Najdi forum

Slike

Dober Večer !

Za razvit imam večjo količino slik cca 400

Pa bi vas prosil za mnenje ?
Videl sem da razvijajo
DM
MULLER
PETROL
HOFER

Baje ima hofer najboljše slike ? je to res ?
Ste bili z DM tut zadovoljni ?
Nasplošno rabim mal mnenja, DM je zelo ugoden ? Ima kul slike ?

hvala

Spet ti. Glej, jst razvijam samo v Muellerju, sploh me ne zanima kaj imajo ali nimajo drugje. Še večkrat pa dam v obliko že izdelanega albuma, ki ti ga pripravijo po naročilu. Sicer ti to vzame nekaj dni in noči, ampak se splača.

harvey norman
Prej si na ključek naložiš kar imaš za razvit (naredi izbor), tam odkljukaš format in vse ostalo, počakaš par minut, plačaš in greš.
Večkrat imajo akcijo in so ugodni, slike so ok.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ampak res On_, tiste zadnje so bile fantastične:). Nisem vedela, da so iz HN:).

Fiši maš kako slikco za zamenjat? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A se spet dobiva pri Lepi žogi?:))) Ej, ni vsak dan praznik:).

A se spet dobiva pri Lepi žogi?:))) Ej, ni vsak dan praznik:).[/quote]
To ni dobra ideja, ker te pol ni za stan dobit od tistih igrač…. dej kak bolj resen kraj najdi :)))

A se spet dobiva pri Lepi žogi?:))) Ej, ni vsak dan praznik:).[/quote]
To ni dobra ideja, ker te pol ni za stan dobit od tistih igrač…. dej kak bolj resen kraj najdi :)))[/quote]

Vidim, da nimaš pojma, kaj je Lepa žoga:))). Je bolj moška igrača, če že:). Sem se želela tebi prilagoditi:)).

To ni dobra ideja, ker te pol ni za stan dobit od tistih igrač…. dej kak bolj resen kraj najdi :)))[/quote]

Vidim, da nimaš pojma, kaj je Lepa žoga:))). Je bolj moška igrača, če že:). Sem se želela tebi prilagoditi:)).[/quote]
Ko te nezna skupo bi te platio….. :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close