slišim od mnogih pravih Slovencev : “samo UKRAJINKA me resnično zadovolji v postelji”
Ukrajinka je DOKAZANO cenejša :-))))
(pa še nikol jo glava ne boli)
Sicer pa je ta post odziv na tega: http://med.over.net/forum5/read.php?151,7670442
Ma, daj, daj, moj bivši mož in njegov kolega, ki ga je žena dobesedno v rit sunla že 15 let novačita te Ukrajinke! Vsake pol leta v Kamanik pripeljeta nov paket. Na začetku vse OK, vsak si eno vzame še za domov, čez čas pa se izkaže, da imajo doma najmanj enega otroka, daje jih domotožje, jokajo, želijo poroko itd. No, tadva, ki jih jaz poznam, sta vsaj toliko fer, da jih peljeta nazaj.
Mi je pa zadnjič rekel ta frend od mojega bivšega, da od zdaj naprej pa samo še do 20 let (pa imajo tudi te že froce, tako da bo moral mejo še spustiti).
Sem tudi že klicala na tisti Beli ključ al kaj je že, pa ni nič od njih.
Kar se pa primerjave slovenskih in ukrajinskih kurb tiče, je pa le ta prednost, da slednjih zvodniki ne videvajo več, domače pa ali pa vsaj njihove starše in sorodnike!
Pred kratkim sem tu gor spraševala za žensko viagro in med komentarji dobila tudi pameten nasvet oziroma link na prodajalca tega “čudeža”. Takoj naročila in plačala po povzetju in včeraj sprobala. Ne vem,če je to bolj psiholško al pa je res, vendar mi je pomagalo. Si bi upala konkurirat Ukrajinkam. Tej ženski viagri je ime Lovegra. Deluje!!!
Jasno…..doma more kej narest da bi ga ktera hotla naskočt….itak je tk glup da ne ve kaj, očitno orng glup no da si domišlja da si ukrajinke želijo po njemu skakat…..to da izkorišča revne ženske ki so velikokrat prisiljene v to skakanje ker pač iščejo zaslužek da svoje družine preživijo mora biti res vzburjajoče. Za nekoga ki ima celo razvite možgane pa čustveno inteligenco. Kar očitno večina tvojih znancev še od daleč povohalo ni. Zato pa so doma nezadovoljeni. Kdo bi pa zastojn skakal z veseljem po glupmu dedcu.
Torej govoriš o trgovini z belim blagom, ki jo vodi tvoj bivši? Ko dekleta naserjejo, da bodo tukaj obogatela s plesom ali kelnarjenjem, hkrati pa bodo našla bogatega moža, potem bodo pa otroka lahko pripeljale k sebi? In tvoj jih spolno izkorišča, pobere jim potne liste ter prodaja naprej potrebnim starcem? O tem govoriš? One pa jokajo, ker sta jih tvoj bivši in njegov kamerad nasrala in okrog prinesla, saj pogrešajo svoje otroke, ki so jih v iskanju boljšega zaslužka pustile doma?
A tole tukaj razkladaš? A si prfuknjena ali tako pokvarjena, da ni za verjet? A da bi prijavila tega tvojega bivšega, ki dekleta izkorišča, pa ti ni padlo v prazno betico?
A ko si vzame punco za domov (očitno zdaj že mlajšo od 20 let), ji plača za vsak seks, ali jo samo vedno znova izkoristi in ko se je nasiti in z njo zasluži, jo pošlje domov?
daj napiši malo, kako to zgleda? Koliko dejansko te punce dobijo za prostituiranje? Večino pobere tvoj bivši, ona pa dobi drobtinice, ali ne?
Torej govoriš o trgovini z belim blagom, ki jo vodi tvoj bivši? Ko dekleta naserjejo, da bodo tukaj obogatela s plesom ali kelnarjenjem, hkrati pa bodo našla bogatega moža, potem bodo pa otroka lahko pripeljale k sebi? In tvoj jih spolno izkorišča, pobere jim potne liste ter prodaja naprej potrebnim starcem? O tem govoriš? One pa jokajo, ker sta jih tvoj bivši in njegov kamerad nasrala in okrog prinesla, saj pogrešajo svoje otroke, ki so jih v iskanju boljšega zaslužka pustile doma?
A tole tukaj razkladaš? A si prfuknjena ali tako pokvarjena, da ni za verjet? A da bi prijavila tega tvojega bivšega, ki dekleta izkorišča, pa ti ni padlo v prazno betico?[/quote]
Kam pa naj ga prijavim? Ima zaposleno tudi ženo policista, vse policaje iz svoje regije ogovarja z imenom! sem se razpizdila, ko sta pripeljala dekleti, sta poklicala policijo. Ti nalimam zapisnik tu gor: “Vede se neprimerno, dekleta zmerja s kurbami!” Smo zaključili! Na mojem domu, vpričo mojih otrok in policajev se je to dogajalo! “Vampeža” sta se pa se smejala!
Ne, da sem normalna, marsikdo se čudi, da sploh še sem normalna in da nihče NE UKREPA!!!!
A to si ti dekleta zmerjala s kurbami? A razpizdila si se zato, ker si bila ljubosumna, ker je pripeljal dekle? Pa a ti je padlo na pamet, da je punca tukaj prava žrtev, ne ti?
In če je pripeljal policijo, a so legitimirali punco? Kakšen je bil njen status takrat pri vas? Sorodnica na obisku? Si povedala, da jo tvoj izkorišča za spolne usluge in zahtevala, da se vpiše v zapisnik, da sta policaja s tem seznanjena? Si obiskala načelnika policije in če ni ukrepal, zagrozila, da boš šla do njihovih šefov in na ministrstvo, če bo treba? Če so vsi ti policisti vpleteni v ilegalno prostitucijo in verjetno tudi v trgovino z belim blagom, bi šla lahko vse do notranjega ministrstva. In če ti ne bi prisluhnili, še na TV. Pa naj se potem v kamero režijo.
Ali pa samo na veliko nakladaš?
Čudim se, da ni več lezbijk v tej naši državi glede na to, kakšne dedci po večini izjavljajo in predvsem, kaj počnejo. Smilijo se mi njihove partnerke, resnično smilijo. Nobenemu se več ne da počakati na prvi seks, vsi so neučakani in bi že takoj…, pa zato ubogi revčki morajo iti k prodajalkam ljubezni in da je baje ceneje… Veste, ni čudno, da nekatere ženske gledajo le na debelino denarnice, ker drugega od deda itak ne dobijo.
A tole tukaj razkladaš? A si prfuknjena ali tako pokvarjena, da ni za verjet? A da bi prijavila tega tvojega bivšega, ki dekleta izkorišča, pa ti ni padlo v prazno betico?[/quote]
Kam pa naj ga prijavim? Ima zaposleno tudi ženo policista, vse policaje iz svoje regije ogovarja z imenom! sem se razpizdila, ko sta pripeljala dekleti, sta poklicala policijo. Ti nalimam zapisnik tu gor: “Vede se neprimerno, dekleta zmerja s kurbami!” Smo zaključili! Na mojem domu, vpričo mojih otrok in policajev se je to dogajalo! “Vampeža” sta se pa se smejala!
Ne, da sem normalna, marsikdo se čudi, da sploh še sem normalna in da nihče NE UKREPA!!!![/quote]
Ma saj niste resni… Za zjokat.
Forum je zaprt za komentiranje.