Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenceljski košarkaši izgubili naslov evropskih prvakov

Slovenceljski košarkaši izgubili naslov evropskih prvakov

Torej, zdaj je francija prevzela titulo, predvsem zaradi nešportnega vedenja naših košarkašev. Za bruhat.

Proste mete so metali kot bi bili pijani…sa sem jaz trener bi bilo vse drugače

Zadnji napad je donćiće kar zadrževal žogo, potem pa je zmanjkalo časa, ali nimajo nobene ure na roki ali kaj?!

Bravo naši, vseeno..

Res so se dobro držali in vsi igrali dobro, ampak se mi zdi, da če ne bi bilo tiste napake za zapisnikarsko mizo, ko so Francozem pozabili ponovno previti uro na novih 24 sekund in je moral Francoz metati na silo iz 12metrov in je iz tistega sledila kontra in koš naših, tehnična Francozev in potem nalet naših 6-0, da bi jim takrat mogoče Francozi pobegnili nazaj na 10 ali 12 točk razlike… Na koncu ni zmanjkalo veliko da bi zmagali.

Pa Tobey je v zadnji četrtini res odigral na visokem nivoju, od trojk, skokov v napadu ni da ni… Če bodo tako igrali za 3. mesto bodo dobili medaljo.

Sodniki so bili res izrazito proti Francozom. Kot bi bili podkupljeni. Ali pa je šlo preprosto za rasizem.

Najprej naj se naučijo metati na koš pol pa naj se začnejo košarko učit. In Dončič naj bi bil nek profi? Saj še koša ne zadane.

Tle je kiks tud to, da ekipa ni uigrana. Zbombani skupaj za tele igre, potem pa spet vsak v svoje moštvo.

Basketbalija v basketavliji na basketbaliji igra basketball.

(Košarkaš v košarkaški areni na košarkaškem igrišču igra košarko)

Tudi vse druge ekipe so sestavljene na brzino z vseh mogočih klubov.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2546, 05.08.2021 ob 15:24

Res so se dobro držali in vsi igrali dobro, ampak se mi zdi, da če ne bi bilo tiste napake za zapisnikarsko mizo, ko so Francozem pozabili ponovno previti uro na novih 24 sekund in je moral Francoz metati na silo iz 12metrov in je iz tistega sledila kontra in koš naših, tehnična Francozev in potem nalet naših 6-0, da bi jim takrat mogoče Francozi pobegnili nazaj na 10 ali 12 točk razlike… Na koncu ni zmanjkalo veliko da bi zmagali.

Tik pred tem sta pa sodnika zajebala nase, niti posnetka nista hotla pogledat!

Zelo slabi sodniki, taki ne bi smeli sodit v polfinalu!

saj to, 05.08.2021 ob 14:43

Torej, zdaj je francija prevzela titulo, predvsem zaradi nešportnega vedenja naših košarkašev. Za bruhat.

Čudno, jaz sem pa mislila, da OI gledam…

Tudi v tej temi ćefurjad zdravi svoje komplekse, cel Balkan je doma naši pa na olimpijskih, torej kdo je boljši ? Marš golazen ćefurska !

Čestitke košarkarjem, igra je bila dobra, a za zmago je potrebno tudi malo sreče.

Avtorju pa: če bi se rad vsaj okvirno približal dosežkom teh sportnikov, bi že kdaj moral vztrajno trenirati. A potem bi zmanjkalo časa za forum, ne? Tu se lahko blefira, na suho.

pfej, 05.08.2021 ob 14:47

Proste mete so metali kot bi bili pijani…sa sem jaz trener bi bilo vse drugače

Hahahahahaha…………………;) Hvala za smeh. 😉

Slovenaci, znate da bez nas bi bili nule, ne bih imali Donćića, i Blažića i Dragića i selektora…ajmo marš skijat, a pustite nama košarku i futbol.

Senza736, 05.08.2021 ob 16:19

Čudno, jaz sem pa mislila, da OI gledam…

Saj ne ve kaj piše. Zdrogirano, pijano ob 3 popoldan. Brez službe, na socialki, sere po nasi reprezentanci.

Ja in??

Ok, do zdaj smo bili evropski prvaki, če nas je neka druga EU država premagala, potem nismo več. OI gor ali dol.

Glede na to, kakšni karakterji špilajo v francoski reprezentanci, bi rekel, da nas je premagala neka arabska ali afriška država, kar je še bistveno slabše.

V resnici je šlo za spopad med muslimani in pravoslavci. Slovenčki nimate nič pri tem. Slovenčki zmagujejo v smučarskih poletih in kolesarstvu, Srbi pa izgubljajo tekme v košarki in fuzbalu. Tako je to.

emmmm … dripci – pa ste vi vsaj prvaki ulice v sc.anju v daljavo … OK, vsaj bloka ☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close