Slovenija/smučanje/plavanje
Main stream je očitno stalnica. ne Bohinj in še manj zreče. če iamte preveč denarja pojdite v Topolšico ali Brežice. Pri vseh ostalih termah razen če boste v hotelu jeruzalem se bojim da rabite menedžersko plačo. Sicer pa je luknja v Ljutomeru obnovljena , a me je novembra 2004 vseeno stala 170 evrov.
glede smučanja Avstrija , Tromeja , Osojščica ali Mokrine , glede plavanja pa toplice Warmbad beljak , za silo pa bo tudi aqua center v kg dober. Seveda tam ne pričakujte ne prijaznosti ne termalne vode. Turizem je industrija , turisti smo potrošniki , in nobenega turističnega profesionalca ne gane ne turistična evforija ne čustva. zanima jih oziroma nas predvsem čimveč Evrov. za to se je sicer treba potruditi , a V Sloveniji z izjemo mojega kraja in še kakšne malenkosti ni krajev ki bi prišli v kataloge turističnih agencij za srednji razred / on foot holidays /
cene so razen v mojem kraju in še pri nekaj drugih malenkosti odiranje , turisti pa kakorkoli greš tako odsotni in apatični d aje hudo. S tem ne mislim vas , ki se zgražate nad igralnicami / koliko tam zapraviš je problem vsakega ki gre skozi vrata igralnice , ne motijo pa vas 1000 evrov za long size potovanj / Prepotujete 1000 km , potem pa najprej zagledate plastične stole
Misliš smučanje Golte in terme Toplošica?
Izven šolskih počitnic 40EUR na dan – mislim, da je zelo ugodno…
Mi kdo zaupa kako naredim link aktiven?
Do takrat pa copy-paste velja
http://www.t-topolsica.si/si/?n=news&id=Smucanje&cid=aktualno
Ja no, Slovenija je res majhna in se lahko tudi iz Laškega voziš na Roglo, pa iz Tuhinjskih toplic na Krvavec na smučanje, kot Golte in Topolščica. Pa tudi iz Mariborskih na Pohorje…Zanima pa tudi mene, če se da še kje drugje kot na Rogli smučati in plavati obenem, pa ni treba nikamor peljati, pa čeprav samo bazen v hotelu?( v kolikor se ti ne ljubi v dolino v Zreče).
Forum je zaprt za komentiranje.