SLO OBALA
Jaz pridem jutri že ob 8 urija pod nudistično. Imam 35 let, daljše temnorjave lase, spodaj povsem pobrita.vedno grem pa na tisto veliko skalo, ki je v morju nagnjena proti morju, ker se sprostim in se to pozna tam spodaj in mi je nerodno, če bi to kdo opazoval, če bi bila na plaži. Tam na nudistični v strunjanu, v tem zalivčku, takoj za tistim, ki se je lani zrušil.
rjavolaska422, 01.06.2021 ob 11:03
Jaz pridem jutri že ob 8 urija pod nudistično. Imam 35 let, daljše temnorjave lase, spodaj povsem pobrita.vedno grem pa na tisto veliko skalo, ki je v morju nagnjena proti morju, ker se sprostim in se to pozna tam spodaj in mi je nerodno, če bi to kdo opazoval, če bi bila na plaži. Tam na nudistični v strunjanu, v tem zalivčku, takoj za tistim, ki se je lani zrušil.
A si že na skali?
Da še jaz podam svojo zgodbo o tej tako opevani plaži. Sem se šla tudi sama prepričati, če je res kar se tu govori. In pridem na plažo, tam pod križem, raztegnem brisačo in dam dol gatke. Nastavim se toplemu soncu ter uživam. Bilo je še zgodaj zjutraj, tako, da ni bilo nobene gneče na plaži, le en starejši možakar, ki pa ni delal kakšne drame. Nato pride še ena gospa, ki tudi ni povzročala pretiranega preplaha. Nato pa pride tale zažgani suhec z modrim armafleksomi in je bila takoj v celoti plaža njegova. Tekal gor in dol, enkrat v kopalkah, spet drugič brez in z njegovim uvelim premoženjem mahal tam okrog, Skratka neokusno. Na srečo, da sem si spočila oči, je prišel lep postaven moški srednjih let. Ta ni imel modrega armafleksa, ampak zelenega. Kar skočila bi na njega, pa si nisem upala niti ogovoriti, sam pa tudi ni kazal kakšne želje. Mogoče sem se mu zdela prestara. Skratka, še danes mi je žal, da mu nisem dala telefonske. Kdo ve, mogoče bi pa poklical.
Forum je zaprt za komentiranje.