Slovenke kure na kvadrat
ma čuj, dobro da ga še kdo tak bere, kot ga ti, da se ne zdi samo meni tak! samo upam, da mu dame ne nasedate
Kaj mi lahko zavida? Recimo šarem, bistrost, duhovitost, inteligenco, pamet, sposobnost komunikacije, …. in še bi lahko našteval.[/quote]
saj ta sposobnost komunikacije oziroma ovijanje žensk okoli prsta te pa dela prepričljivega, da ženskam lezeš pod kikle
entip z ukradenim nickom, no kraje nicka ne delaj, izmisli si kaj drugega, engatipa pa pusti pri miru v njegovem popolnem svetu …
pa zelo nespoštljiv si do žensk, dajmo jih spoštovati, neglede na to ali znamo sami zase skrbeti al ne, one pa bodo nas, jaz moje ne dam, pa se nimam za takega, kot enTip, daleč od tega, samo storiti je potrebno kdaj kaj zanje, ne sam jemati.
naj odgovorim vsem ki delate psihološke analize glede kraje nika in podobno. nikomur nisem ukradel nič,ker sploh nisem vedel da tukaj na tem forumu obstaja tip z imenom entip, nik mi je spontano prišel v glavo,ker sem pač tip in ker sem kar en tip sem si dal nik entip, šele potem ko se je začel ta entip kregat sem uvidel, da obstaja tukaj upšorabnik z nikom entip. tako da vse vaše psihološke analize so hudo zgrešene in izraz vašega notranjega jaza, ki je tipičen za ta forum. sem poročen, oče treh otok,ne skačem čez plot in nič ne iščem,ker sem povsem zadovoljen s svojo, vara tisti, ki doma ne dobi kar hoče , če pa imaš doma potico ne vem zakaj bi hodil na burek drugam. svoja opažanja sem sam pri sebi večkrat potrdil ko vidim slovenke ki hodijo na morje , doma se delajo uglajene in fine, doma pa spijo v kolm kišti in se fu…….z dvakrat pečenimi na jugu. to je zgolj resnica, ki pa seveda ne velja za vse
Kaj je mišljeno z “dvakrat pečenimi” ?
Mimogrede, a si opazil, da si hkrati z nami, Slovenkami, tako negativno označil tudi svojo ženo (če je Slovenka, seveda). Pa svojo hči, mamo, sestro (če jo imaš), sestrično, prijateljico, sodelavko… (če so Slovenke, seveda).
Razen če misliš, da v tistih 10% ne spada ravno tvoje ožje sorodstvo, znanstvo…
Sicer pa, kaj je tako dobrega, če provociraš?
Forum je zaprt za komentiranje.