Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenci vs. Čefurji

Slovenci vs. Čefurji

Mislim da bo res najbolje da tej ženski nekdo odpelje otroke in jim ponudi neko normalno okolje in kanček zasebnosti, kjer ne bo mati po netu s širno Slovenijo razpredala o “fuku”.

Kaj oče otrok je mrtev al nenormalen, da to dovoli???

Še en dokaz več, da če je nekdo iz zdravstvenega vidika sposoben imeti otroke, to še ne pomeni, da je mentalno zdrav in sposoben vzgajat.

:)))))) ti bi ju pa najbrž v dimije oblekla, pa ruto bi jima zavezala okol glave in ju nagnala klečat, a ne. :)))))))))))))) se ti ne zd, da si en 11 let prepozna s svojim umovanjem. tolk let ju namreč že sama preživljam.

:)))))) ti bi ju pa najbrž v dimije oblekla, pa ruto bi jima zavezala okol glave in ju nagnala klečat, a ne. :)))))))))))))) se ti ne zd, da si en 11 let prepozna s svojim umovanjem. tolk let ju namreč že sama preživljam.[/quote]

1 Kaj je dimije?
2 Smo ateisti- ne klečimo in ne molimo
3 Kako dobro ju preživljaš ne vem, kako dobro ju pa vzgajaš- se vprašaj. Resno se vprašaj.

spet si pokazala svoj ta prav ksiht.
šloda da te ni več na Planini, tam so take reči same po sebi umevne. sodiš v tako okolje!

in hvala bogu, da Slovenke ne funkcionirajo(mo) tako!!!

spet si pokazala svoj ta prav ksiht.
šloda da te ni več na Planini, tam so take reči same po sebi umevne. sodiš v tako okolje!

in hvala bogu, da Slovenke ne funkcionirajo(mo) tako!!![/quote]

:)))))))))) jaz pa a ne. :))) slovenke sploh NE funkcionirate. :)))))

muslimanka: se resno sprašujem, ja. zelo resno. :))) zadovoljna?

viš DRRR, čefurji vejo, da je rit za srat, slovenci pa mislijo, da je za seksat. tudi ti. :))))

si kar mislim kaj doživljata … če se ti moji hčeri tko smilita pridi, pa ju odpelji in ju ti vzgajaj. :))))) no, če bosta hotli s tabo, seveda.[/quote]

Ne ti men! Sem poslušal sodelavko, ki je bila na dopustu v eni arabski državi(ne vem točno keri) in je bla šokirana kar je videla: ene 10 musličev pred mrakom na plaži leži postrani in vsak je bil priklopljen dvakrat..razen prvi in zadnji. In to med folkom…in to je tam menda čist nekaj normalnega…babe imajo samo za froce štepat, jebejo se pa z dedci…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Nimam potrebe bit zadovoljna.
Bodo zadovoljne tvoje hčere?

Samo pomisli:

– vsi sošolci, prfoksi, ravnatelj, vsi kolegi, trgovka v sosednji štacuni….si lahko na maminem blogu preberejo da seksam in kako seksam
– vsi kasnejši partnerji bodo na tekočem z mojim intimnim življenjem-samo na mamin blog kliknejo.

Ti bodo punce za to hvaležne?

Zaradi mene lahko moja mama piše o sebi karkoli in komurkoli želi. Moje življenje in moja intima je pa MOJA stvar, ki jo razkrijem komur JAZ hočem.
Ne ga tolko srat, no.

:)))))))))))))))))) DRRR: to pa muslimanko vpašaj, to mora ona vedet. jaz musliča še nisem imela. (al sem …. moram premislit …. ne, nisem) :))))))))))))) moji bosanci in srbi .. ni da sem pisnila glede anale. to rade pederi, je bil standarden odgovor. verjamem jim. :))))

Vidiš pri nas je pa normalno, da osebki kot si ti prosto hodijo naokrog.

in glede na to da si tudi ti katarina, bi rekla (glede na tvoje posploševanje), da kaj boljšega kot jugota niti ne dobiš med rjuhe!
Pravi Janez se te nebi niti s kolom dotaknil!

Ta moj nick- muslimanka, sem hotela namignit, da iščeš v vezah podrejenost ženske- kot jo poznajo muslimani.
Ponavljam- ateist sem.

Ta moj nick- muslimanka, sem hotela namignit, da iščeš v vezah podrejenost ženske- kot jo poznajo muslimani.
Ponavljam- ateist sem.[/quote]

če bi iskala podrejenost bi ostala poročena. jaz iščem partnerstvo, iščem moškega, ki ima svoje mnenje in ga zna izrazit, ki ima načrte, cilje, ki je temperamenten, ki ne kuha mule, ki zna zagrabit (pozitivno), ki je strasten, ki ne pije, ne kadi .. no sej, zdej pa že svoejga bivšega opisujem …. njemu je pča manjkalo to, da ni bil zdravo ambiciozen, nič ni bil ambiciozen, hodil je za mano. in to me je na koncu vrglo iz skupnega tira. sicer pa je bil čefur za roke polizat.

Z veseljem pomagam. Če boš še kdaj kaj potrebovala, kar vprašaj.

Ponavljam- ateist sem.[/quote]

če bi iskala podrejenost bi ostala poročena. jaz iščem partnerstvo, iščem moškega, ki ima svoje mnenje in ga zna izrazit, ki ima načrte, cilje, ki je temperamenten, ki ne kuha mule, ki zna zagrabit (pozitivno), ki je strasten, ki ne pije, ne kadi .. no sej, zdej pa že svoejga bivšega opisujem …. njemu je pča manjkalo to, da ni bil zdravo ambiciozen, nič ni bil ambiciozen, hodil je za mano. in to me je na koncu vrglo iz skupnega tira. sicer pa je bil čefur za roke polizat.[/quote]

Ne zastopim: če bi iskala podrejenost, bi ostala poročena. Potem pa: hodil je za mano.

Kaj si pa za svoje hčere želiš?

“Gazdo” ali “Slovenca”?

gazdo itak. :)))

Katarina,…cccccc,……….tako analitična kot si, pa ti ni jasno,zakaj ni čefurjev na internetnih portalih?!
Ja, treba je znati uporabljati računalnik,kar pa je že višja matematika za večino.

:)))))))) maš prav, oni na računalniku samo filme snemajo, pa igrce igrajo. majo pa zato spreten prste …. veš kok težko je ubit vse nasprotnike :))))))))))

Hhmm,…..kakorkoli že,..

Zanimiv blog, zanimiva razmišljanja,…no, to slovenci versus čefurji pa ,…no, ja,…

Pridna, Katarina, da si umaknila temo o seksu tvoje hčere!

Hči, ki ima 20 let, je brala tvoj blog in dejala, da za tvojo to sigurno ni bil prvi seks. Piercing si je naredila brez tvoje vednosti, kradla ti je, le zakaj ne bi še seksala? Vse tvoje besede, kako super se razumete, so se razkadile v megli. Lahko samo še iščeš obrise. Tvoja napaka je bila, da si vedno pisala o vsem. Kako seksaš, s kom, kdaj, kako te prime. Jasno je, da je hčer vse to zamikalo. Le še vprašanje časa je bilo, kdaj boš to odkrila. Če mami to počne, pa zraven še veselo razlaga to vsemu svetu, zakaj ona potem ne bi seksala?
Si se vprašala, če ni v fantu iskala ljubezni in topline, ki je pri tebi ni dobila?
Če gledam naprej, se bo razkol med vami še okrepil in samo vpršanje časa je, kdaj boš ostala sama.

Saj to smo ji na njenem blogu že ničkolikokrat hoteli na lep način povedati, pa nas je zmeraj vse popljuvala. Punci ji bosta vedno bolj kljubovali.

Saj to smo ji na njenem blogu že ničkolikokrat hoteli na lep način povedati, pa nas je zmeraj vse popljuvala. Punci ji bosta vedno bolj kljubovali.[/quote]

… in če mene vprašaš je to čist normalno, ker odraščata, jaz pa ostajam … starš. nekaj se bom sicer že prilagodila, preveč pa ne že zato ne, ker sta starejša in ker se mi ni treba. nimam namena bit njuna najboljša prijateljcia, moja naloga je, da ju spravim do kruha in da jima dam kar najboljšo popotnico. še kaj?

moj blog .. tiste od vas, ki mislite, da je na mojem blgu vse, kar se meni dogaja, se hudo motite. in tiste, ki mislite, da pišem o vsem, se tudi hudo motite. ampak ok … mislite si kar hočete. če bi bile pozorne bi ugotovile, da pišem o stvareh, o katerih drugi ne oz. o katerih se zelo malo piše. in moj blog še vedno ni prostor za debatiranje. :)))

iščem pa ni : je samo pod zasebno. menda ne misliš, da o tem ne bom nič več pisala? :))))

Mrš u pizdo čefur pofukan, to sploh ni res

Čista resnica jaz se tudi fukam z Čefurji ceprov mam dečka k je Slovenc.

Čista resnica jaz se tudi fukam z Čefurji ceprov mam dečka k je Slovenc.
[/quote]

Problem za slovensko muško naprave slovenske majke svojim sinovima, htijele bi napraviti od sina kompleks pičkicu, Sine nemoj slučajno da jebeš bez ljubavi i nedaj kurčine curi koja te ne voli za sva vremena, a tu dodje do sranja jer mu oduzmu muški prioritet biti lovac.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close