Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sliši se dobro…

Sliši se dobro…

http://escape-room.si/

Ful dobr!

Super… bo treba sprobat

Pa ravno iščem idejo za rd. Hvala it-ka :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Super ideja. Kako me je zamikalo. Ampak zakaj je vse v Lj 🙁

Jaz sem pa razmišljala, kako bi bilo, glede na to, da nas je še 10 pisočih tle gor (kot se piše v neki drugi temi), da bi se ŽM-čvekači dobili, naredili dve skupini, in šli v to sobo, pa da vidimo, kdo je bolj (pameten, iznajdljiv, spreten…) … karkoli pač že moraš bit. Kot neko tekmovanje.

Me res zanima, kakšno hiearhijo bi naredili, kdo bi bil vodja, kdo bi sledil, kdo bi kaj vedel ali ne vedel… Ali bi koga dolgočaslo, bi se kdo jezil, bi se komu smejalo, kdo bi bil resen, in kdo bi zaspal v kakšnem kotu.

Bi znalo bit zanimivo.

Skupina neznanih ljudi, oz. znanih na nek specifičen način, se spopada z ugankami, in išče izhod.

Margot, če nič drugega, bi lahko kakšno psihološko kriminalko napisala iz te ideje. Samo malo domišljije še vpleteš.

It, ni slaba ideja. Še posebej pa način, kako si do te ideje prišla. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ideja se mi zdi fantastična!!!
Predlagam pa dve skupini: ženske proti moškim.

Namreč, videti Oneta, Robija, Spiderja, Booma, Marihuanco, Markota … v eni sobi, zaprte eno uro, se mi zdi neprecenljivo :))) Lahko računate na moj mastercard. :))

za mene pusti kartico pri The Dragu 🙂

Jaz sem takoj za.

Še kdo?

It, kaj če bi tebe zaprli in vsi odšli:)).

Pa kaj ste to dali najboljše na kup. To bi v 5 minutah ven prišli. :)) Ti bi rada poceni skoz prišla. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem takoj za.

Še kdo?[/quote]

Dvomim, da bo gneča :))

Pa kaj ste to dali najboljše na kup. To bi v 5 minutah ven prišli. :)) Ti bi rada poceni skoz prišla. ;)[/quote]

Sama smetana :)) Samo potrebovali bomo večje sobe. Pozabila sem še na Matjažkota in L&P.

za mene imaš jasno navodilo kje pusti kartico … ostalo me ne zanima in se znajdem sam ☺

za mene imaš jasno navodilo kje pusti kartico … ostalo me ne zanima in se znajdem sam ☺[/quote]

Za to pa ne rabiš kartice 😀

To sem vidla že v tujini.

it, si res tako pogumna? 🙂

Najbolj glasni prevzamejo vodstvo on to je to pfff

Včasih bi v realnosti kam pobegnil ob odprtih vratih, ko si vse dešifriral in razvozljal. Čeprav ne v eni uri. Potem še opažaš, da so ljudje realo še s tovrstnimi igricami zamenjali.

Jest bi tu počakala, da pride kdo odklenit, ker se mi ne da (več) pri vseh brihtnih izzivih v reali. Vsak po svoje, bi kdo rekel, kako se kdo zabava.

Kako to misliš, če sem tako pogumna. Bit v sobi, zaklenjena 1 uro (ali pa verjetno manj, če prej razvozlaš uganke), ali bit v sobi z nekimi “tujci” zaklenjena 1 uro.

Jaz tukaj ne vidim, da bi rabila kakšen pogum.

Kaj potem, Margot, a greva skupaj. Mogoče se nama še krivokljun pridruži. V glavnem, jaz bi takoj šla.

Kako to misliš, če sem tako pogumna. Bit v sobi, zaklenjena 1 uro (ali pa verjetno manj, če prej razvozlaš uganke), ali bit v sobi z nekimi “tujci” zaklenjena 1 uro.

Jaz tukaj ne vidim, da bi rabila kakšen pogum.

Kaj potem, Margot, a greva skupaj. Mogoče se nama še krivokljun pridruži. V glavnem, jaz bi takoj šla.[/quote]

Pojdi. Zbiranje poguma se bere, ker želiš podporo sodelovanja.

Mal sem pogledala te vaše “izzive”. Za 60 € grem jest na kakšno masažo od gor do dol., ne pa za zaprta vrata, iz katerih bi morala še pobegniti, pa mi ne bi odklenili, če bi pol sto ponudila. Ker bodo te igrice tako zahtevne, da boste potem pristali kaj hitro na petsto, namesto na vstopnih 60.

Mene drugače zabava naivnost. Ker pogojev sodelovanja, razen teh 60 € res ni kaj več posebnih za zabavo ljudi, ki se naivno spotaknejo.

lol Verjetno si zgrešila namen escapa.

Po moje je dobra fora za skupine, ki se dobro poznajo, kot za popolne neznance. Dokler bi se ti skoordinirali, bi bila ura mimo.

Upoštevaj še to, da bi se morali skoordinirati naši forumski fantje.
Še vedno trdim, da je vredno več kot 60 € :))))

Upoštevaj še to, da bi se morali skoordinirati naši forumski fantje.
Še vedno trdim, da je vredno več kot 60 € :))))[/quote]Če bi mene vzele zraven….jaz bi namenoma zavlačeval….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Po moje je bolje, če se že prej dobite in recimo vadite na usmerjenem sestavljanju lego kock.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close