Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Slingi Hoppediz

Slingi Hoppediz

Pozdravljene!

A mogoče pozna katera nemške slinge Hoppediz ali mogoče ga celo ima doma?? Sem naletela na eno akcijo, kjer so znižani za -20%; glede na to, da ga imam namen kupiti, se kar splača, glede na to, da so cene itak tu nekje…

Me pa zanimajo mnenja/izkušnje…

Aja, tako zgledajo – .

Hvala za mnenja…

Mi smo bolj zadovoljni s temi.

Koliko pa imaš starega otroka?

Če je še čisto mali dojenček in si začetnica v nošnji bi ti jaz priporočila elastičen trak – v Sloveniji je na voljo Sleepy wrap, ki je super. Tkani trakovi so tudi ok, Hoppediz so kvalitetni, ampak elastičnega je veliko lažje naštimat in ga ni potrebno vedno na novo vezat. Lahko daš otroka ven, trak pa pustiš na sebi, nato pa daš otroka spet noter. Pri tkanem to ni tako enostavno.
Jaz sem pri prvem uporabljala sling, pri drugem sling in mei tai, pri tretjem pa največ slleepy wrap in pouch – hotsling. Od tkanih trakov sem imela Dydimos, ampak sem ga prodala naprej, ker mi nekako ni odgovarjal – preveč tkanine in preveč vezanja :-))

Ojla!

Kot so ti predhodnice svetovale, če si začetnica, je bolje elastični sling. Ima ga tudi Hoppediz – ; sama sem ga tudi kupila preko te spletne strani, ampak pred akcijo:((( Se ti splača ga zdaj kupiti, če že imaš namen…

Drugače pa so Hoppediz slingi med kvalitetnejšimi ne samo na evropskem, ampak tudi na svetovnem trgu… Če te zanima, si malo več preberi na njihovi matilni spletni strani .

Imam mesec dni staro dojenčico…. Hvala vsem za nasvete; sem se potem odločila za elastični sling, od Hoppediza.

Bom pa potem po vsej verjetnosti vzela še tkanega, ko bom profi v vezanju, glede na to, da elastični niso potem za malčke…

Še enkrat hvala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close