Slovencki,ki se nocete cepiti
Debili, koliko ljudi še boste pomagali ubiti ?
Še za otroke vam ni mar.
Koliko vas je tu gor takšnih bolnikov, kot je ta bolnik ?
(https://www.youtube.com/watch?v=P2SuMaRUSNI)
Zakaj ste ljudje takšni, da se pustite imeti za budale ?
Tudi čudeži se dogajajo.
https://www.facebook.com/groups/slovenijazmore/permalink/869705007046457/
Pendel pendel pendeli, 19.11.2021 ob 13:54
Aha,kaj pa zdaj, tisti,ki delate tu?
Od ponedeljka bo cepljenje obvezno, sicer Auf wiedersehen Magna,pa cistilni servisi ipd….
Proticepilci, pravi cepci ste.
Kaj boste zdaj?Greste na Dunaj protestirat in vpiti, da “vi pa ne” ,ali boste pljuvali policaje :):):)
Za delavce migrante to ne velja!!
Človeška debilnost je brezmejna.
Robi917, 20.11.2021 ob 09:23
Zaupajmo stoki.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10228117918759555&set=gm.869497457067212
-
Le kdo bi vam zaupal!
Alipac, 19.11.2021 ob 23:15
DrY, 19.11.2021 ob 16:30
idiokrati, 19.11.2021 ob 15:54
Mi nič. Ostali boste, bodo naredili, točno to, kar vsem govorimo od začetka. Za mantro, cepljenje nikoli ne bo obvezno, kaj šele prisilno. Kaj nam svetujete sedaj? V mojih paranoidnih izpadih, da bo cepljenje obvezno, celo prisilno, ste me mirili, da do tega ne bo prišlo. Tisti, kdor se bo hotel, se bo. Ta ki ne, pa ne. Življenje bo steklo normalno naprej.
Stage one,almost complete.
Prepare yourself, for level two.
Stage will be yours.
You virtual performer.
Bye
Vecina ljudi zal ni sposobna suocenja z realnostjo. Lazje je ziveti v veri v pravljice, zabiti glavo v pesek, biti “optimist”, si reci “tako ni kaj za narediti”, … kot se pravocasno suociti z realnostjo.
Meni je ze dolgo jasno, da je vse to kar smo do sedaj videli okoli covid-a “zagrijavanje pred utakmico”. Zadeve se bodo zgolj stopnjevale v skrajnosti, ki so ogromni vecini ljudi se vedno nepredstavljive. In, ja, vecina dejansko ne more kaj dosti narediti, da bi se agenda ustavila. To je se kako dobro uteceni stroj, ki bo pred samo zmlel vse. Cepljene, necepljene, veliko vecino, ki je tako zelo odvisna od samega sistema.
Cas za priprave ni danes. Cas za priprave, na individualnem nivoju, je ze davno za nami. Kaj je Avstrijcu za narediti? Spizditi stran, seveda. Za to pa je treba imeti predpogoje. In kdor jih nima, si jih ni ustvaril, se lahko jebe. Lahko kot zid leta 1941 caka, da ga malo po malo, kot zabo, spokajo v plinsko celico. Verniki v indoktrinirane lazi pa bodo se ploskali.
Torej? Ljudje, to niso casi za ziveti na ignore, po starem, itd. Prvo kar mora clovek dojeti je, da je v toku dolgo nacrtovani mega genocid clovestva. Jaz ze ne vem koliko let govorim, da je 95%+ Slovencev globoko v sebi indoktriniranih komunajzerjev. Ne glede na to, ce se imajo za leve, desne, whatever. To, na kateri strani covid zgodbe ste, je prakticno nepomembno. Ker velika vecina se danes ne dojema, da ni covid nobena anomalija. Je zgolj kontinuiteta agende, ki se izvaja ze hudo dolgo in katero vas ogromna vecina se vedno vec kot podpira. Skratka, prihaja cas, da se poje kar se je skuhalo, podpiralo. Ker ta masinerija, ki vas bo zmlela, ni nastala spontano. Nastala je z vaso podporo.
Ali pa je le epidemija kot jih je bilo v preteklosti že kar nekaj, ki jo nekateri hočejo ustaviti kot se trenutno ve in zna.
Yeah, right, lol.
Pa virus se je razsiril zato, ker je en Kitajc na trznici prodajal prav posebno okuzenega netopirja.
Vecina vas je ocitno prenaivnih, nesposobnih interdisciplinarnega povezovanja in prevec pod vplivom orkestrirane psihoze, da bi zmogli potegniti prestraseno indoktrinirano betico iz lastne riti.
DrY, 20.11.2021 ob 16:50
Yeah, right, lol.
Pa virus se je razsiril zato, ker je en Kitajc na trznici prodajal prav posebno okuzenega netopirja.
Vecina vas je ocitno prenaivnih, nesposobnih interdisciplinarnega povezovanja in prevec pod vplivom orkestrirane psihoze, da bi zmogli potegniti prestraseno indoktrinirano betico iz lastne riti.
In ušesa so se evolucijsko razvila zato, da držijo očala, ane?
Da virus preskoči na drugega gostitelja? Nič novega. Da ta virus mutira v bolj nalezljivega? Nič novega. Da nekateri zbolevajo za hudo obliko in celo umrejo, drugi komaj kaj čutijo? Nič novega.
V glavnem, nič takega, kar se ne bi v naravi že 1000x zgodilo. Samo ne nam osebno. Zato iščemo 1001 zaroto in razlago okoli riti v žep. Pa je tako simpl. Načelo occamove britve, pa je vse jasno.
Huhhh, 20.11.2021 ob 21:59
In ušesa so se evolucijsko razvila zato, da držijo očala, ane?
Da virus preskoči na drugega gostitelja? Nič novega. Da ta virus mutira v bolj nalezljivega? Nič novega. Da nekateri zbolevajo za hudo obliko in celo umrejo, drugi komaj kaj čutijo? Nič novega.
V glavnem, nič takega, kar se ne bi v naravi že 1000x zgodilo. Samo ne nam osebno. Zato iščemo 1001 zaroto in razlago okoli riti v žep. Pa je tako simpl. Načelo occamove britve, pa je vse jasno.
I don’t give a flying f..k kaj budale verjamete. Cas za to je ze dolgo mimo. Sedaj mi je zares pomembno le, da poskrbim za lastno rit. Zato z nobenim, ki mi dovolj jasno pokaze, da verjame v uradni corona BS, vec ne zelim imeti opravka. Ker, ce se mu ni zdelo vredno dovolj poglobiti niti v tako pomembno rec, ki ze vec kot leto in pol kroji usodo zivljenja vecine zemljanov, in se bo, potem mi je jasno, da iz raznih razlogov tega ni zmozen.
Ker kdor se je zares poglabljal, bi mu moralo biti ze toliko tega kristalno jasno, da bi ze dolgo nazaj prenehal z vero v uradni BS in bi vec kot razumel agendo, ki je v toku. Tako pa predvsem sluzi uradni agendi kot prostovoljni neplacani useful idio.t, ki aktivno doprinasa, da se bo zgodilo vse to in se dosti vec proti cemu si sicer domislja, da se “bori”. In to v duhu znanosti, za zivljenja, z empatijo, … lol
.
Robi917, 20.11.2021 ob 10:12
Človeška debilnost je brezmejna.
noro
Vse kar morati vedeti je, da so 2019 imeli v Wuhanu vojaške olimpijske igre. Vrstni red držav v katerih so začeli poročati o bolnih, ki so okuženi z novim virusom, je tudi podan. Kot kdaj prej, se še danes uporabljajo takšne metode, ki so lahko videti, kot civilni faktor. Ženeva marsikaj pove. Vsaka povezava s tem dogodkom, je zgolj naključje. Res je, da imam bujno domišljijo, katero večkrat pomešam z realnostjo.
Forum je zaprt za komentiranje.