Najdi forum

SLO obala

Kdo danes na obali. Poročajte stanje.

Stanje cesa? Sonce FUL, rahlo pihlja 🙂

Nč posebnega. Tako kot vsak dan. Čudne vonjave iz luke, poleti bo še slabše.
Sicer pa sončno, malo piha.

Stanje. Ljudje na plažah, se kdo kopa itd….

Ostja ben ce si szi primorske te povabm n an glaz terana 🙂 Pej bos pole povejdu ce vids kj ldi okrog po plazah 🙂

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

gugl kamere

Guzva ful. Nevem ce bos sploh najdu plac na plazi 🙂

Ostja ben ce si szi primorske te povabm n an glaz terana 🙂 Pej bos pole povejdu ce vids kj ldi okrog po plazah :)[/quote]
Povej nasov. Pridem wle.

Guglač nema za kamere. So vse MUTE.

Ostja ben ce si szi primorske te povabm n an glaz terana 🙂 Pej bos pole povejdu ce vids kj ldi okrog po plazah :)[/quote]
Povej nasov. Pridem wle.

Guglač nema za kamere. So vse MUTE.[/quote]

Gwr na Kras mwrs prist. Bo slu? Tm kmr je praznik terana jnu prsuta usaku lejtu 🙂

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

Povej nasov. Pridem wle.

Guglač nema za kamere. So vse MUTE.[/quote]

Gwr na Kras mwrs prist. Bo slu? Tm kmr je praznik terana jnu prsuta usaku lejtu :)[/quote]

Ma kej se pej krejgaste. Lejtos bo wstou teran. Pridemm ja. Pršut je tudi.

Eeee samo da se pije in je zastonj in ste usi srecni 😀

Gwr na Kras mwrs prist. Bo slu? Tm kmr je praznik terana jnu prsuta usaku lejtu :)[/quote]

Ma kej se pej krejgaste. Lejtos bo wstou teran. Pridemm ja. Pršut je tudi.[/quote]

Tdi prsut je ja. Ga bo tolku vec zate wstalo. Bom pej glazou malu vec popila 🙂

Ma kej se pej krejgaste. Lejtos bo wstou teran. Pridemm ja. Pršut je tudi.[/quote]

Tdi prsut je ja. Ga bo tolku vec zate wstalo. Bom pej glazou malu vec popila :)[/quote]

No ok. Sam še zmjerm n wejm, če se že kdu kupa u murji?

Se kopajo ja, uni bolj korajzni.

In soncijo se tudi ze 🙂 te se kaj zanima?

No tu je tu. Napravi teran. Pridem za vikend.

No tu je tu. Napravi teran. Pridem za vikend.[/quote]

Ben pridi pridi

No tu je tu. Napravi teran. Pridem za vikend.[/quote]

Ben pridi pridi[/quote]

Bemti. Ma ti si strjpjina. Kaku bova. De me ne upičeš.

Včeraj smo se vračal- super je blo. LIh ta prava toplina, sonček božal, veterček pihljal. Moj mož se je kopal, morje je kar toplo, saj drugače se v Soči, ki ima 18 stopinj, ko je maksimalno topla 😉

Ma sta bla naga? Je blu kej gužve?

Bila dopoldan na Svetilniku v Izoli. Kar nekaj ljudi na plaži, vendar bolj tisti mimogrede, sprehajalci in kolesarji, ki so se za kako uro predali soncu. Dva sta bila v tem času v vodi in nista kazala znakov, da ju zebe.
Je pa to obdobje, tja do 20.6. najlepše in je greh ga ne izkoristit.

Bila dopoldan na Svetilniku v Izoli. Kar nekaj ljudi na plaži, vendar bolj tisti mimogrede, sprehajalci in kolesarji, ki so se za kako uro predali soncu. Dva sta bila v tem času v vodi in nista kazala znakov, da ju zebe.
Je pa to obdobje, tja do 20.6. najlepše in je greh ga ne izkoristit.

In zakaj se prvi oglasita Mambica in Peachess, nobena od njiju dejansko ne vidi niti m- od morja.

Mhm zanimivo 🙂

Ben pridi pridi[/quote]

Bemti. Ma ti si strjpjina. Kaku bova. De me ne upičeš.[/quote]

Strpjena sm ja pravjo. Ma upicem upicem jnu tu fajn. Zdej odvisnu od tjbe 🙂

Bom ti slikala, da bos laho tudi ti vidlo 😀

Dejansko pa vidim slo in it morje 🙂 odvisno na kateri strani bajte sem 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close