Slovenke ljubijo se vsesti na mojega srbskega!!
Samo če jih posiliš, 20.07.2021 ob 12:32
Ti dobiš Slovenko samo tako, da jo posiliš. Za posilstvo velja tudi, da ženski težiš in jo zalezuješ. Samo vaše pleme tega tudi približno ne pošteka, ker so vas turki učili, da se tem stvarem streže drugače.
To sploh ni res tako geji kot ženske imamo zelo radi srbine ker so najlepši in najmočnejši.
Glede na to da je veliko moških biseksualnih lahko potrdim, da ni nič lepšega kot ko te krepek srbin vzame v svoje roke. Če pa so srbini hetero in so jim všeč izključno ženske me pa objamejo in dajo poljubčka na lice, tudi to je nekaj. Ali pa če so pijani me vzamejo v naročje.
Slovenke jih obužujejo. Če je kakšen srbin prepotenten kot ga ti opisuješ, si pa Slovenke zelo rade privoščijo z njim vročo avanturo a z njim ne začnejo resne veze. Za to si poiščejo copatarja Slovenca, ki bo skrben do njih in otrok, a vedno znova se bojo spomnile vročih trenutkov s srbinom, ker slovenec ne bo v postelji nikoli znal pokazati take spretnosti kot srbin.
Jure M, 20.07.2021 ob 12:58
Če si Slovenka navleče Srba, je to pač sramota in njen osebni prispevek k balkanizaciji Slovenije. Kulturni, koruptivni in posledično ekonomski.
Moralno pa na to gledamo tako kot vi, če vaša Srbkinja jaha Turka ali pa Albanca.
Joj ti Jurček lulček, šovinist slovenski. Nisem vam jaz kriv če ne znate seksati. Dobr že zgledajo slovenski moški, a kaj ko so nevrotični in dolgočasni v postelji.
Sprijazni se, srbom ne sežeš do kolen.
Zato ti glede srbov lahko le ponovim prej povedano:
Tako geji kot ženske imamo zelo radi srbine ker so najlepši in najmočnejši.
Glede na to da je veliko moških biseksualnih lahko potrdim, da ni nič lepšega kot ko te krepek srbin vzame v svoje roke. Če pa so srbini hetero in so jim všeč izključno ženske me pa objamejo in dajo poljubčka na lice, tudi to je nekaj. Ali pa če so pijani me vzamejo v naročje.
Slovenke jih obužujejo. Če je kakšen srbin prepotenten kot ga ti opisuješ, si pa Slovenke zelo rade privoščijo z njim vročo avanturo a z njim ne začnejo resne veze. Za to si poiščejo copatarja Slovenca, ki bo skrben do njih in otrok, a vedno znova se bojo spomnile vročih trenutkov s srbinom, ker slovenec ne bo v postelji nikoli znal pokazati take spretnosti kot srbin.
Forum je zaprt za komentiranje.