Slovenci vs. Čefurji
>takega slovenca, ki bi bil sposoben bit moški v polnem pomenu besede, še nisem spoznala.
Tak moški te je res sposoben spraviti na svoje mesto … očitno še nisi bla z južnjakom, če bi bla, ne bi več nikoli hotla bit. Za njih so enakost, partnerstvo, skupne odločitve in podobne “novodobne” zadeve tako kot znanstvena fantastika.
Saj včasih res paše, da te napiči tako na hitro direkt v trdnjavo. Dejstvo pa je, da večini ženskam paše predigra kar čefurji … ne vem no… Če bi me moj vsak dan samo direkt natikal bi mu tudi jaz kmalu kaj nataknila. Da ne govorimo o čefurjih da večinoma slabo skrbijo za svojo higieno; pa ne nakladat da ne gredo vsi v isti koš, delam s strankami in morda za 1 slovencem od 20 odpiram okno, za čefurji pa kar za 15-imi od 20-ih. Sicer pa o avtih vsak ve kaj vozijo čefurji; samo da so velika kola, nek se vidi razkoš, res so seksi. Pa pihanje šmrklja skoz nos je tudi ful seksi, pa da te vsake toliko mahne da ne zaboraviš koji si ti faktor ženo, pa čudovit vonj po paprikah v stanovanju, čefur na kavču, trebuh ven, noge na mizo, spar pivo, 57 med rumenimi zobmi, pepel pade malo po tleh malo po mizi,… uau sem že mokra.
Preberi si Čefurji raus pa je jasno koliko čefurji seksajo.
Kaj iščeš v življenju partnerja al “gazdo”?
Kaj je tebi tu vabljivega, da je moški tisti, ki nosi hlače in je gospodar?
Ja, če ne znaš mislit z lastno glavo, pa rabiš enega da te čez življenje vodi, pa komandira.[/quote]
Ne razumeš.
Gre za tradicionalne vrednote, razlike in naloge med spoloma. Moški so skrbeli za varnost in preživetje družine, ženske za ugodnost doma in potomce. Tega danes ni več. Ženske so si z emancipacijo poleg skrbi za dom in zarod še službo in skrb za nesposobnega moškega.
slovenka … to knigo sem jaz brala, ko ti zanjo eš vedela nisi. :)))) en tebi pač potegne tipičen slovenceljček, tut prav. mene ne moti.
se vidi in keraxa … sem bila s čefurjem zadnjih .. sedem let. hvala, bi še. meni zelo potegnejo.
sicer pa … sam za info, jaz sem pol slovenka pol čefurka. :))))) je kdo videl kao funkcionirajo čefurke? če b imene tip varal ne bi jokcala in se ločevala, jaz bi najprej zbila njo, potem njega, potem se ga fajn napila, razbila kozarce, pa še kaj, potem pa … bi šla še jaz s kom. :))))) in tko slovenke ne funkcionirate. vsaj ne da bi jaz vedla.
Pa sej ne moreš verjet. Taprav dec NE rabi udarit po mizi da nekaj doseže…
Jao, babe ste res užas. Čist nč ni u redu….če si metrosexualc, si za ene kul, za druge poženščen…če si taprav dec ki zna vžgat, pa spet za ene kul, za druge pa pošast…
In kje naj se zdej normalni dedci znajdemo?
Fajn ti je imet nekoga :” ki zna udarit po mizi, te postavit na svoje mesto???”
Khm, kje točno pa ti vidiš svoje mesto?
Ker če se podrejaš temu kar je “družbeno sprejemljivo”, se ti ni treba podrejat še moškemu, veš?
Mislim, da sama niti najmanj ne voziš fajn skozi življenje. Če pišeš take stvari, se bojim za tvoje hčere.
Fajn ti je imet nekoga :” ki zna udarit po mizi, te postavit na svoje mesto???”
Khm, kje točno pa ti vidiš svoje mesto?
Ker če se podrejaš temu kar je “družbeno sprejemljivo”, se ti ni treba podrejat še moškemu, veš?
Mislim, da sama niti najmanj ne voziš fajn skozi življenje. Če pišeš take stvari, se bojim za tvoje hčere.[/quote]
itak … ti že veš. hvala za tvojo skrb. s i z njo lahko kaj obrišem? :))))
huho: kaj naj rečem? slovenec ni znal varno seksat, pa je naredu dva. :)))))))
Ej!
Tole je pa skrajno neokusno in tudi v kao hecu nespoštljivo do tvojih hčera.
Enako neokusno kot pisanje na blogu o tem, kaj in kdaj tvoji hčeri karkoli počneta s fanti.
Si že slišala za zasebnost?
Če že, bi o tem kvečjemu lahko pisali onidve – če bi ravno hoteli![/quote]
tebe pa ni sram, da bereš take zasebne stvari? :))))))))))) svašta
kaja: res je. cazin je pol golf II. :))) sam tega slovenci ne vejo, ker ne hodijo dol.
Obdobje matriarhata v Sloveniji velja že dolgo in moški so tukaj dejansko neoperativno kastrirani v trenutku, ko se zapletejo z žensko. Vsaj v 75 odstotkih. V Sloveniji je dejansko v večini primerov vse na ženski, ona je vlečni konj, pa še kakšna druga žival hkrati. Ker to hoče biti, lepo prosim. Potem pa v določenem trenutku začne stokati, da se ne počuti kot ženska in da njen moški ni moški. Saj ne more biti. Do ženske se začne vesti kot do mame, pa saj se tudi ona do njega vede, kot bi bil otrok. Potem se začne nagajanje ali s pijančevanjem ali s kurbanjem. To, ko se vam zdi fejst, da pri nas moški ni “gazda”. Pri nas je ženska “gazda”. Ne “gazdarica”, ampak kar lepo “gazda”. To pa vsaj po moje ni in ne more biti v redu.
Z guglanjem po images. http://images.google.com/imghp?hl=en&tab=wi Vpisujem besedne zveze tipa couple holding, couple hugging, romantic couple, erotic couple in jih meče ven. Poskusi.
Z guglanjem po images. http://images.google.com/imghp?hl=en&tab=wi Vpisujem besedne zveze tipa couple holding, couple hugging, romantic couple, erotic couple in jih meče ven. Poskusi.[/quote]
Hvala. Zlata si. Zdaj pa bežim, da ne smetim teme.
Forum je zaprt za komentiranje.