Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenclni butasti

Slovenclni butasti

Zivim v tujini ampak se vedno veliko prebiram novice in dogajanje v Sloveniji.

Prav srecna sem, da ne zivim vec doma, ker tako neumnih ljudi in komentarjev pod FB objavami in novicami ne zasledim nikjer kot pa seveda samo v Sloveniji. Prav smilite se mi, tisti butasti necepljenci s polno teorijami zarote in ne vem cemu vsemu se in pa seveda tudi tisti, ki ste naredili kar je prav pa zaradi teh bedakov “trpite”. Groza. Mentaliteta ljudi je na podnu.

In poskedicno imam zaradi vas, necepljenih tudi jaz probleme kar se tice potovanj v Slovenijo. Ah, pa verjetno o tem vi itak ne razmisljate, saj ste zaplankani doma in se verjetno se nikoli v zivljenju niste usedli na letalo. Najdlje kar vas nese je hrvaska obala.

Sem cepljena. Glede na napisano, predvidevam, da si tudi sama.

Torej zaradi česa točno imaš težave pri vračanju v Slo? Kot cepljena.

Ampak, večinski slovenski neargumentirani besednjak ti je pa vseeno ostal. ???????? Lepo doto si vzela s seboj v prenos tujine. Transfering…  transfering …. khkhkhk … khkhkhk…  .khkhkhk …. finally suceced ?????☺☺☺

Odgovor na objavo uporabnika
Cepljenka sem, 30.08.2021 ob 22:12

Zivim v tujini ampak se vedno veliko prebiram novice in dogajanje v Sloveniji.

Prav srecna sem, da ne zivim vec doma, ker tako neumnih ljudi in komentarjev pod FB objavami in novicami ne zasledim nikjer kot pa seveda samo v Sloveniji. Prav smilite se mi, tisti butasti necepljenci s polno teorijami zarote in ne vem cemu vsemu se in pa seveda tudi tisti, ki ste naredili kar je prav pa zaradi teh bedakov “trpite”. Groza. Mentaliteta ljudi je na podnu.

In poskedicno imam zaradi vas, necepljenih tudi jaz probleme kar se tice potovanj v Slovenijo. Ah, pa verjetno o tem vi itak ne razmisljate, saj ste zaplankani doma in se verjetno se nikoli v zivljenju niste usedli na letalo. Najdlje kar vas nese je hrvaska obala.

dobro da si šla, ker tako poniževalnega odnosa do lastnega naroda ne bi imel imeti nihče, ne glede ali se nekdo odloči za cepljenje ali ne.

Če maš joške povešene so ti tudi necepljeni krivi ali pa če imaš nepopolne zobe in podobno?

Ali pa morda, če ti in kot ti menstruacija “zamuja” tudi so ti necepljeni krivi?

SVAŠTA

Izobraženi bi naj videli širšo ter realnejšo sliko, pa jo zares?

Žaljivke in celo grožnje ponavadi prihajajo ravno iz ust cepljenih proti necepljenim, kar me izrazito žalosti.

Vlada in tisti, ki vodijo to igro, so dosegli cilj. Zanetili so prepir med cepljenimi in necepljenimi.

Da takole žališ lasten narod, pove vse drugo prej, kakor lepe stvari o tebi.

Ker vas večina spremlja medije, ki so prodani raznoraznim agendam, je tako kot je. Mislite, da bo konec vsega, če se vsi cepimo? Odgovor je jasen. Ne, ne bo. Vedno znova se bodo spomnili nekaj novega, da bi s tem lahko ustrahovali. Žal je konec sveta in življenja, kot smo ga poznali. Krivi smo tudi sami, ker se temu ne upremo.

Meni je čudno, da veliko visoko izobraženih nima nobenega kritičnega razmišljanja glede cepiv in glede tega, kar mediji servirajo. Res zanimivo. Še dejanskih člankov in poročanj o stranskih učinkih se jim ne da odpret, ker je vse conspiracy. ?

Še pred kakimi 50 leti je bila univerzitetna diploma privilegij nekaj odstotkov ljudi. Večina je imela samo osnovnošolsko in manjšina srednješolsko izobrazbo. To razmerje je bila še najbolj realna slika mentalnih sposobnosti. Danes pa vsako polpismeno tele zaključi srednjo šolo, bedaki se vpisujejo na fakultete, če ne izdelajo javne, gredo pa na zasebne, kjer si tako rekoč kupijo diplome. Rezultat tega so diplomirani nevedneži in bedaki, od katerih ni koristi za družbo.

Tukaj je pravi naslov za vaša vprašanja

https://www.zdravniskazbornica.si/informacije-publikacije-in-analize/obvestila/2020/10/01/epidemija-covid-19-odgovori-na-dileme-zdravni%C5%A1kih-kolegov

https://www.zdravniskazbornica.si/informacije-publikacije-in-analize/obvestila/2021/08/19/odgovor-kolegici-glede-%C4%8Dlanka-o-nevarnosti-cepiv-proti-covid-19?fbclid=IwAR1Z4SRfM_3JdnILsU-eRcDE1Ul-xxtsxXa_LyDFTROtpTHVD8SiuAfOxlQ

Slovenci nasplosno butasti in to ni nobenega dvoma! AMPAK……tokrat..glede NEcepljenja….zelo pametni!!!!!

Opažam, da se ljudje prebujajo in prihajajo k pameti in se, podobno kot ZDA,  izogibajo druženju z necepljenimi, tudi če so to sorodniki, znanci.

Samo povem, ker teme o tem, kako je to naredila igralka Jennifer Anistone, tukaj na anticepilskem forumu ne moreš odpreti.  Haha

Odgovor na objavo uporabnika
samo povem, 31.08.2021 ob 09:31

Opažam, da se ljudje prebujajo in prihajajo k pameti in se, podobno kot ZDA,  izogibajo druženju z necepljenimi, tudi če so to sorodniki, znanci.

Samo povem, ker teme o tem, kako je to naredila igralka Jennifer Anistone, tukaj na anticepilskem forumu ne moreš odpreti.  Haha

Kaj točno je Jeniffer Aniston? Praviš, da bolj verjameš nekomu, ki je znan zaradi lepote in zmožnosti pomnjenja besedila, ki ga napiše nekdo drug, kot pa zdravnikom in znanstvenikom?

Se strinjam, pol ljudi bo šlo k vragu. Samo ti misliš napačno polovico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close