Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Slovenke se menda na dopustu dajejo dol s tujci. Kaj pa Slovenci?

Slovenke se menda na dopustu dajejo dol s tujci. Kaj pa Slovenci?

Jaz osebno ne vem, kaj je res in kaj ne, ampak Slovenke se obtožuje kar solidnega razvrata na počitnicah v tujini. Nič pa se ne reče o moških. Pobje ste tukaj menda zelo poučeni o teh zadevah. In izkušeni tudi. Vsaj po lastnih besedah. Kakšne so kaj vaše spolne in nasploh izkušnje s tujkami?

Menda imajo Azije namesto vzdolž prečno. Nepreverjeno, bi moral Daterja vprašat…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

odkar delaš Keglove vaje tudi pišeš/tipkaš bolje. Bolje se izražaš

Hrvatice: komplicirane, malo fine, sploh Zagrebčanke, naprej se delajo, da jim kao do ničesar ni, babji blef pač, moraš se kr potrudit

Madžarke: samo, da nisi Madžar, pa da nisi brez ficka, pa so tvoje ( na Madžarskem )

Čehinje, Slovakinje: podobne Slovenkam…take..onake..

London: punce sproščene, nikjer nisem doživel toliko ženskih pristopov, kot v londonskih klubih, črnke, belke, ni da ni…

Italijanke: če znaš italijansko, si ful v prednosti, ker angleščina jim ne gre ravno

Rusinje: fine, vedno v štiklah, v postelji hlod, dost pijejo…ne priporočam

Srbkinje: te so moje favoritinje; v postelji vroče, Slovencem naklonjene…

To je to, kar sem se jaz šel seksualnega turizma…zekom mojih norih let..upam, da sem pomagal

Japajade, ravno Zagrebčanka je komaj čakala na nekoga iz Slovenije – ker nimajo dovolj svojih. :)) Tako obupane pa spet niso.

Japajade, ravno Zagrebčanka je komaj čakala na nekoga iz Slovenije – ker nimajo dovolj svojih. :)) Tako obupane pa spet niso.[/quote]

No, potem pa ti povej, s katerimi se Zagrebčanke najraje dol dajejo, ko si že tako na tekočem z njihovim spolnim življenjem.

Japajade, ravno Zagrebčanka je komaj čakala na nekoga iz Slovenije – ker nimajo dovolj svojih. :)) Tako obupane pa spet niso.[/quote]

No, potem pa ti povej, s katerimi se Zagrebčanke najraje dol dajejo, ko si že tako na tekočem z njihovim spolnim življenjem.[/quote]

Najraje se dol dajejo s svojimi – Zagrebčani. :)) Če pa ti ne zadoščajo, pa si poiščejo kakšnega šarmantnega Dalmatinca. 🙂

Aha, malomeščanke torej. Zagreb je še vedno varoš …

To bo ja, varoš, ki ima milijon prebivalcev. 🙂

Milijon malomeščanov še vedno tvori varoš, kaj pa drugega? So svetovljani?

Ali je nekdo svetovljan ni odvisno od mesta v katerem živi. Tudi v prestolnicah imaš malomeščane, tako tudi v Ljubljani, Zagrebu in drugih.

Da, če imaš recimo v Kamniku par nastanjenih akademikov, to že pomeni, da je naselje ob Pšati nekaj kozmopolitskega.

Jah, kje pa imaš takšnega lepega Hrvata, kot je Slovenec? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jah, kje pa imaš takšnega lepega Hrvata, kot je Slovenec? :)))[/quote]

Kaj pa vem, npr. Goran Višnjić, Eric Bana(dinovich), Ivan Herceg…

A ni bila tudi vještica Margot nekje na dopustu zadnje čase? Komu je ona mirisala na sveže testo? Ponavadi se nekam kislo pohvali, da je zadnja desetletja skoz na domači dieti. Lahko bi se pred smrtjo še malo okrog zmigala, če se že ima za tak zrezek.

Evo ti njo, ker sama nima kaj napisat, gre šinfat zapiske drugih. Ti raje zase poskrbi, zrihtaj si kakšnega Dalmatinca, o katerih očitno sanjariš.

Glej, če imaš ti manjvrednostne komplekse, ker nisi Hrvatica, ampak si samo Slovenka, ti jaz nisem kriv. Ne delim tvojih kompleksov.

Bila, bila. Samo po eno šibrovko sem prišla – nujno jo potrebujem, potem pa dopust II. del. A bi šel z mano ali kaj? Ti si tak štrapacen moški, ne rabiš dosti, ni hudič, nekam te bomo že dali. Da ne boš celo poletje na sendvičih.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Menda je v Kazahstanu živ razvrat…

Antilopi pa smo rečeš : “Ma ča si lipa!” pa že kolena narazen lezejo..Za uno stvar pa trdi, da ga ni čez kabriolet od Muje.

Saj slovnico maš tudi iz partizanskih časov. Pa pamet tudi 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

tistih par nas klenih slovencev f.u.k.arimo za € doma. Imamo Cimer fraje ☺

To kar je napisano v zgornjem komentarju so tvoje puste želje.

Fiška se še nikoli ni dol dala v tujini, Lepolaska pa še manj. Ne bi bile te babe skoz tako tečne, če bi bile redno servisirane. To je vse zagrenjeno na dildotih.

Na morje pač ne hodiš vsak dan, razen če si primorc. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O lej ga, sem že mislila, da si umrl od brezdelja:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close