Slovenci smo navadne škodoželjne svinje
No no Matkič. Tudi ti si anonimen. Drugič mirno uporabi svoje ime, da bo razumljivo, kar želiš povedat.
V bistvu je bil tipo umorjen. Krivcev je veliko, marsikateri so znani z imenom in priimkom.
Kar se mene tiče bi moralo primer prevzeti tožilstvo po uradni dolžnosti. Če je sploh še kaj človeškega v naši pokvarjeni družbi.[/quote]
http://www.24ur.com/novice/slovenija/kako-omejiti-vdor-v-zasebnost.html%5B/quote%5D
Volk, hvala za link.
Matkič, če bi se recimo na Teslo tkole spravlo, bi bili še vedno ob svečah. Res je treba bit JAKI da lahko preneseš vsesplošni linč. Marsikdo ga ni. Sami papki….ane? Jabke s hruškami…krneki…to kar se je zgodilo je do neba vpijoči primer bede naše družbe.
Varanje kaznovat s smrtjo??? Aja…itak si je sam kriv kaj pa ni zdržal ane???
No poglej, poznam krasnega človeka, ki so ga lopovi nepošteni spravili ob denar, ki si ga je v svoji naivnosti sposodil. Pa ni zdržal pritiska upnikov. In se je obesil.
Kaj so rekli ti isti lopovi? Približno TVOJE BESEDE so uporabili. Da si je kriv sam, kaj pa je naiven in labilen.
Ne enačit varanja in “prekrškov” proti splošni morali s smrtjo prosim!!!
Pa kakorkoli že do smrti pride.
Poglej, tipu ni noben upnik dihal za vrat, noben ni nič terjal od nejga mu grozil z rubežom (no morda žena) mel je jajca da je varal, zakaj ni mel jajc prenest posledic svojih odločitev?
Enako velja z tem tvojim priemrom sicer, lahko se premoženje zavaruje!!!! Si ga ni je gamblal na lastno opcijo in izgubil……… vsak mora VEDET v kaj se spušča, če ne ve NEVARNOSTI je slab gospodar oz človek in kot tak podvržen tveganjem ki so lahko rizična in lizanje pičke v javni ustanovi aka šoli pri možnostih gledanja skozi okna v ta prostor ali nezavarovanja lastnine ko imaš kredite JE rizično dejanje
Zakaj ni pomislil preden je šel na ”kolena” da bo morda prisiljen it na kolena še enkrat pred celo Slovenijo zaradi svojih dejanj? A smo krivi mi? Niti malo, kriv je on, on in učiteljica sta povod vsega tega, onadva sta dala MUNICIJO tako ljudem kot medijem in ljudska sodba je edina pravična in ta je bila negativna.
Vse skupaj sta začinila kar sama z ne samo smešnimi ampak prav satiričnimi nastopi pred MEDIJI (da bi vsaj lagat znala v kamero) in potem sta iz sebe res naredila totalno budalo ki se ji je smejala cela Slovenija.
To, da ljudje obupajo nad njim, pa res ni nobena zmaga.
Ampak seveda mu lahko lezeš v rit…
Sploh ni point v tem ali gre za kršenje morale, delovne pogodbe, ipd.. Vseeno je tudi če gre za davkoplačevalski denar ali denar lastnika podjetja. Sploh ni pomembno kje sta, kdaj sta in zakaj sta to počela. Seks in vse, kar je povezano z njim, je stvar posameznika in kdo smo mi, da sodimo o tem?
Bistvo je v tem, da sta bila akterja javno osramočena. Danes ima čisto vsak posameznik, ki ima s sabo mobilni telefon in zna uporabljati družbena omrežja, v rokah močno orožje, ki lahko nekomu uniči življenje. Nekateri ga uporabljajo zelo neodgovorno, kot v tem primeru.
Vsakemu od nas se lahko ob nesrečnem spletu okoliščin zgodi, da se znajdemo na istem, kot ta dva nesrečnika. Javno osramočena. Pa sploh ne zaradi seksa/varanja. Sploh ni nujno, da pred celo Slovenijo. Dovolj je že, da se ti to zgodi v tvoji socialni mreži. Življenje, kariera, družina, vse gre lahko k vragu zaradi navadne objestnosti. Nekateri žal tega ne morejo prenesti.
Madona ja eni moralizirajo. Narod moralizatorjev. Zato pa smo kjer smo, ker je taka novica dalec najbolj brana, namesto, da bi se mediji in mi vsi ukvarjali s tem, kdo nam krade in na kaksen nacin.
Briga me, kdo je koga nabrisal, tud jaz sem ze kako, tudi ti, ki to beres, si ga ze kdaj fasala ali pa si kaksno nataknil, pa te je sigurno kdaj pekla vest. Pa kaj! Briga me. Da so/ste/smo nekomu unicili zivljenje zaradi enega seksa, je pa podn od podna!
Glavno, da starsi hodite v solo za vsak povzdignjen glas uciteljev nad vasimi razvajenci, ko se vam pa mularija zakaja in dela pizdarije se pa slepite, da vas ze ni tak, kar me zelo cudi, saj ste skoraj vsi eni tezki moralizatorji, en za drugim, ko pa vstopite v lokal, trgovino, banko, pa ne znate reči niti dober dan.
Nihče ne moralizira, dejstvo je samo to da tip ni mel jajc, da bi stopo pred ljudmi in reko ”Jebiga, jaz sem bil, pa kaj ste mi fauš?” in bi iz bedaka bil moj in še marsikateremu JUNAK…..
Aja pa še to Domen, življenje si je UNIČIL SAM!!!! Če ne bi lizal pizde, ga nihče ne bi mogel posnet a je tako? Vsi ki ste proti varanju, bi morali tipu dat nagrado, ker je razkril varalico, in rešil bogo ženo…… tak da se zamislite malo nad sabo!
Nihče ne moralizira, dejstvo je samo to da tip ni mel jajc, da bi stopo pred ljudmi in reko ”Jebiga, jaz sem bil, pa kaj ste mi fauš?” in bi iz bedaka bil moj in še marsikateremu JUNAK…..
Aja pa še to Domen, življenje si je UNIČIL SAM!!!! Če ne bi lizal pizde, ga nihče ne bi mogel posnet a je tako? Vsi ki ste proti varanju, bi morali tipu dat nagrado, ker je razkril varalico, in rešil bogo ženo…… tak da se zamislite malo nad sabo![/quote]
In kaj ima to veze z mano ali s tabo?
Saj se, samo tisti zgoraj so očitno brez vesti, da si jih nič ne dotakne. Al kaj misliš?
Matkič, če bi ti živel kdaj v središču pozornosti, bi vedel, da je to zelo velik pritisk. KDor se prvič sooči z njim, in to v takšnih okoliščinah, ni čudno, da klecne.
Ko se je tip odločil za varanje je verjetno razmišljal, da tvega, da ga bo žena odkrila. Ne pa, da ga bo cela Slovenija videla. Od tem javnem linču je izgubil ženo, družino, službo, … bil je brez izhoda.
Če bi bil vešč tega, da je v javnosti, bi se tudi drugače odzval na razkritje. Vsak PRovec bi ti povedal, da je zašuštral tako, da bolj ne bi mogel.
Saj se, samo tisti zgoraj so očitno brez vesti, da si jih nič ne dotakne. Al kaj misliš?[/quote]
Kaj mene boli ku*ac za enga dedija, ki je že tako ali tako bil z eno nogo v grobu. V Afriki umirajo otroci na vsakih 10 sekund. Ampak vas zaboli srce samo takrat, ko umre kdo od “pomembnih”, v tem primeru ravnatelj šole. Res mi ga je žal no, kar jočem se tule…
Se strinjam.
Še razne javne osebe, kot so politiki, glasbeniki, se težko soočijo z vsemi pritiski družbe in novinarjev.
Pa čeprav jih je večina narcisoidnih osebnosti, ki ne morejo preživeti brez pozornosti. Druga skrajnost so tisti, ki namerno povzročajo škandale, samo da se piše o njih in ne utonejo v pozabo. 🙂
Ta pa ni bil takšen karakter, ki bi se lahko soočil z vsem pritiskom in mu je najlažje bilo vse skupaj zanikati, a pritisk je bil premočan, da bi lahko vse preprosto zanikal in šel naprej.
Kaj pa ima to veze s teboj, kaj drugi pišemo, da kar naprej ponavljaš? Se te malo dotakne a ne?
Saj se, samo tisti zgoraj so očitno brez vesti, da si jih nič ne dotakne. Al kaj misliš?[/quote]
Kaj mene boli ku*ac za enga dedija, ki je že tako ali tako bil z eno nogo v grobu. V Afriki umirajo otroci na vsakih 10 sekund. Ampak vas zaboli srce samo takrat, ko umre kdo od “pomembnih”, v tem primeru ravnatelj šole. Res mi ga je žal no, kar jočem se tule…[/quote]
Ja lej, če te boli srce za otroke v Afriki, pa izvoli tja dol. Kaj še delaš tukaj? Pojdi pomagat.
O tem verjetno razmišljajo tisti, ki se odločijo za varanje in zapeljejo ljubico v motel ali pa v bližnji gozdiček. Če pa to počneš v kabinetu, ko v sosednjih učilnicah poteka pouk, potem pa je nekoliko lahkomiselno, da ne razmišljaš o tem, da se ti utegne zgoditi, da boš ostal brez službe ali celo pristati na netu. Se ti ne zdi?
Kako resnico. Mene niti malo ne boli srce za ravnatelja. Ne vem, kje si to pobral. Človeka sploh nisem poznal, poleg tega je pot končal sam. Nimam z njim nič. Lahko ga sicer razumem, a hudo mi ni, saj osebno nisem s tem nič izgubil.
O tem verjetno razmišljajo tisti, ki se odločijo za varanje in zapeljejo ljubico v motel ali pa v bližnji gozdiček. Če pa to počneš v kabinetu, ko v sosednjih učilnicah poteka pouk, potem pa je nekoliko lahkomiselno, da ne razmišljaš o tem, da se ti utegne zgoditi, da boš ostal brez službe ali celo pristati na netu. Se ti ne zdi?[/quote]
Nagon je prevladal razum. Se dogaja.
O tem verjetno razmišljajo tisti, ki se odločijo za varanje in zapeljejo ljubico v motel ali pa v bližnji gozdiček. Če pa to počneš v kabinetu, ko v sosednjih učilnicah poteka pouk, potem pa je nekoliko lahkomiselno, da ne razmišljaš o tem, da se ti utegne zgoditi, da boš ostal brez službe ali celo pristati na netu. Se ti ne zdi?[/quote]
Nagon je prevladal razum. Se dogaja.[/quote]
Se dogaja, vsi smo krvavi pod kožo. In zgodbe do tu jim ne bi nihče tako hudo zameril.
Ko se je tip odločil za varanje je razmišljal o tem da ga bo odkrila žena ja, ampak ko pa se je tip odločil, da bo varal za steklenim prostorom JAVNE ŠOLE, pa je tvegal velik oveč, na njegovo srečo se je najhujše zgodilo, in zato se mi čist nič ne smili………
In Pandora, kdaj si ti živela tako v središču pozornosti da to veš, po keri televiziji smo te gledali da poznaš občutke? Net TV po polnoči, pred 15 leti? Pritisk je prišel od njega samega, v tem je ključ vsega, njega je razžrlo njegova lastna vest, da je naredil NAROBE, če bi verjel da je delal prav, bi ob vsem linču ostal miren………… ko sem jaz skurcal predavatelja v šoli da je pedofil, sem bil na linču CELE ŠOLE, kot 16 letni šmrkavec bi lahko rekli, nevešč nastopanja v nasprotju z voditeljem šole ki je moral nastopat marsikje tudi na Svetu šole, pa sem jaz zelo mirno stopil pred Svet učiteljev v zbornici, ker sem stal za svojimi besedami in sem bil miren ker me ni pritisk od znotraj uničeval 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.