SLIŠIM DA JE PO TRGOVINAH VSE IZROPANO IN PRAZNE POLICE
NimamPojma942, 30.08.2021 ob 14:19
Je to res ? ? Kolega reku da je hotel kupit likalnik pa ga ni mogel kr ga ni blo
Pa kam drvimo ?
covid v porastu, kužna delta različica, migranti iz Afganistana, Kim je zalaufal jedrski reaktor, veliko groženj,…se razume, da je potrebno narediti zalogo in posledično se hrana draži, samo “veselje”!
nikjer ni nič izropano,ravnokar sme iz Hoferja in LidLa. Tudi v lekarno sem šla,zraven zdravtsvenega doma Božeigrad nobenih vrst. Edino vidla sem,ko sem bila na busu,tle za Bežigradom nasproti Smelta pred Zdravniško zbornico ogromno ljudi,zgledalo je da so protesti,pa tudi veliko policajev. Verjetno bo zvečer kaj na poročilih. Drugo vse štima…
Rednamay, 30.08.2021 ob 17:19
nikjer ni nič izropano,ravnokar sme iz Hoferja in LidLa. Tudi v lekarno sem šla,zraven zdravtsvenega doma Božeigrad nobenih vrst. Edino vidla sem,ko sem bila na busu,tle za Bežigradom nasproti Smelta pred Zdravniško zbornico ogromno ljudi,zgledalo je da so protesti,pa tudi veliko policajev. Verjetno bo zvečer kaj na poročilih. Drugo vse štima…
Redna si že dobila ojre, čokolado, in ostalo kar ti obljubljajo na čveku?
Desperadodajka, 30.08.2021 ob 17:49
Tako so škrti, da raje prenašajo ropanje, kot da bi najeli varnostnike, ki bi preprečili kazniva dejanja.
Ne samo, da ni varnostnika, tudi videonadzora ni, to so pravi kekci,v kolikor imajo videonadzor je nekvaliteten , samo zaradi zavarovalnice, v realnosti je popolnoma neuporaben.
ja ja virklih, 30.08.2021 ob 16:20
Bo držalo, nekaj se kuha. Sem šel danes mimo ene banke, so ljudje pred njo stali v vrsti. Isto pred pošto in pred zdravstvenim domom. Povsod vrsta ljudi, kot da bi se vrnili v socializem, ko smo tako čakali na cenejši socialni kruh.
Nekaj se kuha, oblast nam pa to taji.
?????
Za upokojence še nisi slišal?
Vsak mesec konec meseca okupirajo banke, pošto in trgovine.
Odvisno, imam občutek, da niso dobave pri vseh trgovcih problematične. Na primer, ko sem želela kupiti tehnično robo v Big Bangu, sem poslušala te zgodbe o pomanjkanju robe…. Ko sem šla v drugo trgovino, je bilo taiste robe na pretek. In to ne nekih starih modelov, tudi možnost naročila je obstajala.
stvar je taka – evropa je dala embaro kitajski, zda se ne drži sklenjenega dogovora in vse se je podražalo. nelatere stvari potrebujejo več časa da pridejo, vendar pridejo. če greš po ograjo v obi čakaš 3 mesece, če greš h komu drugemu, čakaš 1 mesec. podjetja imajo težave ker so bila zaprta in nekateri izdelki ki vsebujejo določene sestavine jih je težje dobavljat ker je proizvodnja le teh počasnejša ali je zmanjkalo materiala zaradi covida. To je vse.
Ni treba zganjat panike!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.