Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija slikice, url in podobne zadeve

slikice, url in podobne zadeve

No, da kar priznam, da sem popoln začetnik na tem področju (čeprav sicer s čurunalnikom in internetom nimam težav)…. Zanima pa me, kako slikico, ki je trenutno na mojem trdem disku (prenešena s cd-ja) “prilepim” na kakšno domačo stran (je nimam) oz. na kakršnokoli stran na internetu, kjer bi jo potem lahko priklicala kot url? In kako jo lahko potem kot url prilepim na kak forum? Hvala za odgovore.

Živjo!

Če nimaš svoje spletne strani je pač ne moreš prenesti tja, to je
nekako logično, kajneda (ok mogoče bodo naši strokovnjaki, ki imajo menda
hude nazive – povedali da se motim)..

Poglej nekateri forumi omogočajo, da preneseš svojo slikico na njihov sistem, običajno piše “Prilepi slikco” zraven je pa tudi opcijo Upload, ali
Prebrskaj ali kaj podobnega.

Skratka če pa želiš imeti svojo slikico npr. tukaj kot podpis (klikni na moje ime, pa boš videla slikico moje psičke) poskrbi da boš nekje na internetu
dobila svoj prostor, kamor boš lahko slikico shranila!

Običajno nekaj takega omogočijo tudi ISP-ji preko katerih si povezana na
internet (Volja, Siol, Arnes….)
Na tem forumu (Med.Over.Net) pa žal trenutno ni možno direktno prilepiti slikice, ampak menda se že dela na tem, da bi bilo tudi to omogočeno!

Pa lep konec tedna po Novem letu!

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Na pa lahko prilepiš slikco, da jo vidijo tvoji prijatelji – ampak samo z GSM telefoni, preko WAPa

fr.Wega

Lep, pameten in žejen.

Hvala obema za odvore. Se mi je kar zdelo, da bom morala sestro zagnjaviti, da nam eno pošteno domačo stran kar preko arnesa naredi :).

No ja kakšno simpl stran, na kateri želiš le sliko in malo drobnarije, lahko verjetno narediš kar sama.
Izberi si enega od zastonj ponudnikov web strani in ko boš kreirala svojo stran, ti bodo pri tem pomagali razni pomočniki.

Če pa želiš kaj več, potem pa je rešitev seveda tudi v gnjavljenju sestre 🙂

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close