Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slo na Danskem

Slo na Danskem

Eh…

Pridruzila sem se eni fb skupini slo na Danskem. Prosnja sprejeta.

Ravno z namenom da vprasam iz prve roke kako je pri njih glede covid, ali je tako kot v medijih ali tako kot nekateri govorijo drugace.

In ravno po sprejemu, en novinar objavi vceraj temo da pride v teh dneh gor in ce mu je kak slo pripravljen povedati situacijo.

In danes pod to temo napisem to vprasanje in prosim ce kdo iz prve roke tam odgovori ali pa na zs.

In je en mi ravno odgovarjal. Hocem pogledat in me je takoj crtala iz te skupine. ??

Eh…?

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 19.09.2021 ob 16:01

Eh…

Pridruzila sem se eni fb skupini slo na Danskem. Prosnja sprejeta.

Ravno z namenom da vprasam iz prve roke kako je pri njih glede covid, ali je tako kot v medijih ali tako kot nekateri govorijo drugace.

In ravno po sprejemu, en novinar objavi vceraj temo da pride v teh dneh gor in ce mu je kak slo pripravljen povedati situacijo.

In danes pod to temo napisem to vprasanje in prosim ce kdo iz prve roke tam odgovori ali pa na zs.

In je en mi ravno odgovarjal. Hocem pogledat in me je takoj crtala iz te skupine. ??

Eh…?

Saj pa Danska ni noben fenomen. Ukrepe so imeli 548 dni!! Zaradi ukrepov jim je uspelo okužbe spravit na tako nizko raven, da imajo zdaj lažen občutek varnosti – oni dejansko naivno mislijo, da nimajo okužb, ker so cepljeni. Zaradi sprostitev se je krivulja okužb že nehala obračat navzdol. Zdaj stagnira in niti malo ne dvomim, da se bo v naslednjem mesecu obrnila strmo navzgor.

Tako kot se je v vseh državah z visoko precepljenostjo in sprostitvijo ukrepov.

Poglejte samo Anglijo, koliko ima okužb, hospitaliziranih in mrtvih. In napovedujejo katastrofalen oktober. Kljub cepljenju. Samo zato, ker nimajo nobenih ukrepov.

Ukrepi so tisti, ki znižujejo okužbe, ne cepljenje.

Kaj pa naj naredijo z glupimi ljudmi, kot da jih vržejo iz skupine. Mater odpreš temo z namenom, da se določeni ljudje povežejo in potem imaš kup brezveznikov, katerim je COVID smisel življenja in vsako temo priredijo glede na to, kot da v življenju nebi imeli kaj bolj pametnega za počet :).

excell159, 19.09.2021 ob 16:30

Kaj pa naj naredijo z glupimi ljudmi, kot da jih vržejo iz skupine. Mater odpreš temo z namenom, da se določeni ljudje povežejo in potem imaš kup brezveznikov, katerim je COVID smisel življenja in vsako temo priredijo glede na to, kot da v življenju nebi imeli kaj bolj pametnega za počet :).

Novinar je sam odprl temo. In nisem iz prvega vogala skocila ven z vprasanjem. Saj pravim en se je takoj odzval in pisal, pa je blokirala.

Brezveze, neprijazna in vzvisena oseba.

Pod drugimi temami pa ni bil problem vprasat in dobit odgovor.

Saj ona ne ve ali me zanima zivljenje tam, ali sprasujem za koga drugega ali kar tako.

Bom ze nasla koga drugega. Dansko ne znam. Pa bom ang vprasala.

Morda naletim, na iskreno, prijazno osebo.

Morda bi me tudi vrgla ven, pa nisem nikogar zalila. Ce bi vprasala kako je s stopnjo samomorilnosti tam, ker njihov jezik ne znam. Ali za dansko sladico.?

Skratka, neprijaznim in vzvisenim se umaknes. ?

Samo gledam se kdo je clovek. Dober clovek.

Skoda da si nisem shranila imena tega novinarja…no morda bo le kje javno intervju.

Moram najt kolegico z Norveske, se mi ne oglasi. Malo me skrbi kako je z njo, v tolkih letih se je vedno oglasila oz sama vzdrzevala kontakt. Upam da se ji ni kaj zgodilo. Ona bi mi povedala resnicno in zanesljivo.

Šnelca_783, 19.09.2021 ob 16:43

Skoda da si nisem shranila imena tega novinarja…no morda bo le kje javno intervju.

Moram najt kolegico z Norveske, se mi ne oglasi. Malo me skrbi kako je z njo, v tolkih letih se je vedno oglasila oz sama vzdrzevala kontakt. Upam da se ji ni kaj zgodilo. Ona bi mi povedala resnicno in zanesljivo.

Ja pa saj veš resnico. Vse he nateg, virusa ni, cepljenje ubija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close