slovenci brezjajčniki?
Dragi slovenci,
tok, da vam povem nekaj: sem čistokrvna slovenka, ampak kar je pa tumač je pa tumač. A ste vsi brez jajc, ali pa vsaj večina? Pismo, tam namlatijo naše državljane, reakcije pa so ugibanja, ali je to naštimano, ali kaj. Že na morju sem videla, da se slovenski tipi skoraj bojijo svojih bab. V kempu so pri pomivanju posode samo slovenski deci in hrvaške babe. A vam to kaj pove? Mislim, a je kje še kak slovenski macho, a ste same riti?
Ti si prava ženska 100% slovenka, takih je malo tukaj na forumu.
Jaz sem enkrat omenil na nekem forumu, da je žensko delo kuhanje, pranje in likanje perila in ostala gospodinjska dela žensko delo, pa so me vsi napadli razen nekaj moških, ki še imajo jajca.
Če so še tolk južnjaki glupi, edin to jim dam prav, da še vedno vedo zakaj majo babo pr hiš :)))
Če je moški brez jajc ga ženske znajo hitr izkoristit in tak moški je potem samo še copata.
Kaj se nenehno ukvarjate s Hrvati, pa z drugimi – doma si porihtajte tako, da bo vam prav!!!!! Ljudje smo različni in vsak ima svoj okus – glavno da najdemo drugo polovico, ki nas je sposobna prenašat :-))
Ukvarjajte se z izboljšanjem svojih razmerij in manj z drgimi in bomo videli več srečnih ljudi po ulicah.
Lep dežaven dan še naprej!
P.S Tale psut deževen dan lahko izkoristite za “cartanje”.
Daj ti draga slovenka, se malo pozanimaj, kaj in zakaj se je tam dogajalo. Po moje so ga še premalo. 😉
Ti bom jaz odgovoril kako je s tem.
Slovenski moški radi pomivamo posode, merkamo dojenčke, peremo gate in pometamo po hiši. Zakaj? Da naše ženske vsaj malo razbremenimo. Zakaj? Zato, da imajo več časa se ukvarjati z našimi tiči in jajci, da ne izpadamo kot seks s severino, da imajo časa se briti med nogami in po nogah, da imajo časa it k frizerju in se olepšat po dolgem in počez. Zakaj? Zato ker so najlepše med vsemi! Nobeno tujko nebi zmamenjal niti za eno noč ne s Slovenko. Zato!
Kren,
to si pa lepo napisal. Po mojem mnenju je premalo takkih kot si ti. Jaz jih še vse preveč poznam, ki jim je gospodinjsko delo babje. Obenem pa potem mora še ta baba cepiti drva, delati na njivi, v hlevu…
Da ne bo pomote, tudi femenistke niso najbolj OK. Ni mi všeč, če ženska reče, da pač mora moški tudi gospodinjiti, obenem pa pričakuje, da bo moral moški vedno plačati račune, da ne bo pri avtu sama zamenjala kolesa…
Jaz pričakujem, da moški pomaga v gospodinjstvu. Ne pričakujem pa, da mora on vse plačati… Žarnice, varovalke, kolesa… manjam sama. Kolo si sama popravljam…
—————————————–
V kempu so pri pomivanju posode samo slovenski deci in hrvaške babe. A vam to kaj pove?
—————————————-
Ja, meni pove, da Janezi in Micke med dopustom radi postavijo stvari na glavo. Od marsikoga slišim, da mož med dopustom kuha in/ali pomiva posodo, vem pa, da tega med letom ne počne prav pogosto.
Drugač pa, če iščeš mačota, ki mu boš stregla spredi-zadi, pa da te bo res v redu komandiral, si ga pa poišči malo bolj doli. Pa ne na ozemlju bivše Juge, tam so za tebe dosti preveč copatasti. Poglej malo po Iraku, Afganistanu, tudi Arabiji; sigruno se bo našel kaki za tebe.
men je všeč, če me prime na trdo in mi ukazuje 😉
ni mi pa všeč moški v predpasniku
jaz sem za to, da se ohranja razlika med spoloma, jaz zihr ne bom šla neki šraufat on pa mi ne šaril po kuhinji- raj naj dela na tem, kako bo do čimveč denarja prišel in mi plačal gospodinjsko pomočnico
aja kar se pa tiče slovenskih moških, ki v kempu pomivajo posodo- naslednja postaja teh moških je ponavadi šank,
jebiga nekje mora sprostit svoje frustracije
Ja kaj pa morem, če rad (dobro) kuham. Za posodo pomit je pa treba tudi manj truda kot otroke previjat. Če bi pa na kauču ležal in tulil, da gre vse prepočasi in naj pohiti, se mi pa zdi, da ne bi prav nič rešil.
In kljub temu imam jajca. Tisti, ki jih nima si ne upa iti posode pomit. Malo si pomešala vzrok in posledico.
Forum je zaprt za komentiranje.