Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovencki,ki se nocete cepiti

Slovencki,ki se nocete cepiti

Aha,kaj pa zdaj, tisti,ki delate tu?

Od ponedeljka bo cepljenje obvezno, sicer Auf wiedersehen Magna,pa cistilni servisi ipd….

Proticepilci, pravi cepci ste.

Kaj boste zdaj?Greste na Dunaj protestirat in vpiti, da “vi pa ne” ,ali boste pljuvali policaje :):):)

V tebi cepec, se nahaja sama žlehtnoba. In taki ste postali vsi cepljeni. Arogantni, vzvišeni, nesramni in tudi zlobni. A zapom si, karma je huda reč.

Odgovor na objavo uporabnika
Pendel pendel pendeli, 19.11.2021 ob 13:54

Aha,kaj pa zdaj, tisti,ki delate tu?

Od ponedeljka bo cepljenje obvezno, sicer Auf wiedersehen Magna,pa cistilni servisi ipd….

Proticepilci, pravi cepci ste.

Kaj boste zdaj?Greste na Dunaj protestirat in vpiti, da “vi pa ne” ,ali boste pljuvali policaje :):):)

mi nismo cepci, cepci ste CEPljeni, MI SE SAMO BORIMO ZA VSE NAS, TUDI ZA VAS, DA SE VAM NE BO TREBA CEPITI ŠE 3-4-5-6-7-8-9-10 ič……………………….zapomni si to in ne pozabi na nas, ko bo vojne konec. Sevda vsi ne boste preživeli! To kar se dogaja je tretja svetovna vojna.

Daj dihaj kaj vmes.

Grenivka422, 19.11.2021 ob 14:13

Daj dihaj kaj vmes.

Za avtorja

Za sebe se brigi.

Govnar cepljeni. Lahko se vržeš na trepalnice, necepljeni ne bomo za nič prikrajšani. Kmalu se bo vse obrnilo, zapomni si to, na koncu boste spoznali kakšni butlji boste, Oz. ste že izpadli.

Hahaha, če pa ti do zdaj ni jasno kako bogi ste, glede na to koliko zbolevate cepljeni, kaj naj ti sploh še rečemo?! Nam je dovolj narava…ne trpimo, če ne gremo v šoping centre, kino, gostilne. Bomo videli kdo bo na koncu žalosten.

Ma saj ni res,kako se obupanci tule se derejo in zmerjajo,haha.

Ampak res, ima avtor prav, kaj greste zdaj na Dunaj kot Krpan, samo policaje tepst? Kaj jih bi fasal, opice.

zelo zanimive ugotovitve nemškega odvetnika Fuellmicha o tem NATEGU s slovenskim prevodom.; (https://www.cisp.si/2021/1-mednarodni-dan-enotnosti-v-organizaciji-cisp-z-dne-09-10-2021-govornik-dr-reiner-fullmich-odvetnik/)

Moja soseda se je morala zarad službe cepit, stara 28 let. Imela je takšne težave, da je po tednu dni umrla.

Kar cepite se, cepci.

BELAVISTA, 19.11.2021 ob 14:42

zelo zanimive ugotovitve nemškega odvetnika Fuellmicha o tem NATEGU s slovenskim prevodom.; (https://www.cisp.si/2021/1-mednarodni-dan-enotnosti-v-organizaciji-cisp-z-dne-09-10-2021-govornik-dr-reiner-fullmich-odvetnik/)

Hahaha. A to je ta teoretik zarot, ki je pobral po 800 EUR verskim, ki še vedno čakajo na skupinsko tožbo proti nemškemu virologu Dorstenu?

https://plus.tagesspiegel.de/gesellschaft/fuellmich-g-123614.html

https://www.fuldaerzeitung.de/panorama/corona-reiner-fuellmich-sammelklage-kritik-politik-massnahmen-berlin-anwalt-91083027.html

Bedački, le nakažite mu denar. Da vas še on nategne ???

čokčoklada, 19.11.2021 ob 14:43

Moja soseda se je morala zarad službe cepit, stara 28 let. Imela je takšne težave, da je po tednu dni umrla.

Kar cepite se, cepci.

Kakšna služba pa je to? Kje je obvezno cepljenje?

Pa dobr no a si ti pogledala kaj linkaš? Neka civilna iniciativa nekih kvazi koga? Niti enega samega imena nimajo na spletni strani.In ti tem verjameš? Pa dejte se res no mal zamislit nad lastno bebavostjo no!

Sem šla prav brskat kaj ti je to zaena iniciativa in web stran ej … to je jezikovna šola in njena zblojena lastnica ki išče pozornost, vi bebčki ji pa nasedate. Ej, 10.ooo sledilcev ima … 10.000 budal 🙂 OMG RES !!!!!

za BELAVISTA seveda

BELAVISTA, 19.11.2021 ob 14:01

mi nismo cepci, cepci ste CEPljeni, MI SE SAMO BORIMO ZA VSE NAS, TUDI ZA VAS, DA SE VAM NE BO TREBA CEPITI ŠE 3-4-5-6-7-8-9-10 ič……………………….zapomni si to in ne pozabi na nas, ko bo vojne konec. Sevda vsi ne boste preživeli! To kar se dogaja je tretja svetovna vojna.

Jaz bi temu prej rekel drugi svetovni potop. Tudi pred prvim je Bog večkrat pošiljal na zemljo opozorilne znake zaradi razvratnosti takratnega prebivalstva, pa ga niso upoštevali, zato je moral odplaknit svinjarijo.

Mi nič. Ostali boste, bodo naredili, točno to, kar vsem govorimo od začetka. Za mantro, cepljenje nikoli ne bo obvezno, kaj šele prisilno. Kaj nam svetujete sedaj? V mojih paranoidnih izpadih, da bo cepljenje obvezno, celo prisilno, ste me mirili, da do tega ne bo prišlo. Tisti, kdor se bo hotel, se bo. Ta ki ne, pa ne. Življenje bo steklo normalno naprej.

Stage one,almost complete.

Prepare yourself, for level two.

Stage will be yours.

You virtual performer.

Bye

Sej Kusteceva je javno povedala da je zbolela za covid, tako da 4 dni ni mogla s pojstle ustati. Pa tud cepljena.

Nehajte posiljevati s tem cepljenjem. Nehite silt v guzvo, razkuzite roke in masko cez nos in usta v zaprtih prostorih… pa bo manj prenosov

Jedi govna majmune pelcovani!

idiokrati, 19.11.2021 ob 15:54

Mi nič. Ostali boste, bodo naredili, točno to, kar vsem govorimo od začetka. Za mantro, cepljenje nikoli ne bo obvezno, kaj šele prisilno. Kaj nam svetujete sedaj? V mojih paranoidnih izpadih, da bo cepljenje obvezno, celo prisilno, ste me mirili, da do tega ne bo prišlo. Tisti, kdor se bo hotel, se bo. Ta ki ne, pa ne. Življenje bo steklo normalno naprej.

Stage one,almost complete.

Prepare yourself, for level two.

Stage will be yours.

You virtual performer.

Bye

Vecina ljudi zal ni sposobna suocenja z realnostjo. Lazje je ziveti v veri v pravljice, zabiti glavo v pesek, biti “optimist”, si reci “tako ni kaj za narediti”, … kot se pravocasno suociti z realnostjo.

Meni je ze dolgo jasno, da je vse to kar smo do sedaj videli okoli covid-a “zagrijavanje pred utakmico”. Zadeve se bodo zgolj stopnjevale v skrajnosti, ki so ogromni vecini ljudi se vedno nepredstavljive. In, ja, vecina dejansko ne more kaj dosti narediti, da bi se agenda ustavila. To je se kako dobro uteceni stroj, ki bo pred samo zmlel vse. Cepljene, necepljene, veliko vecino, ki je tako zelo odvisna od samega sistema.

Cas za priprave ni danes. Cas za priprave, na individualnem nivoju, je ze davno za nami. Kaj je Avstrijcu za narediti? Spizditi stran, seveda. Za to pa je treba imeti predpogoje. In kdor jih nima, si jih ni ustvaril, se lahko jebe. Lahko kot zid leta 1941 caka, da ga malo po malo, kot zabo, spokajo v plinsko celico. Verniki v indoktrinirane lazi pa bodo se ploskali.

Torej? Ljudje, to niso casi za ziveti na ignore, po starem, itd. Prvo kar mora clovek dojeti je, da je v toku dolgo nacrtovani mega genocid clovestva. Jaz ze ne vem koliko let govorim, da je 95%+ Slovencev globoko v sebi indoktriniranih komunajzerjev. Ne glede na to, ce se imajo za leve, desne, whatever. To, na kateri strani covid zgodbe ste, je prakticno nepomembno. Ker velika vecina se danes ne dojema, da ni covid nobena anomalija. Je zgolj kontinuiteta agende, ki se izvaja ze hudo dolgo in katero vas ogromna vecina se vedno vec kot podpira. Skratka, prihaja cas, da se poje kar se je skuhalo, podpiralo. Ker ta masinerija, ki vas bo zmlela, ni nastala spontano. Nastala je z vaso podporo.

DrY, 19.11.2021 ob 16:30

Vecina ljudi zal ni sposobna suocenja z realnostjo. Lazje je ziveti v veri v pravljice, zabiti glavo v pesek, biti “optimist”, si reci “tako ni kaj za narediti”, … kot se pravocasno suociti z realnostjo.

Meni je ze dolgo jasno, da je vse to kar smo do sedaj videli okoli covid-a “zagrijavanje pred utakmico”. Zadeve se bodo zgolj stopnjevale v skrajnosti, ki so ogromni vecini ljudi se vedno nepredstavljive. In, ja, vecina dejansko ne more kaj dosti narediti, da bi se agenda ustavila. To je se kako dobro uteceni stroj, ki bo pred samo zmlel vse. Cepljene, necepljene, veliko vecino, ki je tako zelo odvisna od samega sistema.

Cas za priprave ni danes. Cas za priprave, na individualnem nivoju, je ze davno za nami. Kaj je Avstrijcu za narediti? Spizditi stran, seveda. Za to pa je treba imeti predpogoje. In kdor jih nima, si jih ni ustvaril, se lahko jebe. Lahko kot zid leta 1941 caka, da ga malo po malo, kot zabo, spokajo v plinsko celico. Verniki v indoktrinirane lazi pa bodo se ploskali.

Torej? Ljudje, to niso casi za ziveti na ignore, po starem, itd. Prvo kar mora clovek dojeti je, da je v toku dolgo nacrtovani mega genocid clovestva. Jaz ze ne vem koliko let govorim, da je 95%+ Slovencev globoko v sebi indoktriniranih komunajzerjev. Ne glede na to, ce se imajo za leve, desne, whatever. To, na kateri strani covid zgodbe ste, je prakticno nepomembno. Ker velika vecina se danes ne dojema, da ni covid nobena anomalija. Je zgolj kontinuiteta agende, ki se izvaja ze hudo dolgo in katero vas ogromna vecina se vedno vec kot podpira. Skratka, prihaja cas, da se poje kar se je skuhalo, podpiralo. Ker ta masinerija, ki vas bo zmlela, ni nastala spontano. Nastala je z vaso podporo.

Ali pa je le epidemija kot jih je bilo v preteklosti že kar nekaj, ki jo nekateri hočejo ustaviti kot se trenutno ve in zna.

Za DrY: Realistično, kratko in jedrnato. Tako jasno izražene resnice nekateri ne morejo dojeti, ker so do vrha napolnjeni z lažmi in za kaj koristnega zmanjka prostora.

Lahko malo opišeš težave?

Moje vprašanje se nanaša na 28. letnico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close