niti najmenj ne bi mislil takole, v družbi drugega, kot s katerim uradno je 🙂 But who cares – ni to moj problem, to je njihov problem.

To imajo vsi narodi preko bivše železne zavese.. to je sindrom začetka kapitalizma,  sedaj pač imajo tudi vzhodnjaki nekaj denarja in takoj je treba vse pokazat..

Zahodnjaki so to mentaliteto že zdavnaj prerasli..

Gliha vkup štriha

Naj si privoščijo, če si lahko. Zakaj ne? Menda ne misliš, da so zaradi tebe nekaj novega kupili? Oni si privoščijo zase, za svoj užitek. Ti nisi faktor.

No ja, sem 40+ in kadar sem bila kje ob morju, nikoli nisem srečala koga poznanega. Pa glede na to, da sem hodila v SŠ v en kraj, študirala v drugem, delala v par drugih krajih, poznam ljudi po celi Slo.

Tako, da res ne vem kako eni srečujete toliko poznanih? MOgoče se samo preveč ukvarjate z okolico namesto s sabo.

Kar se pa avtov tiče pa je pri meni tako: ker imam zanič avto, rada parkiram zraven kakega fajn avta, ker vem, da bo tisti pazil kako bo vrata odpiral, da ne bo moj avto butnil. Kdo s še slabšim avtom kot je moj, se pač ne bi sekiral.

Res imate edni beden lafj, da še na izletu, dopustu samo to špegate koga kje poznate, kak avto kdo fura, kako žensko, moškega ima… jaz imam pa polno dela sama s sabo pa se mi ni treba spravit na prežo, da bi srečala kakega  znanega in ga ocenjevala.

Imamo vikend dol, tako da smo res veliko tam, pa ne vidim dosti ne svojih znancev, ne raznih kao znanih slovencev..

Sicer pa ja, kako ves, kdo se “duva” z novo zeno, otrokom, avtom.. A stoji na promenadi z vsem tem pod ramo ali kaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close