Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SLO OBALA

SLO OBALA

Bi se mi v petek katera pridružila na naši obali.

Bi! Samo družina bo z menoj? 🙂

A ne bo mož nič jezen?

Preferiraš 25, 40 ali 50 letnice? Imam 5 komadov vsakih, vse fletne.

Odgovor na objavo uporabnika
Piran112233zui, 31.05.2021 ob 11:10

Preferiraš 25, 40 ali 50 letnice? Imam 5 komadov vsakih, vse fletne.

A je kakšen popust za cel paket?  😀

Vprasam, 31.05.2021 ob 11:28

A je kakšen popust za cel paket?  😀

So skromne. Za 7 urni najem zahtevajo le normalno kosilo s sladico. Ali pa večerjo s sladico. ?

Piran112233zui, 31.05.2021 ob 12:49

So skromne. Za 7 urni najem zahtevajo le normalno kosilo s sladico. Ali pa večerjo s sladico. ?

Kje je prevzemno mesto?

Nudist, 31.05.2021 ob 11:06

A ne bo mož nič jezen?

Zakaj bi bil jezen? Sigurno pride tudi on.

Rok-1, 31.05.2021 ob 13:34

Zakaj bi bil jezen? Sigurno pride tudi on.

Po moje si želi  trojčka.

Ponudba je še vedno aktualna.

Jaz pridem jutri že ob 8 urija pod nudistično. Imam 35 let, daljše temnorjave lase, spodaj povsem pobrita.vedno grem pa na tisto veliko skalo, ki je v morju nagnjena proti morju, ker se sprostim in se to pozna tam spodaj in mi je nerodno, če bi to kdo opazoval, če bi bila na plaži. Tam na nudistični v strunjanu, v tem zalivčku, takoj za tistim, ki se je lani zrušil.

Pridi raje v petek.   Žal nimam časa jutri.

rjavolaska422, 01.06.2021 ob 11:03

Jaz pridem jutri že ob 8 urija pod nudistično. Imam 35 let, daljše temnorjave lase, spodaj povsem pobrita.vedno grem pa na tisto veliko skalo, ki je v morju nagnjena proti morju, ker se sprostim in se to pozna tam spodaj in mi je nerodno, če bi to kdo opazoval, če bi bila na plaži. Tam na nudistični v strunjanu, v tem zalivčku, takoj za tistim, ki se je lani zrušil.

A si že na skali?

Bilo je super. Tako pohotna kot včeraj že dolgo nisem bila, se pozna tole, da smo bili v karanteni. Gužve ni bilo in sem se malo božala. Sem pa bila na drugi strani tam med skalami proti navadni strunjanski plaži

Nudist, 01.06.2021 ob 11:05

Pridi raje v petek.   Žal nimam časa jutri.

pozabil si napisati, da si že star in plešast ti nudist z modrim armafleksom.

Se pravi, da si bila med stezo, ki pripelje iz vrha in tam kjer se je odtrgala brežina?

Nisem tapravi.   Zaenkrat nisem še plešast in modrega armafleksa tudi nimam.   Star pa tudi ne.

Pridemo v soboto.

mama 4, 02.06.2021 ob 12:44

Pridemo v soboto.

Pridete?   Cela familija v kopalkah????   Bo gneča.

Kakšne nove novice iz Strunjanske plaže?

Nudist, 02.06.2021 ob 13:26

Pridete?   Cela familija v kopalkah????   Bo gneča.

Ne, ampak zaradi gužve na strunjanskih skalah, bomo šli raje v Piran – pod klif.

p.s.

glede na vreme, bomo v bundah

mama 4, 03.06.2021 ob 11:26

Ne, ampak zaradi gužve na strunjanskih skalah, bomo šli raje v Piran – pod klif.

p.s.

glede na vreme, bomo v bundah

V Piranu pod klifom so ravno tako nudisti!  Kaj boste tam počeli z bundami.

Da še jaz podam svojo zgodbo o tej tako opevani plaži. Sem se šla tudi sama prepričati, če je res kar se tu govori. In pridem na plažo, tam pod križem, raztegnem brisačo in dam dol gatke.   Nastavim se toplemu soncu ter uživam. Bilo je še zgodaj zjutraj, tako, da ni bilo nobene gneče na plaži, le en starejši možakar, ki pa ni delal kakšne drame. Nato pride še ena gospa, ki tudi ni povzročala pretiranega preplaha.   Nato pa pride tale zažgani suhec z modrim armafleksomi in je bila takoj v celoti plaža njegova. Tekal gor in dol, enkrat v kopalkah, spet drugič brez in z njegovim uvelim premoženjem mahal tam okrog, Skratka neokusno. Na srečo, da sem si spočila oči, je prišel lep postaven moški srednjih let. Ta ni imel modrega armafleksa, ampak zelenega. Kar skočila bi na njega, pa si nisem upala niti ogovoriti, sam pa tudi ni kazal kakšne želje. Mogoče sem se mu zdela prestara. Skratka, še danes mi je žal, da mu nisem dala telefonske. Kdo ve, mogoče bi pa poklical.

A se res toliko dogaja na tej plaži?  Me ima, da bi šla tudi sama v kontrolo.

Ena radovedna, 08.06.2021 ob 07:22

A se res toliko dogaja na tej plaži?  Me ima, da bi šla tudi sama v kontrolo.

pridi v nedeljo bo lepo vreme in jaz bom tam.koliko pa imas let opisi se malo te bom ogovoril

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close